Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Preferinte
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ce fel de animeuri preferati? 001_tongue

Din cauza ca primul meu anime in adevaratul sens al cuvantului a fost Yu Yu Hakusho [shounen si fantasy si actiune xD] ,acum nu pot urmari decat anime de acelasi gen . Nu prea suport shoujo ,decat daca nu sunt prea siropoase [aka telenovele] .

Pt mine ,un anime bun trebuie sa fie: gothic ,fantasy si umoristic[optional] . Ca D-gray man ,Majin Tantei Nougami Neuro .

Mai nou ,incep sa urmaresc si unele istorice ,ca Rurouni Kenshin sau Samurai Champloo [inca nu l-am inceput pe ultimul] ,dupa ce am vazut Ayakashi Ayashi la tv ^^ Si desigur,preferer si shounen-ai sau yaoi 71
Mie imi plac astea cu chestii ireale... adica apropae toate... Nu prea ma uit la ce gen este atunci cand urmaresc un anime.
Pai, preferinte? Actiune, aventura, SF.
Si nu imi place nici shounen-ai , nici yaoi, nici mecha nu ma prea incata...
Zbyee!!...
Mie imi plac genurile:yaoi,yuri,shounen ai,shoujo,mecha,aproape toate
dar sa aiba o actiune buna si grafica trebuie sa fie excelenta(like chobits)
nu imi place hentaiul 001_tongue nu ma incanta delok.
Eu urmaresc mai orice, nu conteaza decat sa fie o actiune antrenanta si sa nu adorm in timp ce ma uit la el.
Eh dar daca ari fi sa mai simplific lista: fantasy, shoujo/shounen (stiu ca sunt total dif, dar imi plac amndoua), vampire (normal), SciFi, comedy... 001_tongue
in general urmaresc toate genurile in afar de shounen-ai.. numi place genu asta....
De la un timp urmaresc anime-urile -action-romance....
cum ar fi Elfen lied,Busou renkin,Shakugan no shana,s.a.
Yaoi maniac pentru todeauna!Asta e obsesia mea..insa urmaresc si alte genuri(Fantasy,Actiune,Ecchi) si multe altele.Insa pe mine ma plictiseste repede un anime unde nu se intampla nimic.Ja Ne.
Eto..eu una prefer shounen..in schimb urasc shoujo..si mecha`urile...adica...astea mai realistice is pt mine..ca restu`s basme(Nici Naruto care este preferatul meu nu este asa de realistic dar ma rog) In schimb mai mult prefer silance-of-life 4 sau cele cu scoala si alte chestii deastea 4
URL de referinta