Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Intrebare(Yu-Gi-Oh GX)
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ok...astazi m-am uitat la Yu-Gi-Oh GX si m-am gandit la un lucru.Insa vreau si opiniile voastre.Jaden l-a invins pe Dimitrie care a reusit sa il copieze perfect pe Yugi.Intrebarea mea e urmatoarea: daca Jaden l-a invins pe Dimitrie ce avea pachetul lui Yugi,l-ar putea invinge si pe Regele Duelurilor?
Nah ,eu nu cred 39
Daca Dimitri avea pachetul lui Yugi si chiar daca l-a copiat ,nimic nu se poate pune cu adevarata persoana. Sau cel putin asa cred eu. Nu poti imita perfect pe altcineva niciodata,fiecare om e diferit.
Deci alegerea mea: nu ar putea sa-l invinga pe Yugi.
off topic : pe cine sa invinga , pe yugi sau pe Atem ?
on topic :
Jaden nu are cam nici o sansa , in fata lui Atem . El mereu isi facea strategia pe parcurs , si nicodata nu folosea aceeasi strategie . In momentul in care am o stupida atractie catre Elemental Heros , creierul imi zice ca nu are o sansa , si inima imi zice altceva , desi eu acum prefer sa am incredere in creier .
Jaden sa-l bate pe Yugi...aici este o sansa si mai mica .
In ultimul episod Yugi a invins cele 3 carti sacre , cu un pachet facut numai de el , care parerea mea era foarte bun ( ce n-as da sa nu am nu pachet ca acela 39 ) . Prin pachetul lui Yugi de spellcasteri si al lui Jaden de elemental heros , il prefer pe yugi si in momenul in care Jaden nu mi se pare ca demonstrat ceva , prin duelurile lui ( de parca Yugi ar fi facut-o pana la sfarsit ) dar totusi pariez pe Yugi , and no chance for Jaden
...
O zi buna !
ToRnAdO
L-a invins pe Dimitrie pentru ca spiritul cartilor nu era de partea lui43( de partea lui Dimitrie nu erau )

So, nu cred ca ra avea vreo sansa in fata lui Yugi, cel putin nu in stadiul in care se afla acum. But, poate ca la sfarsitul seriei de 150 de episoadeil va invinge pe Yugi 71, totusi, si jaden este destul de bun, poate pana la sfarstit se mai perfectioneaza...
Zbyee!!...
eu, da, chiar cred k jaden il poate invinge pe yugi. mi se pare atat de inocent fata de yugi...si are si simtul umorului mai dezvoltat. are o luminita interioara mai profunda. mi se pare un peersonaj deosebit si puternic pe o parte, dar si un prieten bun si curajos. asta e parerea mea...
Este o intrebare foarte buna 39 La care raspunsul va ramane mereu la indoiala...39
Pai ar trebui sa tinem cont ca Jaden l-a invins pe Dimitrie, insa Dimitrie nu facea altceva decat sa aibe pachetul lui Yugi si sa-l copieze pe acesta perfect...insa spiritul cartilor nu era de partea lui...poate acesta a fost motivul pentru care Jaden a reusit sa-l invinga...
Insa si Jaden pune o mare pasiune atunci cand se dueleaza, iar daca sa-r lupta cu Yugi, spiritul cartilor ar putea tine cu amandoi in egala masura...So...parerea mea este ca ar fi egalitate 4
Cu siguranta Yugi ar castiga! Yugi este mult mai bun decat Jaden.[Yugi a devenit Regele Duelurilor cu ajutorul faraonului Atem(aceasta este parerea mea)]Oricum eu nu am vazut din Yu-gi-oh GX decat ultimul episod din curiozitate sa vad cine va castga,iar Yugi chiar il invinge pe Jaden.[post unit]
, chibi-ul lui I_just_love_Yu-gi-oh
URL de referinta