Animezup - forum manga si anime

Full Version: Sasuke & Sakura
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Sakura este o fata buna,inimoasa gata sasi ajute prietenii la nevoie.Ceea ce e adev e ca nu e foarte puternica da rnu ced ca sasuke are nevoie de ea in sensul asta,ea e o fata vesela si deschisa la ninma.Daca sasuke ar bagao macar putin in seama mai mult,sunt sigur ca ar fii si el mai "happy",si ar incepe s ao placa,dar el e in continuare arogant si o ignora,iar faptul ca pleaca din sat,scurma orice speranta ca vor fii vroedata impreuna.
Fara suparare, mie mi-se pare ca nu se potrivesc de loc. Bine acum , eu nici nu pot sa o sufar pe Sakura , poate daca ar renunta sa fie atat de obsesiva , e chiar patetica. Oricum cred ca Sasuke s-ar potrivi cu Karin. Acum fiecare cu parerea lui ! Peace 4
Nu am nimc imp ta kita,dar karin se potriveste mai mult cu
celalt km lo chema din snake team.In plus ador cuplul
sasusaku,nustiu dc,mi se pare fff original.
21 sunt de acord cu Hiyono cuplul sasusaku cred k sar potrivi de minune88:Xorcum la temperamentul lui sasuke>.<" nu or sa ajunga nici pana la cotul strazi fara sa o faca pe Sakura sa planga,dar totusi unele scena ma fak sa intru l banuieli39
orcear fi eu as vrea sa fie impreuna pt k le-ar sta de minune impreuna888
Pana la urma cred ca va trebui ca Sasuke sa fie cu Sakura! Sunt perechea potrivita! Da Sasuke e cam rece si nu i-a dat nici macar o sansa lui Sakura , pt ca el acum are alte planuri decat sa se joace cu o fata , apoi Sakura e prea timida si il va urma pe Sasuke oriunde numa ca sa primeasca un mic sarut de la el , iar daca cineva ar incerca sa discute cu fiecare dintre ei , binenteles nu si Naruto >.<, dar cineva ca Kakashi sau nush cine .. poate ar deraia trenul asta a lui Sasuke cu : Trebuie sa am multa putere! desi ii in firea lui asta nu prea ar fi posibil , dar ce e rau prin a incerca si apoi daca Hinata ar vorbi cu Sakura si ar incerca sa o faca sa se gandeasca si la altceva decat la Sasuke at ei doi s-ar intelege perfect ( apropo cred ca in mintea lui Sakura ai vedea cateva mii de usi si dak ai intra in ele l-ai vedea pe Sasuke , apoi te-ai plicisi sa il tot vezi !

P.S. Cred ca am scris destul de moolt ..opps 001_tongue
Sasuke se potriveste de minune cu SakuraO aveti in fata voatra pe marea fana SasuSaku.
Si s-a cam vazut in cateva episoade ca o place de exemplu:
-in episodu cand se lupta cu cei din satul sunetului sakura l-a imbratisat pe sasuke si semnul dat de orochimaru a disparut
-si in episodu 109 cand a plecat care e curios am episodu pe http://www.tailedfox.com/page-naruto-episode-109
Nu stiu de ce, dar parca sakura se potriveste mai mult cu Naruto.
Insa nu am nimic nici cu perechea Sasusaku, doar ca sasuke mi se pare prea indiferent petru o relatie, asta momentan. Pe viitor si el a zis ca idealul lui este sa readuca clanul la viata. Dar nu l-as vede cu Sakura. Cu o fata ce se aseamana cu el la personalitate ar fii perfect.
PS: Iar Karin cu siguranta se potriveste mai mult cu Suigetsu
ei bine a venit si randul meu sa comentez la acest topi si ce am eu de zis este ca cred ca acest cuplu este foarte bun chiar daca ei doi nu se potrivesc:sasuke este sobru si nepasator iar sakura este o fire mai vesela din punctul meu de vedere si adriana sa stii ca sakura si naruto nu se potrivesc tot din punctul meu de vedere dar fiecare cu parerea lui eu cu parerea mea voi cu a voastra Tongue
atata am avut de zis
Pages: 1 2 3
Reference URL's