Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: amv-urile mele
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
deci eu am mai multe amv-uri dar o sa le pun pt moment pe cele care le consider mai reusite...pe parcurs o sa apara si altele in masura ce o sa fac pe ele 001_tongue

amv gaara(tribute) changes(3 Doors Down)

bleach amv grimmjow vs hollow-ichigo

Naruto - Amv - Remember the name

amv ultimate hellsing & claymore

Naruto - AMV - Sakura's tears

Amv Inuyasha - the love that transcends time

d.n. angel amv

tenjou tenge amv - Nagi & Aya

amv naruto.....naruto vs sasuke......it's my life

bleach amv inoue&ichigo

sper sa va placa....astept comentarii sugestii etc...orice e bine venit

celelalte amv-uri le puteti gasi aici
deci..primul... superb,magnific... perfect 43
il ador.. muzica, constructia.. dar mai ales...pe Gaara:x

si cel cu inuyasha mi-a atras atentia, foarte frumos
restul sunt faine, te pricepi :X

deci.. cand mai vedem? 43
Repo...frate...nu ştiam că eşti atât de talentat...primul e chiar mişto dar şi restul sunt super faine...felicitările mele...ţine-o tot aşa şi vei ajunge să le faci şi mai bine.
ultimul meu amv...71 sper sa va ploaca Smile

Air Gear Amv - In Stereo
Oo da...repo..esti fantastic!Cele cu Naruto vs Sasuke....Sakura..si Gaara sunt bestiale!cred ca m-am uitat de doua ori la ele!Felicitari!Chiar te descurci!Le vreau pe urmatoarele!
cel cu air gear e super reusit, succesiunea scenelor mere perfect cu melodia. am observat si un progres spre diferenta de altele dinaintea acestuia. keep up the good work Wink
School Days - A Fairytale Gone Bad

acesta e cel mai recent amv al meu ...sper sa va placa Smile
ultimu amv 001_tongue....de mult nu am facut atatea asa unu dupa altu 001_tongue

grimmjow vs ichigo - the game

sper sa va placa...enjoy comment and rate pls 001_tongue
Kimi ga nozomu eien - Say Goodbye acesta este ultimul amv pe care l-am facut...anyway pt care ma tot bat la cap ca nu folosesc efecte si toate cele....va mai zic pt ultima data NU MA REPREZINTA....nu imi place sa folosesc efecte
URL de referinta