Me: You stupid perv!!! Lasa-ma in pace!!!
Jiraya: Dar INCA nu am facut nimic perv...
Me: You baka!
Ce ai face daca Sasuke ti-ar cere ajutorul sa o omori pe Ino *evil laugh*?
Q: Ce ai face daca Sasuke ti-ar cere ajutorul sa o omori pe Ino *evil laugh*?
A: Sasuke, sa te ia mama de destept, ce mai astepti? Hai, hai, hai... Ca nu stiu cat mai rezist cu
aia pe cap *

*

Wakata, wakata
Q: Ce ai face daca ti s-ar povesti ca esti nepoata marelui hokage ... Minato 8-> ...
poi ce as face
me:No way.Cat de tembelisimo ma credeti
adik voi de cand stiti ceva de japonia sau dl hokage? ha...?
Ce ai face daca scumpul de Itachi ti-ar muri in brate?
Ce as face...pai cred ca as plange.dupa care as incepe sa rad malefic spunandu-i "acum am drum liber la sasuke.daca sakura sau ino se pun in fata mea,ii zic lu kira sa le scrie in death note":)).
Next:Ce ai face daca ti s-ar cere sa faci parte din echipa numarul sapte?
No tnx you... cum sa stric eu echipa?
1. plus ca Sasuke m-ar enerva mai tot timpul... *sigh*... (asta daca ne referim la the first team 7)
2. Sakura e prea violenta... daca ar fi sa ma cert cu ea... *scary* (daca ne referim la the 2 team 7)
Plus ca eu vreau in echipa cu Neji! O Neji-kun...
Ce ati face daca... ati intalni-o pe mama lui Naruto?
O_O... as ramane masca apoi dupa cateva minute mi-as reveni probabil si i-as spune ca sunt incantata de cunostinta^^
Ce ai face daca te-ai trezi intr-o zi si ai afla ca Naruto e fratele rau?
Ooooo bun asa..

Pei..daca ar fi frate`miu..(mai mic,normal..cine ar vrea un frate Naruto mai mare) cred ca nu l`as lasa in pace toata ziua..si as fi de partea lui tot timpu`..dar ce zic...daca l`as avea pe Naruto Frate..cred [,] ca [,] casa ar fi un dezastru total!
Ce ai face daca Itachi te`ar lua cu masina la o plimbarica,el fiind un conducator "foarte bun"

M-as da jos...
Itachi: Hei, unde te duci?
Eu: Sa-mi caut alt sofer.
Itachi: Want a good bye kiss? X3X
Me: Desigur. *ii dau mana xD*
Itachi:

Me: :>
Next:
Quote:Ce ai face daca Itachi te`ar lua cu masina la o plimbarica,el fiind un conducator "foarte bun"
Uh...pai...i-ash da numarul...shi i-ash zice sa imi faca cunoshtintza cu Hinata

...sar supara...deci ar pleca...sau miar face pe plac...una din doua
Q:Ce-ai face daca cei din Membri Akatsuki ar veni la tine...shi te-ar ruga sa intrii in clan?
Upsii....am citit numa pe prima pagina

...la intrebarea cu Tsunade sau Jiraya...scz..scz..

deci...daka tot sunt aici...eu l-ash intreba pe Itachi adka nu are ceva mai bun de facut...shi ca eu defapt am...(chiar daka nu ash avea

)...
Q:Ce ai face daca cei din Membri Akatsuki ar veni la tine...shi te-ar ruga sa intrii in clan?