Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ce ai face daca.....
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
cred ca stiti jocul ......ex:
"Ce ai face daca te-ai trezi intr-o dimineata cu Naruto la usa cu toate bagajele facute,pregatit sa se mute la tine acasa pt ca la el se simntea prea singur?"

L-as primi ca si eu m-as simti singura ^_^ Blush dar desigur ca l-as pune si la dieta Evil ...l-as pune sa faca curatenie saptamanal ^.^ si in rest...ce sa spun?....m-as acomoda...si ne-am intelege

cred ca ati prins ideea....deci incep eu...:

Ce ai face daca Sakura te-ar vizita ?
poi nimik.de unde sa stiu weu ca e cu adevarat sakura.nu iash deschide usa este clar.001_tongue

ce ai face daca itachi ar veni la tyine cu un inel de logodna si cu un ferrari ultima noutate doar la coimanda facut ???4
I-as da un raspuns simplu....Nu accept.SI daca m-ar intreba de ce....i-as raspunde "Il iubesc pe fratele tau".
Next:Ce ai face daca Sasuke ti-ar solicita ajutorul.
haha cere la vecinul e mai fortos ca mine001_tongue ce nesimtit sa vina sami ceara mie o fetiti nevinovata si firava ajutorul001_tongue sal mai prin eu pe aici ca amats caini pe el001_tongue:P

ce ai face dak ai afla ca saske e gay si ce casatoreste cugaara001_tongue:P?
I-as felicita... dupa atata timp?? Era si cazul, pacat ca erau dusmani de moarte si nu isi puteau destainui dragostea*

Ce-ai face daca Hinata ar veni grav ranita la tine si ti-ar spune: "Salveaza-ma, Neji vrea sa ma omoare" ?
A: --->
Me:omg, omg ... Neji, you idiot ... N-ai vazut ce i-ai facut? 45
Neji: I just wanna ... *cough* kill her *evil smile* ...
Me: You bastard ... I will kill ... you
Neji: Mamiii ... [mda ... nu prea exista inspiratie >.< ~ la ora asta >.>]

Q: Ce ai face daca ... l-ai intalni pe Yondaime? [the hokage, not the user "Yondaime" 21]
Me:Uhm...Look at ur blond hair...Sure you are Naruto,aren't you?
Yondaime:Err...Kind of an old Naruto...
Me:Omg!You're his grandpa?
Yondaime:Stupid!His father...The 4th hokage...
Me:Never hear about you..
Yondaime:Stupid!Everyone is talking about me!
Me:I'm from sand village..001_tongue There,we talk only 'bout gaara...
i-as spune `nu` pentru ca ma cam enerveaza itachi,iar sasuke mi-e indiferent

ce ai face daca ar vrea deidara sa trimita un mic monstruletz care sa-ti explodeze in fatza?
cel mai probabil as fugi...xD
Sa vad cum ma mai prinde acum...Iar daca intradevar il trimite,uhm...probabil ca as incerca sa i-o trimit inapoi [i-as da un bobarnac sau ceva de genu] astfel incat sa ii explodeze lui in fatza

Next: Ce ai face daca Jiraya [sau tsunade,depinde daca esti fata/baiat] ti-ar spune ca ii esti simpatic[a] si ti-ar cere numarul de telefon?
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinta