Am vazut ca nimeni nu a afcut un topic despre rivalitatea dintre Inuyasha si Koga.Pentru ca ei sunt rivali declarati.Atat pentru iubirea lui Kagome cat si in gasirea lui Naraku.Intre cei doi pare sa existe o tensiune continua,iar atunci cand se intalnesc,nu fac alceva sa se certe.Dar exista si o diferenta majora intre ei:Koga e demon in timp ce Inuyasha e semi-demon.Daca ar exista o confruntare intre cei doi,cine credeti ca ar castiga?
Eu cred ca ar castiga, InuYasha, in primul rand pentru ca e mai puternic ( chiar daca Kouga are cioburi de giuvaer in picioare), are si pe Tessaiga de partea lui, si daca l-a invins pe Naraku, sigur, l-ar invinge si pe Kouga.
In mod cert, InuYasha ar castiga..dar oare de ce tin cu Koga?
Inuyasha castiga luptele mereu, fiind astfel un increzut si jumatate.
Cred ca a pierde in fata lui Koga ar fi un mare dezastru, mai ales cand s-ar gandi la parerea lui Kagome.
Koga de altfel e si sensibil, oarecum, stie sa se poarte,nu este un mitocan (ca altii

)
cam asta ar fi... Koga rullz

Si doua personaje care ma fac pe mine sa cad pe jos de ras
Poy, amandoi sunt de invidiat dar eu il aleg pe Inu si cred ca el ar castiga cu siguranta fiindca e mai puternic... cat despre dragostea pe care o poarta cei doi pentru Kagome si aici ar castiga Inuyasha:X sweet
dar nici Koga nu-i mai prejos, chiar imi plac aceste mici conflicte dintre ei foarte mult care ma inveseles^_^