Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Mu-Online
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Aş vrea să ştiu dacă pe acest forum sunt useri care joacă Mu-Online.
Înainte jucam foarte mult....eram obsedat...nu ma putem opri...vroiam să fac tot mai multe rr-uri şi am ajuns chiar să neglijez şcoala...grafica e destul de bună dar se poate şi mai bine... nu se compară cu WOW, Diablo sau Lineage(după părerea mea) dar tot sunt mulţi care îndrăgesc acest joc .
Indeed man...Indeed.... si eu am fost obsedat de "Mu - The continent of legends" Smile dar... mai mult imi placeau serverele cu experienta maxima si versiune 97d+99i ...vechi..dar clasice 16 ... Cat imi placea sa ma joc cu BK-ul sa fac PK 24 ... vanatoare de kundum...alea alea :>
Oo, da. Mu-ul ... Eram obsedata de el. Am ajuns sa fiu cel mai tare BK din joc, la MuHeroia, dar dup-aia mi-am resetat sts-urile pt ca ma plictiseam si n-aveam chef sa incep la Zhyper sau Fortress oO

Dintre toate Mu-urile, mie mi-a placut cel mai mult Heroia. Poate si pentru ca a fost primul pe care mi-am facut cont, dar si pt ca celelalte erau mult prea usoare [zomfg, bless-ul si soul-ul sa se vanda la magazin ?!!1!1!oneshiftoneshiftelevenelevenquestionmarkquestionmark??!!!1 unde mai e distractia ?! oO Sau armuri +8 - ne exc, ce-i drept - sa se vanda l magazin ?! What bullsh*t is that ?! ]. Ce sa zic, aveam - si inca mai am - armura de SM chaos +11 exc, de BK great dragon +11 exc, de MG mythos +11 exc, de ME scorpion +11 exc si de DL lycantropus +11 exc ... Armele, tot +11 exc, la toti. M-am chinuit ceva, nu gluma, sa le fac ... mai ales pt ca le-am facut cand aveam doar 26 rr si omoram doar in Kalima, si erau unii care ma terminau dintr-o lovitura, exact cand eram langa un bless T_T iar apoi nu-l mai gaseam pt ca eram o gramada pe servere, la fel si-n Kalima T_T

Iar astazi, toti pe care-i aud "Ai vazut nou' caracter la Fortress ?" sau "Ai vazut ca Zhyperu' are aripi lvl 3 ? Eu nu stiam ... " >.< ...
URL de referinta