Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Chazz Princetone(Yu Gi Oh GX)
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Chazz..un personaj important in anime.Atitudinea lui de superioritate se datoreaza numai si numai celor doi frati ai lui care ori de cate ori au ocazia ii spun fel si fel de jigniri si ca nu este demn de numele "Princetone".Dar caracterul lui nu este asta.Una dintre persoanele care il schimba pe Chazz este alexis,cand acesta se indragosteste de ea.Si Jaden,prin implicarea lui in problemele lui Chazz(ca atunci cand au plecat impreuna sa caute fantana cu carti slabe),reuseste sa se apropie de el.Mie mi se pare un personaj super si se afla printre favoritii mey.
Chazz e si unul dintre personajele mele preferate, mi se pare mai uman de Jaden, in sensul ca sentimentele lui sunt mai umane...
E un personaj rautacios, cu aere de superioritate, dar nu e un om rau. In plus este foarte dragut desenat, are o atitudine care place si prinde la public, tuturor ne plac baietii rai.
Chazz este un personaj destul de complex al anumeului.Eu unul nu prea l-am inteles,ba este rau ba este bun 4.Oricum nu prea imi place Chazz pentru ca se comporta destul de dur cu ceillati chiar si uneori chiar intrece limita.Totusi nu imi place faptul ca doreste sa il depaseasca pe Jaden cu orice pret.Intr-un episod chiar a folosit carti interzise ca sa se dueleze cu Jaden.Totusi il admir pentru simplul fapt ca nu se da batut niciodata si se straduieste din ce in ce mai mult cu fiecare duel pe care il pierde.Cred ca daca nu ar fi fost fratii sai,Chazz si-ar fi facut mult mai multi prieteni.In ciuda faptului ca el este cam rau,nu se fereste niciodata sa isi arate sentimentele,fata de anumite persoane.
Lucrul care il detest cel mai mult la Chazz este faptul ca se crede mereu superior si nu vrea sa ii intelega si pe ceillati,parca toti ar fi la comanda lui.
Chazz Princetone este un personaj interesant dar prea se crede cel mai tare...si asta ma cam enerveaza...,dar est un duelist destul de bun si as acum a zis Dorian,nu se da batut niciodata...iar acesta este un lucru de admirat desi e greu de inteles personaliattea lui...
chazz este ca si un alte animeuri tipul cel dur al grupului. nu prea ma interesa la inceput dar dupa lupta in care a trebuit sa lupte doar cu carti mai mici de 1000 la atac a devenit preferatul meu pt ca a dat dovada de pricepere si ca are potentialul fff ridicat. cred ca este printre cei mai puni jucatori din tot animeul. nu stiu de ce dar imi plac cele trei carti care le are chazz cu omuletzii aia mici, desi cred ca leas da la gunoi daca ar fi ale mele pt ca is enervante totodata fiind ca vb multtttt. cam atat
chazz zici ca e un kaiba al Yu-Gi-Oh Gx pt. ca se cred cel mai puternic chiar daca nu e 001_rolleyes numai el conteazaAngry nu pot spune ca se foloseste prea mult de atk unui monstru ci de efectul lui exact precum kaiba si c-am atat
URL de referinta