Poi Sasuke si Sakura...hmmm....ar fi un cuplu sweet,dar or se fie impreuna cand o sa-mi vorbesca pisica.Sasuke = rece distant , Sakura=calda ,prietenoasa , dupa parerea mea daca Sakura ar inceta sa mai fie nebuna dupa el si ar fi mai distanta , cred ca Sasuke ar observao mai mult si chiar ar fi putin deranjat de atitudinea ei

( Parerea mea

).
Dar cu noua seria Shippuden nu sti niciodata ce se va mai intampla, o sa mai apara o groaza de persoanje.
Si in niciun caz nu mi-o imaginez pe Sakura cu Lee

¬¬.
Iar,in Shippuden mi-e mila de saracu Sasuke ,are inca una pe cap KARIN!

poor Sasuke

Atunci.. de ce ai mai deschi topicul

??... o.o...
Eu cred ca s-ar potrivi... de ce s-o aleaga pe Sakura?? daca se indragosteste de ea, ce il va opri sa se indragosteasca de Sakura..
MNaruto nu e un anime romantic, dar poate avea si ceva romantic in el, de ce nu

?
Si pe langa asta, nu stim inca ce ne va rezerva shipuuden, nu ^___^?
Chiara r fi dragut sa fie impreuna si poate ca vor fi

...
Zbyee!!...
Hm...Sasuke si Sakura...sunt cuplul meu preferat... cred
In orice caz, cei doi formeaza un cuplu foarte frumos, si le sta foarte bine impreuna.Chiar m-as bucura mult, daca la final, cei doi vor ramane impreuna.
Insa asta nu va fi posibil, daca Sasuke nu renunta putin la caracterul lui atat de rece...
So...cam asta este parerea mea...

era de asteptat ca sasuke nu o sa se schimbe chiar daca in vocabularul lui apare intr-un final cuvantul<dragoste>!! cred ca ar fi un cuplu reusit dar daca sasuke ramane la fvel de distant fata de sakura si accepta provocarile lui ino,nu mai pot sa sper ca va fi ceva intre ei

:yada: ...dar poate,...cine stie....dar aici eu cred ca totul depinde de temperamentul domnului atitudine

Acesta e probabil cel mai posibil cuplu . Desi in animeul Naruto nu prea e loc de asa ceva,in cazul lor ar fi singura exceptie.
Cu toate astea,Sasuke nu da semne de interes in capitolul Love ... nici pe departe. Si daca chiar ar da semne , da , Sakura ar fi cea mai posibila tinta ( nu Ino, nu Karin ).
Totul ramane la aprecierea lui Sasuke pana la urma ,nu? Sakura il primeste la orice ora din zi sau din noapte ,deci ramane de vazut ce vrea el .
sakura si sasuke sunt cuplul meu preferat si desi nu se aseamana deloc ar putea sa se potriveasca. dar oricum oricat as visa acest cuplu nu e posibil deoarece sasuke a plecat si e de parte raului si poate va muri in lupta cu naruto din manga si oricum lui nici nu i-a pasat cand sakura i-a zis ca il iubeste? dar pana la urma din cate am auzi sakuranu mai e indragostita de sasuke in naruto shippuden ci de naruto e adevarat?
Eu spun ca sunt o pereche reusita .

Sasuke & Sakura si numele se cam aseamana

. Sakura merita sa fie cu Sasuke a "luptat" mult ca sa fie cu el .
au dreptate cei care spun ca sasuke si sakura sunt total opus unul cu altul dar asa se nasc marile iubiri;). oricum eu personal nu as vrea sa inceapa cu povesti de dragoste ... ar ajunge o telenovela. bun eu inteleg ca sasuxsaku e unul dintre cele mai posibile cupluri dar sa-i dam si lui naruto o sansa totusi doar el e personajul principal...

(nu sunt anti sasuxsaku...doar ca nu vreau ca si naruto sa ajunga o telenovela)
cred ca sar potrivi de minune insa sakura e prea naiva si nustie cum sal faca interesat de ia ,iar sasuke este obsedat de putere si nu o obseva pe sakura