Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Top 5 personaje din Slayers
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
1lina=======cea mai tare fatadin serial
2zel========cel mai dragut baiat din serial
3goury======un tipn d.....
4amelia======o fata d.............
5luna(sora linei)======lina e mai buna
Trebuie 5 obligatoriu???Bine...lista mea e urmatoarea:
1.Amelia
Chair daca este o printesa,si mie imi displac printesele,ea e diferita:Vrea sa salveze lumea de rau;isi ajuta mereu prietenii si e foarte haioasa.
2.Zelgladis
3.Lina
4.Fillia
5.Goury

sta-i lista mea^^
Bineinteles ca pe primul loc e Lina.Nu chiar din cauza ca e puternica si a salvat lumea de cetva ori ci din cauz ca imi place personalitatea ei si felul ei de a fii.
Pe al doilea cred ca ar fii Xellos.Imi plac glumele lui si cum o enerveaza pe Lina si pe Filia
Acum pe al treilea e Zel.La fel imi place felul lui de a fi si cum se lasa convins de Lina sa se imbrace in fata 21
Pe al patrulea sunt Amelia si Filia.Amelia pt ca imi place obsesia ei fata de dreptate,iar Filia pt ca e amuzanta cand se cearta cu Xellos...Imi amintesc ca in acele episoade am ras cat pt o viata intreaga
Iar pe ultimul...Gourry.Daca nu era el atunci Lina nu ar mai fii avut concurenta la mancare 21
Hm..pai ar fi cam asa.

1 .Lina - puternica , amuzanta si nebuna
2. Amelia - simpatica , amuzanta si total dusa pe o alta lume
3. Zel - draguta , e si el cat de cat amuzant si mai imi place caracteru lui.
4. Gourry - e cel mai amuzant dintre toti dar si cand e serios arata asa de dragut.
5. Fillia - ia apare mereu cand nu trebuie dar sunt momente cat apare si cand trebuie.
Ii destul de greu sa ma hotarasc....totusi o sa incerc
1)Xellos-e dragut,destept,puternic,misterios si adorabil cand spune ”E secret!”
2)Phibrizo-e foarte puternic,dragut si mi-a placut felul in care lupta,mai ales cand le-a luat celo 3 sufletele
3)Zel-e inteligent,puternic si putin misterios
4)Lina si Gourry-Amuzanti,mereu infometati,puternici i draguti
5)Vurumugun si Zangulus-doua personaje interesant si destul de puternice
1lina-puternica si draguta
2zell-puternic dragut si rece
3filia-super draguta
4.valgaav-sooper misterios
5.amelia-fata de treaba
Pagini: 1 2
URL de referinta