10 cu felicitari! XD Auzi,nu cumva vrei sa ii torturezi si pe colegii mei ? :>
My evil tought .. :
Sa ii arunc de pe un munte pe manelistii care se dau mari si asculta muzica tare [la casti sau boxe] si ce mai fac ei pe acolo

[Nu e asa de evil but ..xD ]
10 nici eu nu ii prea suport
GM Sa ii bat pe toti colegi din scoala care m-au facut tocilara sa ii bag intr-un cazan cu smoala si sa torn pene peste "saraci colegi" si sa imi bat joc de sa ei si la sfarsit sa ii arunc intr-o groapa fara fund
10 pt inventivitate. Dak le puneai si cornite roz era super
W: sa iau toate proastele alea care spun ca-ti sunt ''best friend'' dar de fapt se saruta cu tipul care-ti place tie pe la colturi si sa le inec in Marea Moarta
Nota 9.99 ...Tipele alea merita ceva mai rau ...xD
My evil idea ... :> :
Sa pun branza in pantalonii coelgului meu si prin toata casa sa ... :>
Nota 10 . Imi place ideea ta
Gandul meu malefic este...sa oblig pe toata lumea sa aibe in calculator minim 50 melodii de ale lui Gackt, si sa oblig lumea ca in loc de reclame si alte tampenii care sunt pe cladiri in oras,sa fie afisat Gackt

10 cu plus
Vrei sa stiti gandul meu malefic?
Sa le dau cu lenjeria lu Gackt p la nas la toti baietii (cei care citesc asta se exculd

) ca sa se obijnuiasca cu gusturile toturor fetelor(care asculta si le plac gackt) si sa nu se mai ieie de ele. si sa le bag Non-stop Gackt in discoteci si Mp3-uri sa le bazaie minte pana la refuz si o ureche sa le sune ocupat

Pai ce sa ceri de la o maniaca dupa Gackt?

)Sa se obisnuiasca cu gusturile fetelror...hmm..suna destul de palpitant!Cred ca un 9,90 e bine

Next:Gandul meu malefic este sa bag toti plagiatorii intr-o camera plina cu lei!Hahaha
hm...imi plac leii!!!fain gand ai, ai nota 10
Next: Gandul meu malefic e ca sa fie omorati si bagati in inchisoare toti asasinii, violatorii si hotii nenorociti! Ii urasc! Mai ales pe unu pt ce o facut adik o vrut sa faca cu prietena mea.
nu e chiar asa malefic da nah...inventie de moment...
Nota 10.Chiar sustin ideea ta, nu este bine sa fie in libertate asasinii, violatorii si hotii.
Gandul meu malefic este...sa oblig toti baietii sa poarte sutien

(cu exceptia lui Gackt, bineinteles

)
(nu e chiar asa de malefic, mi-a venit pe moment

)

mai degraba amuzant

sutien... stai sa-mi imaginez

uhh 10 %
gandul meu malefic este sa ucid toti copii mici si rasfatati si sa-i bag intr-o grota sa putrezeasca in ea