Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Perfect World
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Am o intrebare:cum este in imaginatia voastra o lume perfecta.Sau cum ar trebui sa fie?
Din punctul meu de vedere,o lume perfecta este una fara criminali,hoti,violatori etc etc.In doua cuvinte:fara infractiuni.
O lume perfecta in viziunea mea ar fi o lume fara infractiunu dar nu numai atat. O lume unde oamenii sa se ajute unii pe altii nu sa fie indiferenti. O lume in care toata lumea sa fie fericita, o lume in care sa nu existe tutunul,alcoolul si drogurile si totdata sa nu existe sentimente negative ca supararea, tristetea etc.
si care ar fi scopul acestui thread?

...oh yeah, a closed one...
Poate daca am trai ca Adam si Eva inainte de pacat 21
Sau poate dak am trai intr'un anime regizat de noi Smile si asta ar merge 4
Oricum daca vrei iti poti face viata asa cum iti doresti...si mai exista o posibilitate..sa cunosti si sa controlezi foarte bine fizica cuantica 4 oo da! asta da perfectiune!
Lumea perfecta exista pentru o persoana doar in viziunea acesteia 001_tongue
Si eu sper la o lume perfecta >_> oameni cu puteri supra-naturale 21 ... un anime real .. ah ce frumos ar fi .. , dar cum nu se poate .. trebuie sa ne obisnuim si cu realitatea noastra,de mute ori cruda Sad , but this is life ^_^
nu exista o lume perfecta....orice sar incerca, tot va ajunge sa esueze
poate o sa existe asa ceva...candva...peste cateva mii de ani21
lumea perfecta din punctul meu de vedere ar fi asa:
-fara criminali. hoti....
-fara certuri despre genurile de muzica pe care le asculta unii... fiecare are dreptul sa asculte ce-i place(da am avut niste discutii cu cineva, la care nu ii placea ca ascult rock)
-sa te poti dupe in orice tara fara pasaport...
o lume perfecta este o lume in care tot ce iti doresti se intampla fara ca altcineva sa sufere din cauza asta....adica de exemplu daca un hot isi doreste bani, sa-i primeasca instantaneu, dar fara ca banii sa fi fost inainte ai altcuiva...
oricum aceasta lume i-ar transforma pe oameni in lenesi....deci...lumea perfecta nu exista deoarece, oricat de mult ne-am plange de lumea noastra, daca ar fi perfecta atunci sincer, care ar fi rostul ei?
O lume perfecta pentru mine ar fi una in care toti sa aiba puteri magice ( sa controleze focul ) fara poluare, fara blocuri pana in cer, dar totusi cu tehniologia necesara incat ne-am putea stabili si pe Pluto ( s-ar putea face asta, ca sa vedeti cat de avansata e tehnologia, nu ca as vrea... ). fara altii cu puteri mai mari care doresc sa stapaneasca totul...
Cam asta ar fi my perefec world...
Zbyee!!...
Poate unii nu intelegeti... Infractiunile fac parte din rutina. Suntem prea obisnuiti.Ganditi-va putin. Am fi niste marionete daca lumea s-ar schimba. Ar fi monotona... Sa nu mai existe rau... e stupid. Daca nu exista rau nu exista nici binele. Nu are nici un rost sa gandim asa. Lumea perfecta este lumea asta. Cu criminalii ei, cu suisurile si coborasurile ei. Asta e lumea perfecta. Durerea duce la fericire.
URL de referinta