Animezup - forum manga si anime

Full Version: Mew Mew Power
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Tokio Mew Mew este un anime care prezintă 5 fete, care trebuie să salveze lumea de animale cu puteri supranaturale, numite Chimera Animal (animalul cimera). În seria 1 mai apare şi Kishu, un băiat de 15 ani a cărui planetă a fost distrusă din motive necunoscute. Acesta simte la început ceva pentru Ichigo, fata având puterile unei pisici sălbatice.

Lista de personaje din Tokyo Mew Mew

Ichigo Ichigo Momomiya sau cum numita in varianta engleza Zoey Hanson.E o scolarita energica,e indragostita de Mark,ea e o persoana inocenta si dragalasa dar cand ADN-ul ei e modificat cu cel ale unei pisici Iriomote viata ei se schimba radical,afla ca are puteri speciale ce pot salva lumea de atacul ciniclonilor.Arma ei:clopot de capusi.

Mint Minto Aizawa sau cum numita in varianta engleza Corina Buckshouth e o fata egoista ce nu are prieteni,e o fetita de bani gata,dar viata ei se schimba cand afla ca are puteri ca ADN-ul ei e modificat cu cel al unei pasari Lory Azul si cand o intalneste pe zoey si pe celelalte colege de echipa,ea va invata ce e aia a avea un prieten si va invata sa aiba incredere in ele.Arma ei:Sageata inimii

Lettuce Retasu Midorikawa sau cum numita in varianta engleza Bridget Verdant e o fata timida si desteapa ce nu reuseste sa isi faca prieteni,odata cu aparitia lui zoey si cu transformarea ei in delfinul negru viata ei se va schimba.Arma ei:castaniete de lupta

Pudding PurinFon sau cum numita in varianta engleza Kikki Benjamin e cea mai mica din grup,e o fata energica ce se inprieteneste repede cu persoanele,parinti ei au murit si ea are singura grija de frati ei desi are doar 10 ani,ADN-ul ei a fost modificat cu cel al maimutei Tamarin Mono León.Arma ei:

Zakuro Zakuro Fujiwara sau cum numita in varianta engleza Renee Roberts este un fotomodel renumit,e incapatanata,orgolioasa si fata care a fost convinsa cel mai greu sa intre in grup.Are un simt al dreptati si poate simti pericolul de una singura.E foarte frumoasa si inteligenta.DN-ul sau a fost combinat cu cel al lupului Lobo gris.Arma ei:fara nume

P.S>sursa:wikipedia
I love this anime, este super super qute, and sometimes funny... Este si o ideea draguta, si personajele transformate au niste costume care imi palc destul de mult. Chiar daca e oarecum ( putin!! ) deranjant faptul ca repeta intotdeauna aceleasi cuvinte, si common, castaniete de lupta sau sageata inimii??? Sunt niste denumiri ciudate oO. Oricum, te relaxezi cand te uiti. Ce sa zic, e un anime destrul de reusit ^__^. Zbyee!!...
Tokio Mew mew a fost pentru mine unul dintre primele mele animeuri (duh ,nu aveam net pe atunci >.< ) .Se pare insa ca shoujo nu s-a prea prins de mine....
In primul rand din cauza lui am avut eu o perioada in care orice desenam trebuia sa aiba un element... Foc ,apa ,pamant,nu conta...
E dragutz animeul ,daca as fi fost mai putin shounen-addict probabil as fi fost o adevarata fana! O.O
Numele armelor sunt si ele mai...cudate[ridicole] ,dar e normal avand in vedere ca e penttru fete mai mici de varsta.
Este singurul anime roz, pufos, capsunos si sclipicios care m'a prins 21 chiar imi place!! desi nu ma hotarasc cu cine ar fi mai dragutz sa ramana Zoey 001_tongue Mark? e normal de el e indragostita dar totusi e parca prea banal. Cu Elliot ar arata chiar bine 4 dar parca tot Dren e mai dragutz chiar daca e rau 001_tongue Eh o sa caut toate episoadele si dupa ce le vad poate ma hotarasc 001_tongue Sper sa le gasesc in japoneza .. ma cam bufneste rasul cand aud "strawberry poweeeeeer!!" 21
Quote:ma cam bufneste rasul cand aud "strawberry poweeeeeer!!"
Pe mine nu numai ma bufneste ,eu rad in toata regula . Fratemiu imi spune: 'tu te-ai dilit de tot? Razi la...erm...chestia asta...roz? ' Eu am cautat varianta japoneza ,inca nu am gasit-o.

Completare la ce spuneam mai devreme: va fi primul si ultimul anime shojo care il voi vedea vreodata. Prea rasuflata chestia cu 'loves beats all! Yeah!!!' . Mai degraba urmaresc ceva mai matur 65 Nu dau titluri...
Am gasit yo niste episoade in japoneza pe youtube....si am vazut ca sunt cu totul alte nume(mai tari)...vocile cred ca se potrivesc mai mult in varianta opriginala(suntem de acord)...si cand se transforma spun ceva de genu "Mew Mew Zakuro Methamorphosis"...in loc de "Medalionul puterii metamorfozare".Varianta originala are....50 si cv de episoade...in timp ce pe AnimaX au dat doar 25(varianta in engleza).Nu e kawaii deloc(ai observat si tu?).
A trecut mult timp de cand am vazut Mew mew power!Acum vad ca au inceput sa il dea pe animax...Sau ma rog..poate il dau mai de mult,insa am observat abia de curand!
Pe vremuri eram foarte fascinata de anime-ul asta! Here,it was a *PINK* world!Pe atunci iubeam culoarea asta dar am ajuns sa o detest..71
Acum mi se pare un anime foarte banal...Cateva luptatoare inpotriva raului!Un anime pentru varsta de 7-11 ani,dupa parerea mea! M-am saturat de atata roz...si capsuni...si ochi cat cepele..si restul!Whatever!
Imi place,pacat ca au atat de putine episoade.
Imi plac uerchile si coada lui Zoey(sunt maniaca a rozului)
Tokyo Mew Mew/ Mew Mew Power

Un anime care mi-a placut foarte mul, multa actiune si destul romance mai ales pentru tanara Zoey. Chiar daca anime-ul seamana cat de cat cu Sailor Moon [ si cu alte anime-uri ], nu este unul copiat, avand anumite lucruri diferite.
Un anime plin de actiune, aventura, romance, magie si prietenie. Eu una consider ca anime-ul merita vizionat ^_^
kappuchu ... ^_____^ ... chuu
'Kawaii este un anime asa de dragut^^ imi place foarte mult, de ce? pentru ca e copilaros..este o idee interesanta: sa te transformi intr-un animal. oricumeste un anime care se afla in top 10 [in mine of course]
cand eram mai micuta chiar ma interesa, imi placea acest anime..preferata mea era Rene..datorita puterii ei si a atitudinii..era cea mai serioasa dintre ele.
yeah ave-ti dreptate seamana oarecum cu Sailor moon..din multe privinte oricum..este un anime foarte frumos
Pages: 1 2
Reference URL's