Animezup - forum manga si anime

Full Version: Lista cu medalii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
In acest topic puteti gasi o lista cu toate medaliile ce se pot primi pe zup. Medaliile sunt aranjate in ordinea in care au fost adaugate pe site.

Top poster [Image: 6.jpg]
-pentru cei ce au peste 100 de posturi-

Animezup artist [Image: 2.jpg]
-pentru cei care isi expun creatiile pe Animezup, fie la Fan Art, fie la Fan Fic-

Medalia de merit [Image: 3.jpg]
-pentru cei ce au facut ceva important pentru Animezup, nu e chiar atat de usor de obtinut-

Referrer medal [Image: 7.jpg]
-pentru cei care aduc mai mult de 5 membrii pe zup-

Mega Poster [Image: 8.jpg]
-pentru cei ce au peste 500 de posturi, apare in locul medaliei de top poster-

Super Poster [Image: 9.jpg]
-pentru cei ce au peste 1000 de posturi, apare in locul medaliei de mega poster-

Gold medal [Image: 10.jpg]
-pentru cei ce au castigat oricare dintre concursurile organizate de Animezup-

Staff medal [Image: 11.jpg]
-pentru cei din staff-ul Animezup-

RPG Medl [Image: 12.jpg]
-pentru cei ce posteaza la sectiunea de Role Play-
Heyy....yo am adus 6 membrii pe forum!Sase nu cinci!Imi dai si mie medalia aia?Imi place cum clipeste:5:.Deci...imi dai si mie medalia aia?
umm... daca avem medalia super poster ramane si cea de top poster??
am observat la uni au ramas amandoua
sunt cam nedumerita >.<''
lye le are pe ambele.si noi le vom avea>??
Deocamdata nu reusesc sa imi dau seama cum se scoate cea veche 21 Banuiesc ca se face direct din baza de date... O sa o scot cand ajung acasa 4
W8 ...

Am si eu o nelamurire ...

La medalia "Animezup artist" - deci, pan' la urma, cum o iei ? Ca vad ca-s o gramada de scriitori sau desenatori care n-au primit-o >.> Sau tre' sa ai ceva pagini, de ex, la un fic pentru a o primi ? 23
Si eu vreau medalie de mega poster Sad( @_@ .

Atunci cand a introdus-o ( Animezup Artist ), Flaw a luat pe rand toate topicurile de la gfx, art, fic si a dat la toti ce au postat, right ?
App, eu daca postez doar la Role Play, mai primesc medalie de artist >.> ?
ola!
eu am doua fic-uri si lucrari gfx....primesc medalie de artist? (k e dragutza) 3
O sa acord medaliile de indata ce ajung acasa!
De obicei le acordam eu sau Marina celor ce isi posteaza lucrarile, dar se pare ca am uitat amandoi acum! Ne cerem scuze!
Intre timp, o sa lucrez la o modalitate de a acorda medaliile automat!
Eto...gomene, dar din cauza racelii am uitat sa mai verific postarile si cei care merita medalia de artist.

Reddish ai intrebat daca primesti medalia de artist daca postezi la Role play.
Din pacate nu, medalia de artist se da celor care posteaza propriile creatii in fan zone. Si o primesc doar cei care au ceva postari acolo, nu doar un capitol si au primit medalia.
Hmm... cred ca o sa introduc si o medalie pentru cei care posteaza la Role Play. Ce ziceti?
Pages: 1 2 3
Reference URL's