Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Spiritul preferat (Shaman King)
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
pai mie imi place de spiritul e care il are Yoh Asakura amidamaru... imi place comportamentul lui si toate atacurile pe care le face... imi place ca ii foarte puternic...si este foarte de incredere lui Yoh...

Care este spiritul vostru preferat?
Mie imi palce spiritul lui Lyserg ( nu mai stiu cum o cheama ^^"" )... E mica si draguta, foarte puternica, tot timpul l-a ajutata le Lyserg si cu ajutorul ei au castigat atatea meciuri... SI este imbracata in roz ^^. Zbyee!!...
mei imi place spiritul lui Lee ,Bason
-este asa de mare.mie imi place armura in care e imbracat iar inainte imi placea cum ii zice la lee ''DA STAPANE'' si tot felul de maretii.mie una el imi place.
[attachment=152]spiritul meu favorit din shaman king e kororo. e micuta si draguta. e "o minutiana pe cale de disparitie"(interesant as zice eu), poarta mereu o frunza de nufar si e o buna prietena a lui trey. cam atat...
NU pot sa spun cine imi place cel mai mult , de fapt nici nu imi amintesc prea bine pmentru ca l-am vazut de mult .
MDar sincera sa fiu mi-a placut de amidamaru (asa se numea nu??)
Imi place ca se aseamana cu japonia , un samurai destul de puternic a carei reputatie a fost patata si in viitor in loc sa fie recunsocut un erou era recunoscut ca un asasin fara mila .
Imi place cum arata , lupta foarte bine si e un spirit foarte bun .
URL de referinta