Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: "Posibile" cupluri
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Hai sa vedem care sunt posibilele cupluri din acest anime.Pai dupa mine ar fi asa:
1)Ichigo & Orihime>este cuplul meu preferat...cred ca se potrivesc de minune.Amandoi sunt roscati...iar Inoue chiar pare ca tine la tepos21.
2)Renji & Rukia>yo chiar cred ca astia doi se potrivesc...
Care sunt cuplurile voastre?
Mie îmi place mai mult cuplul IchiRukia...Rukia mi se pare mult mai simpatică...şi seamănă cu prietena mea 21
În legătură cu părul...eu zic că trebuie să fie unul roşcat şi unul brunet să iasă copii frumoşi 21) roşcat cu roşcat...nu prea merge...dar fiecare are propriile păreri.
IchiHime all the way.....la inceput ma impacam cu idea de IchiRuki dar cu timpul am inceput sa cred altceva...nuj mie mi se pare ca Rukia e prea bossy...nuj...cineva argumenta ca de ce a ales IchiRuki din cauza ca Rukia fiind may bossy va putea sa il tina mai bine in "frau" pe Ichigo...lucru pe care Inoue nu l-ar putea face....dar sa fim seriosi carui baiat ii place sa fie tinut in lesa ?....anyway fiecare cu parerile proprii
Well 71 eu prefer cuplul IchiRuki, imi palce temperamentul Rukiei xD si cred ca se potriveste perfect cu Ichi... Hime merge mai bine uc Ishida. Parerea mea 4 oricum nu am terminat Bleach deci nu stiu care cu care o sa ramana[oricum mai e mult pana se termina xD] dar indiferent de final cuplul meu fav. e Ichiruki ^^
1) ichigo-rukia ... eu zic ce este cuplul perfect (fara suparare) se potrivesc din mai multe motive unul ar fi ca rukia il poate stapani pe ichigo si il poate face sa devina din ce in ce mai bun si el tine ff mult la ea ,ar fi un cuplu foarte dragut vorba acea: " ca doi oameni sa se iubeasca si sa poata fi un cuplu nu trebuie sa se priveasca unul pe altul ,ci sa priveasca in aceiasi directie" si eu zic ca asta s-ar potrivi la ei ...
2) orihime- ishida , sunt cu totul diferiti , dar vorba acea : "polurile opuse , se atrag" ... 4:D
.. cam atat , defapt ar mai fi dar nu le stiu numele si nu vreau sa ma fac de ras
URL de referinta