Eto...parerea personala..nu adica...in shippuuden Yamato ii zice Sakurei ca incepe incet incet sa se indragosteasca de Naruto dar nu apuca sa termine propozitia...sau asa ceva.
DA!Se intoarce sa`l cucereasca >.>
Any Questions?
Am si eu o intrebare,pentru ca mam uitat putin peste cap.411
din naruto shippuden manga si nu am inteles ceva:
dupa lupta cu hachibi ce se va intampla cu sasuke,se va intoarce in konoha sau la madara ?
inca nu se stie daca sasuke se va intoarce la Madara sau in konoha deoarece in ultimul capitol adica 415 a terminat lupta cu 8 cozi. asa ca mai ai de asteptat pana sa specifice in manga. vrea sa stiu si eu ce poate face rineganul si ce clan il poseda.
da...nu am de gand sa raspund la intrb de acolo k nu am timp...:Ddar pt cei ce vor sa afle mai multe despre naruto[personaje,jutsuri,kyuubi,etc] va propun sa intrati pe
http://naruto.wikia.com...sper sa va ajute;)app...eu nu am inteles faza cu itachi...eu una nu cred k e bun[but is so cute

]
Cel mai probabil la Madara,sa-i dea "recompensa" dupa care 100% se intorace in Konoha...sa omoare membri consiliului....
am si eu o intrebare
in naruto shippuuden o sa ramana tot iamato csensei si sai o sa ramana in echipa chiar si cand sau daca o sa vina

sasuke?
1. Sasuke nu se intoarce la echipa,se intoarce in konoha,dar sa o distruga...nu doar sa omoare cei 3 batrani.
2. nu mai este Yamato-sensei,tot Kakashi este sensei-ul la echipa,Yamato doar il ajuta cu naruto,ca ii poate controla puterile de kyuubi.
De asta se numeste Team Kakashi,pentru ca,Kakashi e leaderu....
cam asa cum zice yaiba,ptr k yamato e singurul kre poate
controla intrun fel puterea lui kyuubi,pana la o anumita coada

cred k pana la 4a
as avea si eu o intrebare .sunt noua pe forum si as vrea sa stiu cand o vom vedea pe Konan in actiune daca o vom vedea?
am mai zis si o mai repet daca nu vrei sa iei ban nu mai face spam(spam inseamna sa scrii 2 randuri asa ca scrie si tu mai multe randuri)
eu nu vreu sa ma iei in nume de rau ca poate zici ca eu iti vreau raul dar vreay sa te ajut asa ca daca e cv intreaba si tu un mod ok
sper ca nu te-a deranjat ceea ce am zis eu[post unit]daca tot am trecut pe aici am sa pun o intrebare
ce o sa face sasuke in manga?o sa atece satul sau o sa omoare decat bosorogii intelepti?
si inca ceva legat de manga cand o sa apara manga 423 si ce se va intampla cu kakashi?
eu as spera sa il omoare pain
atata am avut de zis ja ne