Kikyo. Cea care a murit cu 50 de ani inaintea de sosirea lui Kagome in era feudala. Un fel de spirit ce se hraneste cu alte spirite. Mereu melancolica, trista. A suferit mult in trecut cand a fost nevoita sa-si "ucida" persoana iubita. Hoinareste prin lume in cautarea lui Naraku, si, paote, in cautarea alinarii care ii lipseste atat de mult.
Ce credeti despre ea?
kikyo e personajul meu preferat,dupa sesshomaru
ce cred despre ea...
ma reprezinta, intr-o oarecare masura
rece,distanta, poate pentru ca in trecut a fost tradata, oarecum
imi place, nu o consider un personaj negativ,
fiecare cu scopurile lui
cam atat...
Bye!
Din anime-ul Inuyasha Kikyo este personajul meu preferat. Si nu doar pentru faptul ca ma regasesc oarecum in ea ci si pentru ca are o foarte mare stapanire de sine si tarie de caracter. Ea este rece si distanta decat cu cei care nu i-au castigat inca increderea, altfel de ce ar ingriji atatia oameni? Este o adevarata luptatoare din toate punctele de vedere: tine demonii departe de sat aparandu-i pe oameni, ii ingrijeste pe acestia si ii apara de tot felul de boli si ii incurajeaza sa mearga mai departe. Intr-adevar se hraneste cu spirite dar numai cu cele care au murit.
Kikyo este personajul meu preferat. Inteleg cum se simte....Kagome este intr-un fel versiunea moderna a lui Kikyo....ea probabil se simte groaznic stiind ca "clona" ei ca sa zic asa are ceva ce a fost al ei...
eu sunt de partea ei....nu ma intereseaza ce zic anti-fanii ei...