Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Kyuubi vs. Shukaku
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Kyuubi>Este demonul care în urmă cu mulţi ani a fost summonat de Uchiha Madara pentru a putea să îşi înfrângă tatăl. De asemenea este şi cea care a atacat konoha şi care a fost închisă de 4 hokage în fiul acestuia Naruto Uzumaki cu preţul vieţii lui Minato. Se spune că aceasta este cea mai puternică dintre toţi demonii, având cea mai demonica chakra. Oamenii din sat îl vedeau pe Naruto ca vulpea care le-a distrus satul şi de aceea îl privesc cu ură. În timpul bătăliei din ţara apelor Naruto eliberează un pic din chakra vulpii şi capătă o putere fenomenală, mai târziu în timpul examenelor chunin în lupta contra lui Orochimaru, el îl salvează odată pe Sasuke, eliberând din nou puterea vulpii, însă Orochimaru pune un nou sigiliu pe Naruto, care va destabiliza chakra acestuia. Acest nou sigiliu va fi îndepărtat de Jiraiya, care îl va învăţa cum să folosească puterea vulpii. Mai târziu Naruto va deveni un mic demon vulpe în miniatură la 4 cozi vulpea preluând controlul şi distrugând totul în jur inclusiv corpul lui Naruto. Se crede că vulpea a fost summonată special de Madara, pentru a distruge konoha în urmă cu câţiva ani.

Shukaku>Este demonul care se află sigilat înlăuntrul lui Gaara, la ordinul celui de-al 4 Kazekage tatăl său. Mai târziu acesta încearcă să fie folosit pentru invadarea konohei, dar totul se dovedeşte a fi un eşec pentru că Gaara se va schimba.

Sa presupunem o lupta intre cele doua "bestii" sa le zic asa.Care credeti ca va invinge si de ce?Kyuubi-ul lui NAruto sau Shukaku a lui Gaara?
Foarte greu :35:

Kyuubi, cine altcineva? 37

1. Naruto > Gaara
Naruto e mai puternic decat gaara asa, el ...
Si in plus, kyuubi cu 1 coada ... mai puternic decat shukaku 17
Plus, Kyuubi are the ultimate chakra [cea suprema xD]
Shukaku >.> are chakra ._.

2. Cozile ...
Compara tu 9 cozi cu 1 ...
Kyuubi > Shukaku [aka Ichibi ~ ichi = unu; bi = coada xP]
Si oricum, Kyuubi mai destept decat Shukaku 10

3. Naruto is the main character >.>
He'll always win ... chiar daca e in ultima secunda ...
sa-si dea viata 21 ~ sper sa nu se intamlpe asa ceva >.> ~

4. Mi-e lene sa mai gandesc ...

Rezultatul ... Kyuubi > Shukaku 37
What's the big deal? 39

[ps ... nu am nimic inpotriva ta :4:]
Kyuubi este cel mai puternic bijuu deoarece Kishimoto s-a inspirat dintr-o mitologie japoneza care a fost tradusa in engleza...scria despre toti bijuu si zicea de Kyuubi ca este zeul focului si are energie nelimitata ... a true masterpiece and a immortal fox 4... nu exista indoiala de asta
Logic ca kyuubi .
Forta biju-urilor vin din numarul de cozi , cu cat au mai multe cozi cu atat au mai multa putere .
Shukaku e cel mai slab bijuu , are doar o coada , pe and kyuubi e cel mai [uternic , avand 9 cozi , mi se pare logic
In acest anime nimeni nu are vreo chakra aporpiata ca ceea a lui naruto , numai kisame ...
DEci , mi s epare foarte logic ca kyuubi e mai puternic...
eu il prefer pe kyuubi pt ca este mult mai puternic decat shukaku (asta din cauza celor 9 cozi ale vulpei demon fata de singura coada a lu shukaku)

o parte din puterea kyuubi-ului o vedem in naruto shipuuden cand naruto se enerveaza si vulpea preia controlu si el se transforma in byuubi in miniatura pt a se bate cu orochimaru...chiar nu invinge, totusi isi arat o mica parte din adevarata chakra

So Kyuubi Rullz! XD
URL de referinta