1lina=======cea mai tare fatadin serial
2zel========cel mai dragut baiat din serial
3goury======un tipn d.....
4amelia======o fata d.............
5luna(sora linei)======lina e mai buna
Trebuie 5 obligatoriu???Bine...lista mea e urmatoarea:
1.Amelia
Chair daca este o printesa,si mie imi displac printesele,ea e diferita:Vrea sa salveze lumea de rau;isi ajuta mereu prietenii si e foarte haioasa.
2.Zelgladis
3.Lina
4.Fillia
5.Goury
sta-i lista mea^^
Bineinteles ca pe primul loc e Lina.Nu chiar din cauza ca e puternica si a salvat lumea de cetva ori ci din cauz ca imi place personalitatea ei si felul ei de a fii.
Pe al doilea cred ca ar fii Xellos.Imi plac glumele lui si cum o enerveaza pe Lina si pe Filia
Acum pe al treilea e Zel.La fel imi place felul lui de a fi si cum se lasa convins de Lina sa se imbrace in fata

Pe al patrulea sunt Amelia si Filia.Amelia pt ca imi place obsesia ei fata de dreptate,iar Filia pt ca e amuzanta cand se cearta cu Xellos...Imi amintesc ca in acele episoade am ras cat pt o viata intreaga
Iar pe ultimul...Gourry.Daca nu era el atunci Lina nu ar mai fii avut concurenta la mancare

Hm..pai ar fi cam asa.
1 .Lina - puternica , amuzanta si nebuna
2. Amelia - simpatica , amuzanta si total dusa pe o alta lume
3. Zel - draguta , e si el cat de cat amuzant si mai imi place caracteru lui.
4. Gourry - e cel mai amuzant dintre toti dar si cand e serios arata asa de dragut.
5. Fillia - ia apare mereu cand nu trebuie dar sunt momente cat apare si cand trebuie.
Ii destul de greu sa ma hotarasc....totusi o sa incerc
1)Xellos-e dragut,destept,puternic,misterios si adorabil cand spune ”E secret!”
2)Phibrizo-e foarte puternic,dragut si mi-a placut felul in care lupta,mai ales cand le-a luat celo 3 sufletele
3)Zel-e inteligent,puternic si putin misterios
4)Lina si Gourry-Amuzanti,mereu infometati,puternici i draguti
5)Vurumugun si Zangulus-doua personaje interesant si destul de puternice
1lina-puternica si draguta
2zell-puternic dragut si rece
3filia-super draguta
4.valgaav-sooper misterios
5.amelia-fata de treaba