Tom si Jerry..... sa o lu-am cu inceputul cand eram mik pitic prikindel imi placea foarte mult Tom si Jerry dar aku!!!!!! cand se anunta undeori Ca urmeaza Tom Si Jerry ma duk ka o mumie moarta care simte ca a intrat un diavol in el adik in mn si schimb pe Jetix rpd!!!!

deci aku pentru mn Tom si Jerry e super super suped NNNNNAAAAASSSSSSPPPPPAAA

HEHE
tom & jerry.. cei mai buni dusmani ^_^
avand in vedere ca am o mini-colectie .. cateva episoade(127 mai exact) mi se par super-faini.Sunt clasici si asta ii face speciali.Fazele in care se fugaresc unul pe celalalt, apoi apare Killer(parca asa se numea) si il "dezbraca" pe Tom de blana...
Interesanti astia 2

cand apare cineva nou in peisaj fac pace

cum a fost cazul catelusilor(sau pisicute nush ce erau) pe care le-au agatat iar unul invartea si celalalt ii lovea ^_^ si apare stapana... super-tare faza
Un d.a. care a facut istorie in lumea cinematografiei

stiu destul de multe despre ei

Scenariul se bazează de obicei pe tentativile motanului frustrat Tom de a-i prinde pe Jerry şi Tuffy, amicul său şoarece, şi de a-i mânca. Pe această temă au fost realizate şi câteva benzi desenate. Iniţial, şoricelul se numea Jinx, iar motanul Jasper.O.o sa fim seriosi... nu suna bine Jinx & Jasper

Şiretenia, inteligenţa şi inventivitatea lui Jerry îl păcălesc pe Tom de fiecare dată când acesta doreşte să îl mănânce.
Preferi sa te uiti la procariile de pe jetix? porcusorul cercetator sau aia care cauta prin gunoaie? Sa fim seriosi - jetix se duce de rapa. numai porcarii.
Revenind la Tom si Jerry - cel mai dun desen animat

. Ca si toate din generatia aia sunt f dragute, nu trebuie sa fii copil ca sa iti placa. Astea erau singurele desene la care ma uitam cu mama

Ma uit si acum cu lacere (dar nu prea se mai da).
Tom & Jerry
mereu am fost de partea lui Tom pt k imi parea asa rau de el knd era lovit si distrus...doar bandajele de el.....iar Jerry era chiar enervant.....dar q toate aste si in ziua de azi ma mai uit la el q bucurie

Tom & Jerry

ce pot sa spun ca sunt pe top 3 la mine cu tot cu anime la un loc , visam noaptea ca sunt tom sau jerry cand eram mic

. O capodopera marca Hanna Barbara ( R.I.P ) , cel mai bun regizor din lume de d.a , anime etc

inegalabil si nu degeaba a facut cele mai vizionate d.a din lume . Sa revenim la T&J imi placeau mai mult Tom & Jerry Kids

pareau mai super . Chair a spus
irisim ca fac parte din desenele nemuritaore are dreptate ..
Tom si Jerry...desenul meu animat preferat decand sunt mica. Mi se pare cel mai reusit desen animat pana acum...Nu inteleg de ce, pur si simplu m-a fascinat; cand a fost maraton cu Tom si Jerry, am stat in fata televizorului de dimineata pana seara

A ramas unul dintre desenele mele animate preferate, si inca ma uit cu drag la el.