Animezup - forum manga si anime

Full Version: Cel mai trist episod
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Care episod vi s-a parut cel mai trist?Personal,cele mai triste episoade(sunt trei) sunt:episodul cand a murit Genaki,episodul in care "moare Kuwabara(mi-a fost mila de Yusuke) si bineinteles episodul cand Yusuke moare ucis de sensui(am plans pe durata intregului episod)Voua care vi se par?
pai nam plans la nici un episod . nu stiu cum putetzi sa plangetzi doar pentru ca astia au cateo moarte clinica (parca asa se spune la moartea temporara). eu sincer sa fiu am suferit la ultimul episod ca nu mai aveam la ce anime sa ma uit in perioada aia(care sami placa asa de mult)
Sunt 3 episoade la care m`am plans ..cam mult [Image: scratch.gif]

Cel in care Kurama s`a luptat cu Karasu [...abia mai puteam sa ma uit la el de la cat am plans Laugh]
Episodul in care Toguro " l'a ucis " pe Kuwabara ...[poate din cauza ca toti ceilalti erau tristi..and me 2 ...I like Kazu ] Si bineinteles episodul in care Sensui l`a omorat pe Yusuke..pur si simplu nu imi venea sa cred ce se intampla ...
mie mi`au dat lacrimile la cele 2 episoade despre viata lu Hiei Sad
trist.
siiii uhm....
...nah...utlimu episod? 21
...
sau cand moare yusuke...uhm..*counting* parca a 2`a oara 39?
oh well 21
E nu am plans niciodata . Chiar nu sunt sentmentala. Dar ultimul episod mi s-a parut cel mai trist. Cum s-a adunat toti pe plaja, atat de..... melancolic... Si binenanteles episodul in care a murit Genaki..Nu stiu ce m-as fi facut daca nu reinvia Smile
yusuke saracu moare de vre-o 3 ori.... deja nu mai e nimik impresionant... insa cel mai trist mi s-a parut cel in care moare genkai..... foarte frumos... n-am plans, dar m-a impresionat..... saracu yusuke... cred k si lui toguro i-a parut rau.....

[Image: genkai-youngf.jpg]
In cazul meu ar cam asa...
Episodul in care Kurama este grav ranit de Karasu.acolo am si plans mai ales ca<virgula> Kurama este unul din personajele mele favorite.
Episodul in care moare Genkai si Yusuke este distrus
...si episodul in care moare Yusuke,omorat de Sensui,iar ceilalti incearca sa razbune moartea lui
Eu nu am plans la nici un episod dar cred ca, cele mai triste sunt:
Atunci, cand moare Genkai omorata de Toguro, Kuwabara Tot de Toguro doar ca nu prea a murit 21 , Yusuke de Sensui si plecarea lui Yusuke in lumea de apoi ca sa-l intalneasca pe Raizen.
Cam atat.
cel mai trist episod e acela in care arata viata lui hiei. m-a inspaimantat atat de tare incat am inchis sonorul. mai ales in momentul in care hiei striga in fundal pe timpul operatiei...nu e corect, merita si el sa traiasca chiar daca era un imiko! ceilalti demoni (de exemplu,tatal lu mukuro, monstrul ala)cum de traiau?! intr-adevar, hiei are cea mai trista viata din toate personajele anime din cate am vazut( si am vazut cateva...)
Mie cel mai trist mi s-a parut ultimul episod. Poate si din cauza faptului ca nu ma asteptam sa se termine si m-a luat prin surprindere. Nu ma informasem si nu stiam cate episoade are Yu Yu Hakusho (desi imi dadusem seama ca mult nu mai dureaza10) iar cand am vazut ca intr-adevar se termina si este ultimul episod am ramas Blink. M-a impresionat si episodul in care a murit Genkai. Din clipa aceea chiar am inceput sa-l urasc pe ToguroGlare.
Pages: 1 2
Reference URL's