Animezup - forum manga si anime

Full Version: Cel mai bun d.a. Cartoon Network
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Cel mai bun d.a. Cartoon Network. Astept parerile voastre
edit by love_yuki_eiri>si parerea ta?Cel mai bun desen...useri vor sa vada si parerea ta.Asa ca...edit.
Cel mai bun ... *thinking* [Image: think-1.gif]
Tom & Jerry ..unul dintre cele mai vechi desene de pe Cartoon dar mie tot imi place,mi'se pare inca cel mai bun, inca ma amuza desi unele episoade la vazut de nenumarate ori ... un desen care inca nu si'a pierdut farmecul ...niciodata nu ma plictisesc daca ma uit la el ^.^
mie imi place TABARA LUI LAZLO.....2121 deci ii super tare.....cu tabara rinichi..... si cabana jeleu... in fine...... ador desenu ala.........pana acuma tot timpu cand m-am uitat o fost numa episoade noi........
mai imi place si dexter....(baiatul geniu....21 ) si cu deede.......ea ma enerveaza.... da noh....... de acolo am luat si expresia aia care tot o folosesc............ aia cu: HAHAHA EU SUNT MENDARC

nu is obsedata de desene da noh..... se uita soramea si atunci ma uit si io.....
Cel mai bun....Dupa parerea mea, cel mai bun e...
[Image: Looney%20Tunes,%203.jpg]
Dec, e extrem de amuzant si dupa parerea mea cel mai bun . O grafica excelenta, si acuma il urmaresc cu mare placere, intotdeauna ma face sa zambesc. De departe cel mai bun, dar nici pe departe desenul meu preferat O)_(o ( imi place Ben10 001_tongue )
cel mai bun desen cartoon network ar fi doua tom si jerry care l-am vazut de nenumarate ori si la care ma uit in continuare [deh se uita si unchi-miu la el] si scooby doo unde iar le-am vazut cam pe toate si mai din toate "seriile" ^_^ am fost cand eram mica nebuna dupa desene 65
Paaaaiii...eu imi amintesc de 2 desene faine o sa incep cu cel mai....bun?in fine cu cel care imi placea muuullttt de tot si daca era la T.V pe cand aveam 1o ani sau cam asha nu plecam de langa T.V doar ca sa il revad de o mie de ori fiindca deja stiam episoadele pe de rost 21 ...banuiesc ca va dati seama ca este vorba deee.....
[Image: tomandjerry.jpg]
Tom& Jerry...ce mi-a mai placut desenul ala....mi-a dat imaginatie cand ma uitam ma inveseleam daca eram trista radeam....era preferatul meu pur si simplu sonorul,grafica si ideeile mi se pareau super cateodata chiar imi pare rau de saracutul Jerry cum il mai chinuia Tom imi venea sa il injur doar ca nu stiam eu asa multe in afara de la naiba,cacat,fir-ar and stuf de bebe ....pai cam asta ar fi primul...acum al 2-lea
Este un desen de fetite ^ ___ ^ imi placea pe la 7-11 ani...da si aum m-as mai uita 21 mai ales ca a aparut varianta lui ca si anime...e destul de faina varianta anime am vazut 2/3 episoade care m-au si amuzat mi-au si amintit de cele vechi...asa el este un desen american cred cu trei fetite cu puteri supra naturale...cred ca v-ati prins...
[Image: ppgz0701.jpg]
Power Puff Girls....aiiiii ce imi placea si asta...parca pe cartoon era?asa-i? in fineh eu asa stiu pe atunci preferata mea era bloosom dar acum imi place de bubbles ... e asa dulce,nevinovata,inocenta si fericita imaginea...perfecta...m-a facut sa o ador prin rasfatul ei si prin dragalasenia...super dulce...oricum dupa cum am spus a aparut si viarianta de anime si e funny si putin actiune...e de astia mai micuti dar eu tot ma uit ca a fost desenul meu preferat de mica ^ ____ ^
[Image: 22662Y.jpg]
Da pe Cartoon erau si mai sunt si acum. Tom si Jerry si Power Puff Girls inca mai sunt pe CN. Mie nu imi prea place Power Puff Girls deoarece nu imi plac desenele cu violenta. Totusi de curiozitate voi cauta si 1 ep din varianta anime. Sa vad cum e.
wow...Power Puff Girls varianta anime? nu stiu dar daca voi ziceti atunci e...oricum ar fi tot cred ca e mai frumoasa varianta originala ca stiti voi...are ceva, sa zicem deosebi, ce ma atrage...
sunt multe care-mi plac pe Cartoon Network
de ex. Tabara lui Lazlo 21 e tare...lafel si Jhonny Test (sper ca am scris corect)
Prietenii mei extraterestri e amuzant rau
Casa Fostre pentru prieteni imaginari...cu PREFERATII mei Bloo, care intra mereu intr-o incurcatura, si Branza...nuj are ceva acest personaj care ma face sa mi se para amuzant
Ed Edd'n Eddy
si mai e si Baiatul veverita
toate imi par frumoase, dar in special acestea...dupa cate ati putut observa, cele amuzante 21
pooooiiiiiiii...... grea decizie...
in primul rand Samurai Jack888 desi la inceput nu mi se parea nimic interesant la el din cauza graficii care e destul de limitata.... am vazut un episod interesant si amuzant cu o tipa care tipa si se enerva mereu, dupa care am inceput sa-l privesc....e foarte interesant... Jack cauta o metoda de a se intoarce in trecut pentru a schimba prezentul, care era sub stapanirea fortelor raului...

[Image: SAMURAIJACK.jpg]

apoi ar fi laboratorul lui dexter ... i love DeeDee.... e...naiva... (de fapt prostuta) apooi ar fi faptul ca dexter e mult prea scund pentru diferite actiuni...cum ar fi datul jos din pat....are o scarita acolo 888

[Image: cast.jpg]

si tabara lui Lazlo.... 888 Cabana Jeleu... 88

[Image: lazlo.jpg]
Desene animate?Nu sunt cea mai infocata fana de aici...dar am si eu niste mici "preferinte",daca se pot numii asa.Pai..in primul rand ar fi tom si Jerry.Cred ca nu exista persoana care sa nu iubeasca acest desen.Ar mai fi..."Laboratorul lui Dexter"...ma vad pe mine si fratimiu21.Ah...sa nu uit...Scooby Doo.Scooby si Shagy sunt cei mai tari!In rest...alte desene...nu prea imi plac.Nu sunt asa fana.
Pages: 1 2
Reference URL's