Aici pute-ti spune care este culoarea reprezentativa pentru fiecare personaj si de ce.
Yusuke-Albastru>din cauza puterii spirituale
Hiei-Negru>datorita personalitatii sale intunecate
Kurama-Rosu>culoarea trandafirului
Kuwabara-Orange>din cauza culorii parului
Yukina-Alb>culoarea zapezii
Botan-Bleo>datorita culorii parului
Genkai-Mov>chiar nu stiu dc...se mai intampla!
Voi ce culori le atribuiti?
Eu cred ca :
Lui Yusuke i se potriveshte culoarea Verde pentru ca poarta un costum verde shi de asta i se potriveshte cel mai bine
La Hiei evident negru, deoarece are o parte mai intunecata (cum shtie toata lumea...)
Kurama-Rosu deoarece poarta un costum rosu shi cu parul rosu shi trandafrii lui sunt roshii....
Kuwabara-albastru deoarece poarta un costum albastru
Yukina-galben datorita inimii sale inseninate (pana de idei)
Botan-roz deoarece are o inima mare.........
Genkai-alb din cauza nimii sale pure(shtiti, pana de idei...........)
Yusuke - albastru din cauza ca este brunet si-l prinde. In plus albastrul sugereaza infinitul cerului sau a marii, iar Yusuke are puterea de a trece peste limitele sale.
Hiei - negru asa cum s-a mai spus din cauza personalitatii sale si pt k tot timpul are costumul ala negru
Kurama - roz, i se potriveste perfect, in plus in roz chiar am putea zice ca e o fata frumoasa, nu ca n-ar fi si asa(pacat ca e baiat)

Kuwabara - rosu, este un om foarte pasional, care pune suflet in tot ceea ce face
yusuke albastru
hiei negru
kurama verde
kuwabara portocaliu
botan roz
genkai galben
koenma mov
yukina bleo
shizuru gri inchis
edit by love_yuki_eiri>ti-am dat edit akm ceva vreme..si a disparut.Am lasat si post.No prob!De data asta dau warn.3%.
Vodafon....te rog sa dai un edit postului tau si sa argumentezi de ce ai ales culorile respective...altfel mesajul poate fii considerat Spam.Am si specificat:"Aici pute-ti spune care este culoarea reprezentativa pentru fiecare personaj si de ce."....regulile..cred ca le-ai citit!So...astept sa argumentezi opinia ta.Ja Ne!
yusuke negru din cauza ochilor si parului
kurama alb si portocaliu inchis(e o vulpe totusi)
hiei mov cu negru datorita unui costum al sau
kuwabara portocaliu datorita parului
yukina verde(kimono)
botan albastru(par)