Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Mew Mew Power
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Este un animeu de nota 10 bravo, am vazut primul episod din intamplare si nu l-am lasat pana ce nu l-am terminat, cel mai mult mi-a placut de Zoey, eu l-am vazut in engleza,Ichigo Ichigo Momomiya...
Hm...Acum un an era anime-ul meu preferat, cam ciudat ca s-a terminat brusc22
I-ash da un 8.90[9 fix e deja cam mult4]
E destul de amuzant anime-ul acesta.Ma distreaza cand aud replicile lor cand se metamorfozeaza.Ce sa mai zic de cantecel,e chiar penal(scz da asta e parerea mea).Eu nu as zice asa ceva,m-as multumi sa trec direct la lupta.
Marea mea problema e cu cine s-ar potrivi Zoey.Nu ma pot hotara dintre Elliot si Dren.Mark nici nu intra in discutie,cu toate ca ea e super indragostita de el mie mi se pare foarte plictisitor.Iar sta bine atat cu Elliot(care e super dragut,frumos si destept),dar si cu Dren ar face un cuplu dragut.Poate astfel s-ar ajunge la o intelegere intere oameni si extraterestrii.
Este un anime foarte reusit, dupa parerea mea 71 Ceea ce este ciudat, e ca s-a terminat brusc 22... Insa lasand asta la oparte, anime-ul este foarte dragut 71 Si ca sa nu mai spun..foarte..."colorat" adica nu stiu...era plin de sclipici 21 mai ales cand ele se transformau 4
In orice caz, este un anime bun 71
Pagini: 1 2
URL de referinta