Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Filmele mute
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
In orice film, o mie de cuvinte pot inlocui un gest, cum se intampla in zilele noastre... Dar ce se intampla cand doar un simplu gest poate inlocui o mie de cuvinte? Se nasc filmele mute, chiar daca era lor a trecut de mult.
Am vazut de curand "Piciul", si zau, am ramas surprinsa. Cei ce jucau atunci chiar erau actori deoarece trebuiau prin gesturi sa inlocuiasca cuvintele, nu ca cei de acum, care numai vorbesc si nu se clintesc deloc...
Ce credeti despre filmele mute?
Mie una nu imi plac filmele mute. 1. Sunt in alb-negru, 2 nu intelegi nimic cu excetia cazului in care stii limbajul semnelor. Eu nu stiu limbajul semnelor si nu m-a interesat in plus in ziua de azi doar surdo-mutii cunosc acest limbaj al semnelor.

Fairy Sanara Scris:
nu intelegi nimic cu excetia cazului in care stii limbajul semnelor. Eu nu stiu limbajul semnelor si nu m-a interesat in plus in ziua de azi doar surdo-mutii cunosc acest limbaj al semnelor.

sanara.. in filmele mute nu folosesc un limbaj al semnelor ca surdo-muti. cei care ajund sa joace in astfel de filme, sau cei cre au ajuns, sunt niste artisti adevarati. in aceste filme scopul este sa exprime o actiune numai prin gestica si mimica, si nu flolesc un limbaj al semnelor cu mainile...

mie mi se par foarte faine.. mai ales ca cei care joaca sunt adevarati artisti...

URL de referinta