Jedi Academy este un joc single player si multi player care este foarte jucat in toate tarile mai putin in Romania, dar spre mirarea mea am dat de servere de la Linkmania care erau full :36: . Este un joc in care te lupti cu sabii laser ..ai diferite modele si stiluri...poti lupta cu o singura sabie laser, dualuri (doua sabii laser) si staff (ca la Darth Maul).
Pentru a juca acest joc ai nevoie de :
-reflexe
-talent
-noroc
-sensivitatea 4

As vrea sa discutam despre acest joc fantastic

.
iote un topic despre un joc bun ! ce sa spun despre jedi academy ? is za best jedi game ever made! seria jedi knight e superba , dar jedi academy a trecut la un alt nivel. imi place absolut tot la jocu ala, de la grafica la sunet. tot ce am de reprojat e lungimea sa..e al dracu` de scurt.
no, ce mi-a placut cel mai mult a fost multiplayeru`. e superb un death match intre vreo 8 insi. combinatia de forces si light saber intr-o lupta de gen e perfecta. practic JA e singurul joc care iti da senzatia ca esti un jedi, nu doar un individ in fata unui monitor incercand sa omoare ciupercute. se zvonea ca urmatorul joc din seria kotor o sa aiba implementat sistemu` de lupta din JA { adica fortze si sarituri }.
A fost un joc misto la vremea lui...pacat ca nu s-au scos multe harti sau add on-uri la el...btw, recent am inceput sa il joc cu niste prieteni...daca vreti sa participati si voi la cafteala, pm me
Oh..My...God....m-am chinuit timp de o saptamana sa gasesc niste servere romanesti de Jedi Academy dar fara succes...
Now za Question : are cineva vreun server romanesc de Jedi academy? daca da postati-l aici ca sigur ne vom intalnii

...sau daca nu sa facem unu dintre noi sa ne killerim putin

... @__@ I love Star Wars games. xDD .Dar nu stiam ca exista jorcuri online .. O_O .Adica am in calculator dar online ...

.Momentan joc Star Wars :Kinghts Of The Old Republic.Pot spune ca am ajuns la jumatate intr-o zi ...

.[L-a jucat tata iar eu ma holbam in timp ce o facea dar nu imi starnise interesul..Pana cand nu am avut net timp de 8 zile.. Si atunci am zis sa ii dau o sansa <3]
Am inceput si SW Jedi Academy dar la fel,pe calculator.Nu am ajuns deloc departe caci nu mi s-a parut cine stie ce ...Adica e fain dar SWKOTOR[prescurtarea ^ ^"] e de 10 ori mai bine.Are multa logica si pe baza raspunsurilor tale depinde daca esti bun sau rau.[Yap,poti sa vorbesti cu oamenii xDD ]
P.S:Am i the only girl that plays SW ? ToT