05-17-2008, 08:07 PM
05-17-2008, 09:08 PM
Quote:Titlu:
Don Juan Di (italiana tata) AZ Battle.
Slogan:
Sange de taur. Bun pentru femei daca-l beau barbatii.
dap dap 
Un concurs mi se pare cam prea exagerat... adică asta e mai mult aşa funny... dacă ajungem la concursuri poate ajungem şi la certuri etc... plus nu cred că adminii ar fi de acord... pur şi simplu să lăsăm fetele să aleagă... nu să demonstrăm ceva ce nu interesează pe nimeni...
btw: asta e părerea mea

07-31-2008, 04:09 AM
Iubirea mea vesnica Ady... deci asha Ady? si pe aici frangi inimi? Ma inseli si pe mine si pe Asura?
off Ady... i want my heart back
(
i wuv u lil evil guy... >:D<
pai Ady e micul nostru Don Juan indeed
el cucereste si paraseste... frange inimi... 
oricum i wuv u
off Ady... i want my heart back
( i wuv u lil evil guy... >:D<
pai Ady e micul nostru Don Juan indeed
el cucereste si paraseste... frange inimi... 
oricum i wuv u

07-31-2008, 04:13 AM
Asta fiind pe NM-A... pfai pe aici n-am mai fost de mult ca ma tineti voi cu forta acolo
(
(07-31-2008, 07:22 PM
Tsk,tsk..astfel de concursuri pe AnimeZup ?O_o
That is strange indeed.
Dar,cum a zis si Don Juanul nostru[XD] un concurs e prea de tot.Multi vor intra,dar numai unul va fi Don Juan si atunci multe inimi se vor frange si multe lacrimi vor curge .[poeta de mine =__= ]
In plus,Ady si-a insusit deja ...'postul' .La titlu are Don Juan di' AnimeZup! ,starea lui e Flirty [lol] si vad ca deja apar foste concubine in peisaj
.
Personal nu am vorbit cu el dar cei mai multi zic ca e de treaba ..deci nu ma bag .__. .
That is strange indeed.
Dar,cum a zis si Don Juanul nostru[XD] un concurs e prea de tot.Multi vor intra,dar numai unul va fi Don Juan si atunci multe inimi se vor frange si multe lacrimi vor curge .[poeta de mine =__= ]In plus,Ady si-a insusit deja ...'postul' .La titlu are Don Juan di' AnimeZup! ,starea lui e Flirty [lol] si vad ca deja apar foste concubine in peisaj
.Personal nu am vorbit cu el dar cei mai multi zic ca e de treaba ..deci nu ma bag .__. .
07-31-2008, 07:30 PM
Mai sunt si alti don juani ai anime-zupului care sunt de treaba
Nu trebe sa ne grabim in a alege .^_^ Maybe ady is to small for this jobb
Mai putem astepta . so...
Trebe sa il alegem dupa multe criterii pe DJ 

Nu trebe sa ne grabim in a alege .^_^ Maybe ady is to small for this jobb

Mai putem astepta . so...
Trebe sa il alegem dupa multe criterii pe DJ 
08-01-2008, 01:47 PM
Cum am zis nu prea vreau sa ma bag ..dar un alt baiat de treaba e .. Yondaime XD .[care nu ma suferea din cauza semnelor =__=]. Am vorbit pe o conferinta si am descoperit niste secrete de a le sale sa spunem..cam intime
. Ei,nu stiu daca se da la fete dar un lucru stiu sigur..Adora sa se faca ficuri hentai cu el ..
Si totusi,un concurs e prea de tot..Pana si un Don Juan al unui forum e prea de tot.Inchipuiti-va ca un fan anime cauta un forum anime si manga si da mai intai peste topicul asta O.o .Ok,probabil ca ar da apoi inapoi si ar da mai jos sa descopere animeurile daaa~aar ..Nu ar fi un pic socat?
In fine..asta e doar parerea mea XD
. Ei,nu stiu daca se da la fete dar un lucru stiu sigur..Adora sa se faca ficuri hentai cu el ..
Si totusi,un concurs e prea de tot..Pana si un Don Juan al unui forum e prea de tot.Inchipuiti-va ca un fan anime cauta un forum anime si manga si da mai intai peste topicul asta O.o .Ok,probabil ca ar da apoi inapoi si ar da mai jos sa descopere animeurile daaa~aar ..Nu ar fi un pic socat?
In fine..asta e doar parerea mea XD
09-23-2008, 08:19 PM
Nu mi-am însuşit eu singur nimic
doar nu eu m-am făcut, nu?
btw mely, ce ziceai tu de vârstă, nu e chiar aşa
doar nu eu m-am făcut, nu? btw mely, ce ziceai tu de vârstă, nu e chiar aşa

09-27-2008, 09:43 AM
Hei, ce aveti cu Ady?
Eu il vreau ca Don Juan 
Si ce daca e asa zis "mic"
E totusi mai mare ca tine, Misa
Btw, daca nu e acum asa, atunci cand sa fie? Cand e bosorog si nu mai trage nimeni la el? xD
Neah, Ady cred ca va lua locul... E chiar atat de sigur, ca are deja titlul xP Way to go
Eu il vreau ca Don Juan 
Si ce daca e asa zis "mic"
E totusi mai mare ca tine, Misa
Btw, daca nu e acum asa, atunci cand sa fie? Cand e bosorog si nu mai trage nimeni la el? xDNeah, Ady cred ca va lua locul... E chiar atat de sigur, ca are deja titlul xP Way to go