My top 10 :
1. Lord of the rings (trilogi )
2. Saw ( all parts )
3. Troia ( new )
4. TEOER
5. Harry Potter ( all parts )
6. Comisarul Moldivan ( all parts )
7. The butterly efect
8. Laurance the last Prince of Arabia
9. Spider Man ( all parts )
10. Jeepres Creepers ( trilogi )
1.American History X - Edward Norton intr-o poveste exceptionala despre rasismul din Statele Unite ale Americii. As putea spune foarte multe despre acest film, insa va las pe voi sa il vedeti in cazul in care acest nu lucru nu s-a intamplat deja.
2.Shawshank Redemption - Inca un film de exceptie, povestea principala are loc intr-o inchisoare din SUA.
3.American Beauty - Oscar pentru film,regizor,actor principal si scenariu. Cred ca am zis mai tot deja. Un film despre un barbat care ajuns la varsta de 40 de ani isi aduce aminte de vremurile tineretii si cauta sa schimbe viata monotona pe care a ajuns sa o traiasca.
4.Into the Wild - Film despre un tanar care dupa ce termina liceul se hotaraste sa-si doneze banii stransi pentru facultate si sa plece de unul singur intr-o calatorie prin SUA fara a zice o vorba parintilor inainte.
5.City of God - Film brazilian in care personajul principal este un tanar fotograf. Filmul are la baza luptele pentru suprematie in "Orasul lui Dumnezeu" dintre bande.
6.Requiem for a Dream - Povestea filmului se invarte in jurul a 4 personaje si a ceea ce patesc ele din cauza dependentei de droguri.
7.Lista lui Schindler - Film a carui actiune are loc in cel de-al doilea razboi mondial si are ca protagonist un neamt ce ajuta multi evrei sa supravietuiasca acestui razboi. Povestea este bazata pe un fapt real.
8.Zbor deasupra unui cuib de cuci - Oscar pentru actor si actrita in rol principal, film, regizor si scenariu. Personajul principal al acestui film (Jack Nicholson) este obligat sa se interneze intr-un azil pentru oameni cu afectiuni psihice datorita comportamentului sau agresiv.
9.The Godfather - Nu mai are sens sa enumar oscarurile...Capodopera a cinematografiei si cred ca mai toti ati auzit macar de acest film.
10.Goodfelas - Un alt film despre lumea mafiota din Statele Unite.
Si alte filme care ar mai putea fi in top: Pulp Fiction, Memoires of a geisha, Crash, Million Dollar Baby, The Usual Suspects, Fight Club, Seven, Dr. Strangelove, Lawrence of Arabia, A clockwork orange, Leon, Taxi Driver, Forrest Gump, The Lives of Others, El laberinto del fauno si altele...cam greu sa mi le aduc aminte pe toate.
1.Batman The Dark Knight,sincer prima oara cand am auzit ca a aparut am zis ca e o porcarie...ceva de genu lu ala cu robin...dar la insistentele unui prieten lam vazut si filmu e pur si simplu genial.
2. Saw,1,2,3,4. Mi sa parut un film horror ceva mai special...cu ceva in plus fata de celelalte.
3. Death Note,Death Note last Name,Death Note L Changes the World...mi sau parut foarte bine realizate...chiar daca unele lucururi nu sunt la locul lor.
4. White Chicks,vorba de 2 negri care se deghizeaza in 2 fete celebre...albe...si va dati voi ce poate iesi...ei sunt negri si fetele sunt din inalta societate si cu fite...sa zic asa....
4. Keith,unii zic ca e un fel de A walk To remeber...leam vazut pe amandoua si nu mi se pare..orcum genial filmul.
5. Constantine,ce pot zice...foarte foarte foarte frumos filmu
6. Matrix...pff...ce mia placut cand eram mic...
7. Spider-Man...eram obsedat intrun timp

)
8. Jeepres Creepers mia placut ca nu e ca restul filmelor horror,actorii principali scapa la urma...la asta...cineva nu a mai scapat

)
9. Freddy vs Jason parca se numea...amandoua miau placut...a fost ceva aparte cu filmu ala...
10. The One parca se numeste..cu Jet Li,cand is mai multe dimensiuni..si ceva de genu

Bon...topul meu este cam schimbat.
1)Corbul>dupa mine...cel mai tare film..si ramane preferatul meu.Mi se pare foarte tare ideea.El moare...si la un an este inviat de un corb pentru a se razbuna pe cei care i-au ucis prietena si pe el.
2)Corbul:Mantuirea>la fel ca primul,doar ca de data asta,personajul principal este acuzat de o crima pe care nu a comins-o si ucis pe scaunul electric.Dar cu ajutorul unui corb se reintoarce pentru a pune la punct lucrurile nerezolvate.
3)Corbul:Razbunarea>eh...aici...as avea de spus multe.Jamie(parca asa il chema) si ibuita lui sunt ucisi de niste tipi intr-un ritual satanic.Doar ca el reinvie si vrea sa ii cuida pe cei care l-au ucis pe el si prietena lui.De fiecare data cand ajunge fata in fata cu unul dintre cei care au luat parte la uciderea lor spune:Caut doua vieti si doi ochi albastri superbi.Iubesc replica asta.
4)Azumi>este un film jap.Samurai...sange...razbunari si multe chestii de acest gen.Plus...era sa uit,un tip kawaii dar cu probleme la mansarda.
5)Al saptelea manuscris>prima oara nu mi s-a parut cine stie ce...dar pe parcurs ce povestea era aprofundata,devenea din ce in ce mai interesant.Sfarsitul mi-a placut,cand au aparut adevaratii parinti ai pustiului(am uitat cum il cheama).
6)Absent Nemotivat>filmul asta e fara cuvinte.Chiar nu pot sa spun nik despre el.
7)Pe gheata subtire>l-am vazut de...4 ori si tot nu ma satur de el!
8)Al cincilea element>grafica buna,poveste tare,actori incredibili.Ar mai trebui sa fie ceva care sa completeze acest film?Nu cred.
9)HellBoy 2>omg...cat de tare.Bine...exculzand faptul ca HellBoy(interpretat de Ron Perlman..parca)...filmul este plin de actiune.Exact cum imi place mie.
10)A 13-a Fantoma>bun..pe mine filmul asta m-a speriat.Fantomele alea aratau chiar...aiurea!Si modul cum a murit avocatul...mi se face pielea de gaina

.