Animezup - forum manga si anime

Full Version: Yoko Kurama vs. Hiei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Pe care dintre cei doi il preferati si care este motivul?
Yoko este inteligent si gandeste inainte sa faca o miscare,in timp ce Hiei pentru ca singura lui dorinta este sa isi distruga adversarul,numai sta sa se gandeasca ci ataca!!Iar chestia asta ar putea sa il coste victoria!!!Cred ca dacar ar fi mai calm ar putea invinge!!Dar pana acum cred ca Yoko il bate!
Eto...din cate "spune" animeul ambii au aceasi clasa ..deci ar fi cam la o egalitate la putere,poate ca Hiei e un pic mai rapid dar cu siguranta Yoko este mai calculat,isi studiaza mult adversarul inainte sa atace,pe cand Hiei e un pic cam repezit cand vine vorba de asa ceva...
Din punctul meu de vedere o lupta intre ei s`ar cam termina ori la egalitate,ori cu victoria lui Yoko .
nu prea stiu ce sa zic oare cine ar castiga 001_huh eu zic ca hiei are dragonul lui negru aproape de neinvins + ca kurama nu poate sta mult in forma de vulpe in care este muuuuulllllllttttttt mai puternic asa ca atunci cand revine in om este cel mai mare dezavantaj al lui Thumbdown
mai...pana la urma cu totii stim ca Kurama e mai tare (la lupta) decat Hiei...asa ca daca e sa zic la cafteala l`as alege pe Kurama....dar tot de Hiei mi`e drag ....asa ca Hiei 21
il prefer pe Hiei caci imi place enorm povestea vietii lui...it`s a very touching one Sad
si imi place mult personalitatea lui...lumea crede ca il doare direct undeva ...dar defapt dupa parerea mea...mi se pare cel mai emotiv dintre toti...totu tine in el...cum mai nou suntem cu totii....
xD Hiei rulz man!!!
Eu il aleg pe Hiei deoarece:
-este personajul meu preferat din YYH
-era personaj negativ, de obicei in animeuri prefer personajele negative, pacat ca nu a ramas personaj negativ 001_tongue
-imi place caracterul sau
-imi plac armele si atacurile sale, arme fiind doar sabia, iar atacuri imi place foarte mult ensatsu kokuryu ha bineinteles 4
-cred ca ar putea sa il invinga pe Yoko Kurama cu ensatsu kokuryu ha, asta e parerea mea
yea yea...teh kitsune is stronger, better, faster etc
l-am rugat sa imi fie sempai la biologie, sa ma ajute cu ea
is la liceu de medicina asa ca am nevoie de ajutor cu profu de acolo xD
in rest mi se pare un pic cam ca un girly-boy si am tendinta sa vreau sa verific daca sigur e baiat xD

la lupta Youko ar castiga...dar dragul mi l-a castigat Jaganshi no Hiei
cum a zis si Kirai :
-verry touching story about his past *sniff*
-are attitudine....clasicul : Hn! a la Hiei nu se compara cu nici care
(Sasuke nu-l ajunge xD)
- imi place cum face pe duru'...cand de fapt e un softtie inside, nu iol cred de otel...el s-a nascut in gheatza si se joaca cu focul....e clar ca e moale pe dinauntru x3
-pur si simplu ador cand face moaca aia incruntata cand e bosumflat...sau cand stie ca a facut o gafa: cum se uita in toate directiile si mai ca il vezi ca zice "He did it" si *point to a random person, aminal or object*
imi vine sa fac:
-awwwww Hiei...come here you yoo... <3
la care el:
-.... OMFG ..You are crazy!!
si sa o ia la goana xD

i wuv Hiei <3

PS:nu ma luati complet in seama....i was stapped as super crazy
youko e foarte sweet si foarte puternic, inteligent, are un fel diferit de a gandi vizavi de shuichi minamino care este milos si darnic, dar yoko nu are mila fata de dusmani....

[Image: track08.jpg]

il prefer totusi pe hiei... foarte misterios, istetz, rapid, un luptator foarte bun si foarte dur.... e atat d sweet 8 8 8 i love hiei

[Image: KURAMA-2.jpg]

[Image: 1053487693__double021.jpg]
Daca s-ar lupta Hiei cu Kurama, cu siguranta ar castiga Kurama, Deoarece: au aceleasi puteri, deci conteaza cine are o strategie mai buna. Cum Hiei ataca fara sa gandeasca inainte, dar Kurama foloseste strategii bine gandite, cred ca Kurama ar castiga.
uf....nu stiu...este adevarat ca <virgula> kurama gandeste inainte sa atace si hiei este mai repezit dar...mie mi se pare ca au putere egala si nici hiei nu se lupta fara sa gandeasca deloc (doar ca el gandeste mai repede Laugh) actioneaza fara cap doar in momentele critice (sau cel putin asa mai tin eu minte de cand am vazut eu desenul...l-am vazut demult...) dar totusi...sa nu uitam k hiei are puterea dragonului...si asta este un mare avantaj pentru el...desi oricine ar castiga tot hiei ramane preferatu meu...il ador 8->
In cazul unei confruntari intre cei doi cred ca Yoko ar invinge.El este mai calm,mereu are un plan de rezerva si actioneaza pe baza acestuia.In plus mi se pare ca Yoko este si mai purternic decat Hiei,iar de aspect nici nu mai vorbesc[Yoko arata superb,mai ales ochii lui atat de patrunzatori si frumooosi].Oricum alegerea mea este Yoko4
Pages: 1 2
Reference URL's