Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Naraku vs. InuYasha
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pe care preferati dintre cele doua personaje, unul principal de partea binelui, iar celalalt principal on the bad's side.
La putteri, sunt aproximativ egali dupa parerea, mea dar totusi InuYasha
l-a invins in ultimul episod, si imi palce mai mult si atitudinea lui ( inuyasha ), adica, cand serios, cand funny, deci il voi alege pe acesta, adica pe InuYasha.
Voi pe cine alegeti...?
Zbyee!!...
Naraku rullz!E personaju meu preferat(dupa Sesshy).Pur si simplu imi plac baietii rai.Inuyasha...nu pot sa spun ca am ceva impotriva lui,dar mi se pare slab din alte puncte de vedere(nu ca nu ar avea putere).Deci raman la pararea mea...Naraku!Ja Ne
Inu of course21 nu pentru ca e de partea binelui si chestii din astea... pur si simplu imi plac cainii si ador urechile lui^^ in plus e tare amuzant si asta imi place cel mai mult la el chiar daca nu e personajul meu preferat dar... Inuyasha ramane^^
Il aleg pe Inuyasha.
Il ador atunci cand ii serios; mi se pare super puternic; de cand a fost mic a fost batjocurit de toata lumea pentru ca este semidemon, iar el s-a descurcat singur si a indurat toata batjocura, asta admir foarte mult; a fost tradat in dragoste, insa totusi a mers mai departe, ceea ce din nou admir foarte mult; in ciuda faptului ca este jumatate demon, a iubit cu adevarat; stie ce inseamna cu adevarat cuvantul "prietenie"...
So...sunt multe motive pentru care il aleg pe Inuyasha.
(De Naraku nu prea imi place, pentru ca nu stie sa faca altceva decat rau tuturor, si e cam obsedat de putere)
Naraku!
nu am nimic impotriva lui Inuyasha,e nobil,ajuta,lupta,iubeste daaa~aaaar...e ametit, prostut,increzut, egocentist >.>

Naraku,desi e un bad-boy ma atrage mai mult.
Este extrem de inteligent....
stie cum sa manipuleze persoanele diin jurul lui si ador asta 8
e frumos,iubeste si el,pana la urma nu e chiar asa inghetat...
oricum,mereu am avut o inclinatie catre brunetii cu parul lung si malefici 8
URL de referinta