Animezup - forum manga si anime

Full Version: Sasuke & Sakura
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Ok...am observat ca acest cuplu se afla printre preferintele userilor.Aici avem de-a face cu Sasuke Uciha,mostenitorul puternicului clan Uciha.Ca personaj femini este Sakura,o fata foarte naiva insa destul de draguta.acest cuplu este preferatul meu,sa se stie.Parerea mea e ca le-ar sta foarte bine impreuna.Daca Sasuke ar mai renunta putin la atitudinea rece.Voi ce ziceti?
Eh...întradevăr...se potrivesc destul de bine dar nu cred că vor fi vreodată împreună...mai ales dacă Sasuke continuă cu aroganţa asta.
După părerea mea Sasuke nu merită o fată aşa drăguţă şi frumoasă ca Sakura...aş prefera ca Sakura să rămână cu Lee sau cu cineva care ştie să o aprecieze.
ar fi un cuplu frumos dar...nuj nu pare prea de credinta saske.001_tongue
cred ca saske ar insela-o pe sakura pentru ca el nu stie sa aprecieze nimik001_tongue
001_tongue ar fi mai fain sakura-gaara sau ceva de genu cu cineva mai retras in anime21 sakura-itachi
=> cuplul saske sakura nu ar dura si nu cred ca ar putea sakura sal schimbe pe saske..001_tongue
http://i235.photobucket.com/albums/ee226...a/csss.jpg
mda... poate ca le sta bien impreuna, dar dupa parerea mea, la carcater nu se prea potrivesc.
In fond, nu mi se pare ca Sasuke o baga de seama in vreun fel deci nu cred ca ar fi un cuplu prea grozav
Sakura cu Lee ar fi un cuplu dragut, parerea mea ^^.
Zbyee!!...
Pai ... mie chiar nu mi-ar placea sa ii vad impreuna... nu se potruvesc... deloc la temperament... Sasuke ii prea rece... si nici nu cred ca ar vrea o fata in viata lui... deci...parerea mea...
Desi ar suna frumos sa il vad pe Sasuke cu Sakura......ehh.....sunt doar niste vise......
Sasuke nu vrea o fata in viata lui....cel putin asa cred......El este prea "rece", iar Sakura prea "calda"
Ei doi nu se potrivesc.....nici din greseala....asta e parerea mea...4001_tongue
Da,dar stii cum se zice: poli opusi se atrag.Pe un alt forum...cred ca m-ai avema putin si ma luam la cearta cu o fata.Ea zicea ca Sasuke o iubeste... yo "nu domne ce ai".Pana la urma...ne-am pastrat opiniile.totusi...ceva simte pentru ea.Zic si eu...
Ok....sa fim realisti!Acest cuplu nu va fii niciodata posibil,deja am renuntat la gandul asta! De sasuke sunt obsedate multe fete,asa ca de ce ar alege-o baiatu' tocmai pe Sakura?Raspunsul va fi,probabil, 'pentru ca sunt in aceeasi echipa'.Intr-adevar,insa lucrand in aceeasi echipa s-au imprietenit foarte mult si cred ca daca s-ar cupla,relatia aceasta frumoasa dintre ei s-ar duce pe apa sambetei!Plus ca Naruto nu este un anime romantic,si nu o sa gasim niciodata aici cuplurui de genul..
Ceva simte Sasuke, si anume afectiune. Atat. Sunt amici.
Il inteleg ca nu o prea agreeaza. E vorbareata, obsedata, cam superficiala. Si ar cam fi greu sa-ti schimbi parerea despre ea, chiar daca ea s-a schimbat pe parcurs. Dar chiar si asa, Sasuke n-are timp de amor :-& El e centrat pe scopul lui si atat. Vrea sa ajunga puternicu` puternicilor si sa-l omoare pe Itachi. E izolat si tacut. Iar Sakura are oricum de unde sa aleaga. Poate sa-l dea uitarii. SI plus ca, daca n-au fost impreuna pana acum, nici n-au cum sa mai fie. La cum a ajuns Sasuke prin Shippuuden, ar ucide-o mai degraba cand ar vedea-o. Asta daca n-ar lasa-o mai intai sa se paruiasca un pic cu Karin. XD
poi...Sakura e tot ceea ce Sasuke are nevoie ca sa fie eh...normal!
adica eu cred ca ea poate dezcheta sufletul lui pierdut
pacat insa ca Sasuke pleaca...sper sa se intoarca inainte ca Sakura sa se indragosteasca de altcineva 21
este cuplul meu preferat din naruto (defapt cred ca e cuplul meu preferat din toate animeurile)
Pages: 1 2 3
Reference URL's