Situatia sta cam asa:Yusuke se lupta cu Yomi si pierde,iar in urma bataliei cu nu mai stiu cine,Enki devine noul rege al Lumii de Apoi.Daca confruntarea finala ar fi fost Enki vs. Yusuke,cine credeti ca ar castiga si de ce?Parerea mea e ca Yusuke ar fi devenit rege,deoarece cred ca e mult mai puternic.Pentru ca e fiul lui Raizen,si daca stau eu bine sa imi amintesc,Urameshi devenise poate la fel de puternic ca tatal sau.Voi ce credeti?Yusuke sau Enki?
Hm...cred ca ai prea multa incredere in Yusuke, iar cu faza ca a ajuns la fel de puternic ca Raizen...nu prea cred, daca iti aduci aminte la sfarsit cand i-a vazut fantoma lui Raizen si i-a zis ca na castigat, el l-a intrebat pe Yusuke daca chiar se astepta sa castige, ceea ce inseamna ca Raizen stia ca no sa castige.

Cat despre ca l-ar fi invins pe Enki...iar nu prea cred, pentru el era un prieten vechi de-al lui Raizen, si s-a luptat cu acesta, iar atata amar de vreme pana la turneu mie greu sa cred ca nu s-a mai antrenat.
In concluzie tot Enki ar fi regele, tinand cont si de faptul ca la invins si pe Mukuro.
Mie mi sa parut trist ca Yusuke nu a castigat la final...

dar anyway nu cred ca Yusuke l-ar fi invins pe Enki fiindca nu avea destula putere... ehh nu la ajuns el pe taicasu din urma dar totusi sa dovedit destul de puternic ^_^ dar in ce consta lupta aceea... chiar nu cred ca ar fi invins, doar daca ar fi primit ( cine stie de unde ) o putere imensa care l-ar fi ajutat sa il invinga pe Enki ^_^
Well... Enki este puternic ( de vreme ce a castigat >.> ), dar chiar cred ca Yusuke ar fi castigat, deoarece este mai mic si mai agil ( deoarece enki este mare ^^"", yusuke si-ar putea folosi rapiditatea )... Daca ar fi Yusuke obosit, la fel de obosit ar fi si Enki

...
Zbyee!!...