Animezup - forum manga si anime

Full Version: Atacul preferat
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
In acest topic pute-ti spune care este atacul vostru pereferat,sa mentionati cine il detine si va rog sa argumentati de ce va place.
1)Arma>Reigun
Posesor>Yusuke Urameshi
Motiv>este un atac foarte puternic,ce presupune concentrarea puterii spirituale in deget.Si pentru ca imi place Yusuke.

2)Arma>Ensatsu Kokuryu-Ha
Posesor>Hiei Jaganshi
Motiv>chiar daca Hiei s-a nascut in Satul Glaciar,el poseda puterea focului.Atacului lui presupune chemarea focului din iad,acesta luand forma unui dragon negru.Si pentru ca este super puternic.

3)Arma>Death Seed
Posesor>Yoko Kurama
Motiv>aceasta tehnica presupune implantarea unei seminte in corpul adversarului.La rostirea cuvantului "mori",planta creste in interiorul adversarului,omorandu-l.Cum a spu si Kurama,ironia vietii:cu cat adversarul este mai rau,cu atat planta este mai frumoasa.

Pute-ti spune mai multe atacuri...dar singura mea rugaminte este sa argumentati de ce va plac.
Arma: Dragon Of The Darkness Flame
Posesor: Hiei
Motiv: pentru ca e un atac puternic... se stapaneste greu si cel care reuseste sa il stapaneasca e un "om" puternic ca si hiei de altfel 4 prea tare demonul ala 4
Atac: rose whip
posesor: kurama
motiv: e a lu kurama !!! uhmm.. nu , nu asta.... este usor de manevrat daca stii cum si are efect

Asta nuj daca e atac , mai degraba abilitate/truc...
Nume: am uitat cum se cheama .... e o planta care se agata de spate si-ti da aripi (nu ca red bull , are frunze lungi si late si poti plana cu ele)
Posesor: youku kurama
motiv: o poti folosi in orice moment si e utila .De exemplu cand te arunci din avion si nu ti se deschide parasuta @_@ - forget about it...
Atac: Ensatsu Kokuryu Ha
Posesor: Hiei
Motiv: Imi place ensatsu kokuryu ha fiindca este cel mai puternic atac al lui Hiei si mie mi se pare invincibil dupa ce se loveste singur cu el4
Arma> Entatsu Kokuryu-Ha
Posesor> Hiei
Motivul> este un atac foarte puternic, este folosit focul, si in plus, mie imi plac dragonii.

Arma> rose whip
Posesor> Kurama
Motiv> imi plac trandafiri, si este o arma destul de puternica (tinand cont ca spinii sunt la fel de taiosi ca sabiile).
arma : Kyūketsu Shokubutsu (planta vampir)
posesorul : Kurama
motivul : fiindca isi omoara adversarul ,,bandu-i " sangele din rani.

arma : janen-jiu
posesorul: kurama
motivul : omoara adversarul lent ceea ce devine dureros,creeindu-i halucinatii pana cand moare
Reference URL's