Animezup - forum manga si anime

Full Version: Inscrieri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
eu ma inscriu fara sa postez probele, ca doar eu am avut primul magazin de sig-uri de pe zup Wink
OK ,acceptat si tu xD
Parca vad cum tot eu voi lua 3 comenzi in acelasi timp... Sper ca nu va fi asa,da?

edit: Sa nu accepti numai rendere , da? >.< Adica sa nu faci ca data trecuta : cand ai vazut ca nimeni nu-ti dadea comenzi pt seturi din rendere te-ai enervat si ai inchis/sters threadul 21
imi incerc si eu norocul 001_tongue

[Image: blackmanaava.png]

[Image: blackmana.png]

[Image: eclairava.png]

[Image: eclair.png]

[Image: stage.png]

[Image: stagecopy.png]
Yulobo ,mai exerseaza si ai sa te imbunatatesti Smile INcearca mai multe efecte si sa mai lasi din brushuri. Singurele care par mai bune sunt 3 si 4 .De ex ,la 2 nu intelegi nimic. Primul e prea simplu ,la fel si celalalte ^^; Sorry ,mai incearca deci...

Karynutza ,ale tale sunt ceva mai bune ,dar ai putea incerca ceva mai colorat? Adica sa nu folosesti aceleasi culori peste tot. Mai posteaza 3 seturi in care sa folosesti si alte combinatii cromatice [watch me use big words xD] .
Deobicei mie imi place sa merg pe o paleta de culori cat mai apropiata de culoare de baza. Dar fac si seturi mai colorate 001_tongue.

[Image: sayaava.png]

[Image: saya.png]

[Image: sinava.png]

[Image: sin.png]

[Image: beautymitzukeava.png]

[Image: beautymitzuke.png]

Sper sa fie bune Smile!
M-am referit ca nu am vazut in cele postate de tine decat nuante de maro si doar ce merge cu el ^^; De asta am cerut mai multe seturi ,sa ma asigur ca nu esti limitata doar la alea ,si ca poti diversifica 4 Felicitari ,intri!
Ehh ... I don't know ...
To try or not to try ...
42

[Image: AbsBsig.png]

[Image: HafAsig.png]

[Image: VVsig.png]

[Image: Aionsig-1.gif]

[Image: Hirotosig.png]

[Image: 2sig.gif]

[Image: Shousig.png]

[Image: Untitled-5.png]

Si mai aveti un sig, cel pe care-l port acum.

Iar ca avatar, il aveti pe cel pe care-l port acum - cel mai recent. Si cel la care-am lucrat cel mai mult, tough.
Bordere ... nu prea pun pentru ca uneori ma enerveaza - sau uit 65 .
Hmmm....voi incerca si eu ^^'
Sper ca nu e nicio problema daca pun seturi facute pentru alti useri..39

[Image: xxeclairxx.jpg]

[Image: rukia-andry.jpg]

[Image: andrusk.jpg]

[Image: light-1.jpg]
Aikad ,Namine ,acceptati ^^
Sper ca va veti tine de treaba x_x Sa nu fiu iar singura care se simte la comenzi...
Cred ca as vrea si eu sa incerc... Nu sunt cine stie ce priceputa, dar cand vreau imi ies anumite chestii ^^

[Image: Rider_Rebellion_by_BlinkSora.png]

[Image: Bewitching_Experience_Out_Sig_by_BlinkSora.png]

[Image: Burst_Angel_Sig___Jo_by_BlinkSora.png]

[Image: Flowers___Bloom_Sig_by_BlinkSora.png]

[Image: Fantasy_World_Sig_by_BlinkSora.png]

[Image: Manga_Sig_by_BlinkSora.png]

[Image: Passion_Signature_by_BlinkSora.png]

[Image: Autumn_Rose_Signature_by_BlinkSora.png]
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's