07-03-2007, 03:53 PM
08-06-2007, 09:08 PM
Mda la inceput mi'a placut si mie,imi place cum sunt desenate unele personaje [dar nu chiar toate] ..dar nu stiu la un moment dat am ajuns sa ma plictisesc de el ...imi placeau mai mult benzile desenate decat desenul in sine plus ca e ceva diferenta intre ele >.>
Dar ce sa zic cand nu am ce face ...ma mai uit la el ^^'
Dar ce sa zic cand nu am ce face ...ma mai uit la el ^^'
12-30-2007, 02:29 PM
Pai....imi place foarte foarte mult WITCH ^^. Am citit si niste carti dar nu mi-au placut atat de mult ca desenul. Puterile lor sunt uimitoare, imi plac personajele, totul. Este aproape ca un anime, sunt mai multe personaje pozitive care colaboreaza. Ma uit intotdeauna la el cu placere
.
.12-30-2007, 03:25 PM
Foarte frumos desenul din punct de vedere artistic. Scenariul este vesnica si bine cunoscuta batalie dintre bine si rau (asa ca nu are cum sa-mi placa).
07-08-2008, 11:08 AM
Mie nu-mi place desenul. x.x Grafica proastaa,vocile naspa.
Eu va recomand bd-ul.Este mult mai complex,plus ca d.a a 3 parte nu se stie daca va mai fii facut,deci revista power ! ^^
Eu va recomand bd-ul.Este mult mai complex,plus ca d.a a 3 parte nu se stie daca va mai fii facut,deci revista power ! ^^
07-20-2008, 02:18 PM
Da, este nice , dar sh mie imi place mai mult revista, nu am cumparat toate volumele , dar am cateva, sh sunt mai bn decat desenul.
07-30-2008, 12:05 PM
Intr-adevar este unul dintre cele mai reusite (de pe jetix )desi nu chiar cel mai cel ^^
Mie una imi place WITCH foarte mult...
Well am citit sh vreo cateva carti dar sincer nu sunt asa de bune
Prefer sa ma uit la tv (this time)
Un lucru mai putin enjoyable este vesnica problema la jetix sh anume vocile . In rest e ok
Mie una imi place WITCH foarte mult...
Well am citit sh vreo cateva carti dar sincer nu sunt asa de bune
Prefer sa ma uit la tv (this time)
Un lucru mai putin enjoyable este vesnica problema la jetix sh anume vocile . In rest e ok
08-06-2008, 03:15 AM
Sincer m-am uitat si eu de curiozitate la cateva episoade 3-4 si nu m-or fascinat chiar deloc 
pentru uni poate sa fie fain ( scz unele
) ca e mai mult pentru fete

pentru uni poate sa fie fain ( scz unele
) ca e mai mult pentru fete