Mwahahahahahaha!! Ar fi cel mai terorizat om!! Pe viata!! As deveni dependentra sa'i spun in fiecare zi cat de trenvestit e... Si sa'l calc pe nervi!! [Ador sa calc pe nervi oamenii care.. O.o.. Dunno.. Imi place sa calc pe nervi oamenii care merita calcati pe nervi!! :devil: ]
Ce ai face daca l'ai vedea pe Gel Lee? [Cel de care m'am indragostit..

]
![[Image: OhmygodHAHAHAHA.jpg]](http://i200.photobucket.com/albums/aa218/thegrand6/this%20is%20wierd%20but%20awsome/OhmygodHAHAHAHA.jpg)
pai sakura a ramas cu gura cascata...cei drept arata mult mai bine...pai cred k as ta sa vad dak ma baga el in seama...

ok ce ai face dak ar trebui sa ii dai un pumn lu Sasuke?
i las da k sai umflu mutra,orikm asta merita,dupa cate
rautati a facut,sa se mai si astepte la iertare

ce ai face daca ai arata la fel ca si maito gai ?

ce ai face daca ai arata la fel ca si maito gai ?
O_o" O...M...F...G...
Sinucidere!!!!!ce altceva? *jumps off a cliff hoping she will look like Inoue next time*
Sau daca ma indur si nu ma arunc , o sa merg pe strada cu salul pe fata ,si cu siguranta as purta alte haine,nu asa mulate XD
Next:Ce ai face daca te-ai trezi ca mergi pe strada cu Chouji tzinandu-va de mana :-> ? [brain damge 99%]
moama,nici nustiu ce as face,poate ca as indura vb prostesti ale lui chouji...
sau mias lua campii

next : ce ai face daca ai avea o lupta cu gaara si acesta ar avea ganduri ucigase?
OMG

...grea intrebare

..pai..pai

...cred ca as lupta pana n-as mai putea si voi incerca din toata puterile mele sa il dobor pe gaara.

...pai acum randul meu>:) ..
Ce as face daca tu ai avea o sacosa plina cu rosii in brate si din neatentie Naruto ar da peste tine si ti-ar strivi toate rosiile si in plus tia mai si stricat bluza cea noua?!:

:....sunt curioasa ce veti raspunde

...bye

Me: Baka Naruto aia era o bluza nou nouta!

Naruto: OMG pete rosi! SANGE!!! Te-am ranit, unde? Hai repede la Tsunade sa te faca bine. (m-ar lua in brate)
Me: Da-mi drumul sunt bine! (as da din maini, picioare, l-as lovi pana mi-ar da drumul) apoi i-as spune sa-mi dea bluza lui, eu i-as da bluza mea sa o spele si sa-mi aduca rosii noi ca altfel il dau personal e mana lui Itachi
Next:
Ce ai face daca Pein ti-ar oferi sa fii noul partener al lui Itachi?
Pai

nu as accepta pentru ca Itaci nu ar fi de parte binelui ci raului asta nu e bine!
Next:Ce ai face daca ai afla ca esti in echipa 7?Abia astept sa vad ce ziceti!

Ce as face?Pai cred ca primul lucru...i-as trage o palma zdravana lui Sasuke.Si daca s-ar uita cu privirea aia absolut mortala la mine...as afisa un zambet atat de inocentCred ca Naruto ar lesina dar...isi revine el dupa un pumn

Q:Ce-ai face daca ar trebui sa te lupti cu Karin si ar intervenii Sasuke,luandu-i apararea colegei lui.
[/font]Simpluuuu.I-as trrage un pumn zdravan lui Sasuke si mi-as continua lupta
Ce ai face daca te-ai intalni cu Itachi pe stada iar el te-ar intreba dac ai vrea sa fi un membru Akatsuki?