In acest topic pute-ti spune cele 5 personaje care va plac si de ce.
Lina>este puternica si haioasa
Gourry>cam prostut dar foarte dragut
Zelgladis>este misterios
Valgaav>preferatul meu!Dragut,puternic,misterios...
Xellos>prima oara l-am indragit,dupa nu mai intelegeam..era in aceiasi echipa cu Lina dar totusi era gata sa o omoare in orice clipa..oricum e super cute!
Ale voastre care sunt?
Gourry -- cel mai bun spadasin
Lina -- este amuzanta, si totodata foarte puternica
Xellos -- demon foarte puternic, misterios si foarte cerebral
Zelgadis -- cam tacut, misterios si el, dar foarte independent
Fillia -- e comica, si cam atat
Top 5 obligatoriu ? .. ok
Pe primul loc ar fi Lina.. Nu neaprat pentru ca e
foarte puternica ^^ ci pentru ca ador personalitatea ei si felul in care se comporta [nu ai zice ca e o eroina.. chiar e?.. sheesh]. Mananca la fel de mult ca o armata

, se prosteste, insa cand situatie cere, devine serioasa ^^. E o vrajitoare simpatica cu care e mai bina sa nu te pui ^^
Pe urmatorul loc.. Xellos. Sub masca zambitoare si inocenta, se ascunde o putere foarte mare. Ador certurile lui cu Filia si modul in care e mereu misterios ^^. E foarte simpatic.. si spre deosebire de Lina, mai discret.
In continuare ar urma.. Zelgadis si Amelia. Zelgadis e un personaj dragut, chiar imi place...*blush*

. E independent, calm .. putin cam tacut dar ok ^^. Amelia e .. pasarea dreptatii.. E imposibil sa nu rad in majoritatea situatiilor cand ea isi face aparitia..
Mai departe, pe penultimul loc ar fi Gourry. Un spadasin talentat [mai mult imi place sabia luminii decat de el.. dar ..] si la fel de comic ca Lina. Mananca la fel de mult ca Lina.. se cearta cu Lina la fel de mult cum Lina se cearta cu el

.. si cand situatia e critica, devine serios *laugh*
Pe ultimul loc.. sunt restul personajelor.. Toate ^^.
locul intai il ocupa Zelgadis-un spadasin priceput,un personaj misterios si puternic
2 Xellos-i-a ajutat mult pe Lina si ceilalti...si el fiind un personaj misterios si puternic
3 Lina-imi place personalitatea ei,o fire amuzanta,cam baietoasa si foarte puternica
4 Goury-este si el un spadasin bun dar cam prostut...
4 amelia-aparatoarea dreptatii,vrea s aii invinga pe toti acre sunt rai...+este personaj amuzant...
Ok top 5 sa fie...
1.Zelgadis ..Tipu mi`a placut de la inceput,caracterul..calm,misterios,istet si este foarte nice,I like him ^^
2.Lina ...well ce pot sa zic de Lina,tipa e criminala,puternica...amuzanta,foarte amuzanta,parca intotdeauna mai bine dispusa [sau cu chef de cearta ]
3.Gourry ..cum putea sa lipseasca blondu' din top ? Doar el e cel care ii face fata Linei la mancat ..si ii face nervi
4.Valgaav ..negativ,negativ da imi place tipul .Umm a suferit destul de mult si poate si de aceea a ajuns asa ..dar oricum e cute xD
5.Amelia-uh funny mai mult sau mai putin decat Lina si Gourry da e amuzanta rau,cam atat cu topul meu ^^
1.Zelgaladis - singurul personaj matur din grup. este calm, misterios...i like him...
2.Amelia - este amuzanta, poate un pic cam :35: dar totusi draguta...
3.Lina - daca nu era ea anime-ul nu mai avea nici un farmec
4.Gourry - el si cu lina sunt perechea perfecta
5.Sylphiel - e o fata destul de draguta
1~Lina-este foarte draguta si amuzanta.
2~Amelia-imi place personalitatea ei.
3~Zelgaladis-sincer imi place cum arata.
4~Sylphiel-isi da toata silinta sa ajute desi cateodata nu prea reuseste.
5~Gourry-se potriveste pervect cu Lina si Sylphiel
Zelgadis= ma fav

am o pasiune pentru personajele misterioase si serioase ce vor sa para dure, dar de fapt nu ar fi in stare sa faca nimic celor la care tin(doar a salvat-o pe Lina de pestele pupacios....nush cum ii zice

)
Gourry- frumos in primul rand, dupa care un spadasin desavarsit... cam prostut si cu toate astea ce farmec ar mai avea daca nu s-ar trezi "cine-i asta?" (cand e vb de un mare vrajitor sau luptator sau ceva asemanator)
Lina- puternica, isteatza.... lacoma egoista....
Amelia- fata isteatza insetata de dreptate si dornica de afirmare..
Rezo- pentru simplul fapt ca este misterios
Ei bn...la mn topul ar arata cam asa:
1.Lina-imi place ff mult felul ei de a fi
2.Gourry-e asa d dragutz...
3.Zell-pt felul in care arata si modul cum se poarta cu cei din jur
4.Amelia-e simpatica si amuzanta
5.Xellos-ma amuza ff tare persoana lui si felul in care actioneaza
1. zelgadis -e personajul matur si dur al grupului, dar ii pasa intr-adevar de prietenii sai. o iubeste pe amelia(desi nu o arata)
2.amelia -e "domnisoara dreptate si adevar". e practic un copil regal ce isi adora pur si simplu tatal
3.phil- e la fel de ticnit ca si amelia
4.valgaav -un stil de antierou la fel k xellos, dar care merita amintit
5.lina -sefa grupului(asta spune tot)