Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Lina vs. Amelia(Slayers)
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pe care dintre cele doua vrajitoare o alegeti si de ce?
Personal,mie imi place mai mult de Lina.Ma identific cu ea din multe puncte de vedere.Ma rog...eu nu mananc asa mult.Revenind,este foarte puternica,iar acest lucru este demonstrat de faptul ca poate sa daca Sclavul giga(nu cred ca sunt multe personaje care pot face asta).Si in plus,imi place atitudinea ei.
si mie tot de lina imi place dar mi se pare ca nu este pusa destul in vizor in episoade
poi eu o prefer pe Lina fiindca e foarte crazy si face numai ce vrea ea....si nu are un fix pe tema dreptatii...desi mor de ras cand o aud pe Amelia cu dreptatea ei, zici ca e un CD stricat 21))
amandoua sunt super but Lina is the best!
votez pt Lina

dc?
pt ca e un personaj interesant,care ma binedispune prin actiunile ei...
felul in care mananca si se bate cu Goury pt ultimul bob de mazare,
felul in care explica lucrurile
felul in care gandeste
felul ei de a fi
felul in care lupta, haotic si puternic, actiuni neasteptate,greu de prevazut
imi place ca are o problema cand i se spune ca e subdezvoltata ^.^
Yahoo! Pot sa postez si eu la un topic anime 21

Eu o prefer pe Lina.

1. Pentru ca e amuzanta rau de tot! 24 Ma face sa rad intotdeauna cand se cearta cu Gourry pe mancare! 24
2. Pentru ca ea nu se poarta la fel ca Amelia...Amelia e un copil, dar Lina nu. Ea e... 21 nu stiu exact ce e...a, o vrajitoare 21
3. Imi place felul in care se infurie pe Xellos...si nu numai pe el, ci pe toti ceilalti! 21

So, Lina! 21 Pentru ca e penala rau de tot! 24
Off:...hian-chan, ai cam exagerat cu smile-urile >.>
On: Poor Amelia. Si eu votez tot cu Lina 4. Intotdeauna ma face sa rad, are niste vraji foarte puternice ( Dragonul Sclav e cel ami tare ). Ii ajuta pe cei aflati in primejdie uneori chiar si fara sa stie ca va primi o recompensa >.>. Adevarul e ca mai face din cand in cand niste greseli ( pentru care plateste ), dar in rest ia deciziile cele mai corecte.
Zbyee!!...
Lina!! ca se aseamana cu mine^^ e mult mai energica, nu ca Amelia nu ar fi... dar preoteasa micuta e cam prostuta... ehh... ce mie ciuda e ca l-a luat pe Zel... 20
In fine, Lina e mai baietoasa dar nu renunta niciodata si asta imi place, plus ca e cea mai puternica vrajitoare si se aseamana cu mine, si la personalitate si la infatisare^^
Normal k Lina,pentru ca e si preferata mea,imi place comportamentul ei(cam ca al meu),si e foarte puternica si curajoasa,chiar foarte destepta.Amelia e si ea draguta si destul de puternica,dar acnd vine vorba de luote fuge de manaca pamntu.Lina e mai diferita...mai speciala,fata de Amelia.
Pai normal ca o aleg pe Lina pt ca a amuzanta, puternica, energica, este personajul principala, se cearta mereu cu Gourry pe mancare si face ca animul sa fie foarte interesant.
Dar si Amelia e destu de amuzanta, copilaroasa, enerzica foarte simpatica cand ii spune replica " pentru binele omenirii" si are un rol important in anime la fel ca toti ceilanti si daca ar fi si pe ea as alegeo dar sa aleg intre ea si Lina mi se pare mai interesanta Lina.
Asa ca o aleg pe Lina! 001_tongue
eu o aleg pe lina.imi place mai mult felul ei de a fi si cum gandeste.desemene vrajile ei sunt mult mai puternice si stie cum sa iasa din orike incurcatura(deobikei tot ea e cea care isi baga priteni in cele mai multe belele)
amelia este si e destul de interesant ca pesonaj insa mi se pare prea de tot replicile ei de genul „pt binele omenirii„
URL de referinta