Mda....din pricina persoanei de mai sus,posturile fic-ului au fost sterse.Probabil ca nu mai are rost sa il continui...dar daca e sa postez in el...o voi face pentru cei care l-au citit si a caror posturi au fost sterse AIUREA.Cu privire la cea care le-a sters...stai calma ca nu te uit.Si postul asta nu va disparea de aici.
wowow..stai asa Love_Yuki_Eiri cum adica nu mai are rost sa il continui..te-ai dilit???...

...sa stii ca ai face o mare prostie..pentru ca esti o scriitoare cum rar sa mai intalnit si crede-ma ca nu ar trebuii sa o lasi balta din cauza unor posturi sterse...faza e ca nu prea aveam cum sa gasim greseli la ficul tau...eee...este una la care ma scoti din sarite si aceea ca in loc de Uchiha tu scrii Uciha..

..asta se poate remedia.

.deci inca o data te rog eu mult sa nu te lasi..

..

...daca o faci te bat cu mana mea.

.si cred ca no sa fiu singura

..asa ca nextu repede...bye

.
Tristete in Konoha
Era o noapte intunecata,in care ceata acoperea totul in jur,reducand vizibilitate aproape de limita.Naruto statea pe un lac,unde vantul taios trecea peste suprafata lichida,formand mici valuri.Acesta privea in jurul sau,auzind zgomote si tipete.Parea o fata care este torturata.Si vocea ei semana cu cea a Sakurei.Acesta a inceput sa fuga.Parea ca se misca pe loc.Brusc,in fata lui au aparut brunetul impreuna cu rozalia.Sabia acestuia a atins gatul fetei,taind mai apoi pielea subtire.Adolescenta s-a prabusit in apa,in timp ce sangele rosu se imprastia pe suprafata rece.
-Sakura!
Blondul s-a trezit,gafaind.Acela parea sa fi fost doar un cosmar.A privit in jurul sau si si-a dat seama ca se afla intr-o camera de spital.Aproape intreg trupul sau era acoperit de bandaje albe,in timp ce abdomenul inca il mai durea.Pentru o clipa,nu a stiu ce se intampla cu el.Brusc,si-a amintit de momentul in care Sasuke a disparut,luand-o pe Sakura cu el.A strans cearceaful alb in pumni,pana ce pe acesta au inceput sa apara pete rosiatice,ce proveneau din palmele ranite.Se considera vinovat.Stia ca este de datoria lui sa o protejeze,insa nu a fost suficient de puternic sa faca acest lucru.Usor,usa alba s-a deschis,facandu-si aparitia Kakashi.Acesta era imbracat in negru,in timp ce privirea trista dar serioasa in acelasi timp,il acaparase pe blond.
-Daca te simti in stare,poti venii cu mine.Astazi sunt funeraliile lui Shikamaru.
Auzind acest lucru,Naruto si-a amintit de faptul ca prietenul sau cazuse la datorie.Inca un nume avea sa apara pe acea piatra,unde erau inscriptionati toti shinobi ce si-au dat viata pentru sat.Erau considerati niste eroi.Chunin-ul a lasat capul in jos,in timp ce lacrimi au inceput sa i se scurga pe obraji,cazand pe cearceaful alb.A aprobat discret din cap,ridicandu-se mai apoi din pat.In timp ce a dormit,sensei-ul lui a avut grija sa ii aduca haine curate.Se imbraca si ori de cate ori facea o miscare brusca,simtea cum intreg trupul urla de durere.Dupa zece minute,acesta a parasit salonul.Pe hol,era asteptat de Kakashi,ce a inaintat imediat ce si-a vazut elevul gata.
Intr-un loc vast,pe o pajiste inverzita,erau adunati toti shinobii Konohai.In fata lor se aflau mai multe tablouri,printre care si cel al lui Shikamaru.Erau cei care au murit in urma invaziei.Pana si cerul varsa lacrimi.Naruto statea in fata,avandu-l alaturi pe Hatake.Ino incerca sa il linisteasca pe Chouji,ce plangea in hohote.Insa nu putea sa ascunda picaturile sarate ce se amestecau cu stropii de ploaie.Era cea mai trista panorama pe care ar fi putut sa o vada cineva.Alaturi de jounini,Asuma vroia sa para puternic.Insa ochii lui negri erau innecati in lacrimi.Rand pe rand,acestia au pus cate o floare pe piatra din fata imaginilor.Nimeni nu vorbea.Nu se auzeau decat suspine si zgomotul facut de picaturile de ploaie ce se loveau de trupurile lor.
Intr-o incapere mica,unde peretii cu forme ciudate erau luminati de cateva lumanari,se afla Sakura.Aceasta era legata de maini cu niste sfori construite din chakra,ce erau imposibil de rupt.Obosita,aceasta statea in genunchi,avand bratele deasupra capului.Ridica capul,insa nu isi putea dea seama unde e.
Brusc,usa s-a deschis,facandu-si aparitia cineva.In lumina slaba,rozalia nu a putut vedea decat o silueta.Parea sa fie cineva mare.
-Femeie,seful a spus sa mergi la el.Se aude vocea impunatoare a acestuia.
-Nu merg nicaieri.Raspunde fata vrand sa para curajoasa.
Insa barbatul a apucat-o de brate,tarand-o dupa el pe podeaua din piatra.Mergeau pe niste holuri lungi si stramte,peretii fiind identici cu cei din incapere.Doar niste lumanari le arata drumul.Tanara incerca sa se ridice,in timp ce simtea cum genunchii ii sunt raniti de sprafata ce actiona precum o razatoare.Dupa cateva minute,persoana care o tragea a deschis o usa,azvarlind-o in incapere.Sakura si-a scuturat capul,incercand sa isi revina.Nu a putut observa decat un baiat stand pe un scaun.Ochii lui rosii si cruzi nu indicau decat un singur lucru:cel din fata ei era Sasuke.
-Sakura.Te-am adus aici pentru ca am nevoie de abilitatile tale ca ninja medical.Vindeca-i pe cei doi.Spune acesta privind in dreapta lui.
Pe o suprafata de piatra,se aflau trupurile lui Karin si Suigetsu.Rozalia si-a recunoscut imediat adversara,incercand sa se ridice.S-a prefacut ca se apropie de raniti,insa planul ei a fost sa il atace pe brunet.Insa acesta a ridicat mana,impingand-o cu o putere incredibila.Trupul adolescentei s-a izbit de unul dintre pereti,iar cateva picaturi de sange i-au zburat din gura.Sasuke s-a ridicat de pe scaun,indreptandu-se spre ea.A apucat-o de obraji,privind-o cu o superioritate debordanta.
-Ai face bine sa dai ascultare oridinelor mele.Altfel,nu voi ezita nici-un moment sa te omor.Acum fa ce ti-am zis.
Tanarul a parasit incaperea,intrand Juugo.Vazandu-l,Sakura s-a ridicat cu greu,indreptandu-se spre cei doi.Stia ca nu face bine daca ii vindeca,insa nu avea de ales.
Pe acoperisul unei cladiri,aproape de iesirea din sat,statea Naruto.Acesta isi tinea capul pe genunchi,in timp ce picaturile de ploaie ii cadeau pe trup.Siroaie de lacrimi ii alunecau pe obraji,in timp ce dadea cu pumnul in suprafata tare.
-La naiba...nu sunt decat un ratat!Sakura,Shikamaru...nu am fost in stare sa va protejez.Fata pe care o iubesc este acum in mainile dusmanului,in timp ce tu...esti mort.Ce aspiratii am sa devin Hokage daca nu sunt in stare nici macar sa imi salvez prietenul de intuneric!Sasuke!O sa te gasesc si cand voi face asta,finalul luptei va fi diferit!
Naruto a strigat,in timp ce glasul sau se propaga in aer,prin padure.Nu mai vroia sa vada cum persoanele dragi ii sunt smulse de langa el.Dorea sa fie pentru ultima oara cand se intampla asa ceva.Acum,tot ce vroia era sa o recupereze pe Sakura.
ahhhhhhh .....la naiba .....ce continuare
prea calumea
deciiiii....descriere ai pus...

naratiunea este prezenta la datorie
sh dialogul este foarte bine incadrat
Sasukeeeeeeeeeeeeeee de mananc cu fulgi cu tot dar te mai atingi de Sakura ......

Saracul Naruto .....de ce a murit Shikamaru...era prea sweet...
pooopp and chuuz
Byez

Yupiii!!!Continuarea!
Mi-a placut foarte mult acest capitol.Greseli, n-am vazut si oricum eram prea atenta la actiune!
Sper ca Sasuke sa nu se mai apropie de Sakura ca-l omor cu mana mea
Sigur Naruto ii va gasi pe Sasu si Saku....tot dimpul el rezolva problemele!
Cum am mai spus sper ca Naruto sa reuseasca sa il aduca pe Sasuke inapoi in Konoha si imi pare rau de Shika...chiar era dragut(nu ca sasuke

)
Astept nextu cu nerabdare!Ja'!

Sasuke nenorocitule ia uite ce-ti fac eu

de te pui cu Naruto

. Dar am si eu o intrebare:Chiar are sufletul de piatra?Nu ii pasa deloc de ceea ce face?Ma scuzati dar sunt putin confuza.super capitor LYE.Urmatorul putin mai lung te rog si la fel de captivant

Karma and Gambate
Suferinta Sakurei
In Konoha,continua sa fie o atmosfera trista.Localnicii nu spuneau nimic despre nefericitul incident petrecut in urma cu cateva zile.Stiau ca trebuiau sa uite,insa au murit atatia shinobii,printre care baieti tineri,care aveau tot viitorul inainte.Cel mai bun exemplu era Shikamaru.Acesta a pus siguranta satului pe primul loc si si-a dat viata ca un erou.Prin luminisul unde a aparut prima oara Sasuke si echipa lui,Naruto se plimba.Acesta isi tinea mainile in buzunare,lovind usor pietrele cu piciorul.Nu isi putea lua gandul de la Sakura.Ce facea?Cum se comportau oare acei tipi cu ea?Era sigur ca brunetul ar fi ucis-o in orice moment.Niciodata nu a tinut la ea.Insa rozalia intodeauna l-a iubit si din aceasta cauza nu a putut vedea sentimentele sincere ale blondului.Acesta s-a oprit,privind cerul albastru.Peisajul din jurul sau era atat de linistit,incat nimic nu aducea aminte de acele intamplari.Insa chiar si asa,era greu sa uiti acea panorama.Brusc,langa el si-a facut aparitia Sai.Vazandu-l,Naruto i-a dat un pumn,apucandu-l mai apoi de guler.
-Nenorocitule...te-am crezut prieten!Unde ai fost cand Sasuke s-a reintors?Unde ai fost cand a luat-o cu el?
-Degeaba te rastesti la mine.Tu esti cel care nu a fost in stare sa o protejeze."Voi avea grija de toti"!Iti suna cunoscut?Ratatule.
Satenul a disparut,lasandu-l singur pe blond.Acesta a cazut in genunchi,scotand mai apoi din buzunar bandana rosie a fetei.A strans-o in pumn,in timp ce lacrimile cadeau pe iarba moale.
-La naiba!Am facut-o din nou...nu am fost capabil sa te protejez.Din cauza mea esti acum in mainile lor.Eu sunt singurul vinovat.Sai are dreptate.Nu sunt decat un ratat.
Insa chiar atunci,dintr-un nor de fum a aparut Kakashi.Acesta si-a privit elevul,lovindu-l mai apoi cu piciorul in abdomen.Naruto sa rostogolit de cateva ori,ridicandu-se mai apoi cu greu de la pamant.
-Asta...pentru ce a fost?Replica adolescentul tinandu-si palma la lovitura.
-Ai de gand sa plangi toata viata sau sa faci ceva ca sa o ajuti?Preferi sa te lamentezi sau sa iti propui sa o cauti?Aminteste-ti ca oriunde ar fi,Sakura te asteapta.Il vrea pe acel Naruto ambitios si care nu renunta niciodata.Nu pe ratatul care isi plange de mila precum o fata lipsita de ajutor.
Cuvintele jounin-ului au fost dure,insa si-au atins obiectivul.Blondul a ramas nemiscat pentru cateva secun de.Kakashi avea dreptate.In loc sa se vaite,ar fi trebuit sa se antreneze pentru a devenii mai puternic,astfel incat atunci cand va pleca in cautarea ei,sa nu mai piarda.Adolescenul a zambit usor,multumindu-i barbatului.
In biroul lui Tsunade,aceasta statea ingrijorata in dreptul biroului.In jurul ei,Gai,Kurenai si Asuma incercau sa gaseasca un plan.Nu isi puteau permite sa o mai lase pe fata mult in ghearele inamicilor.
-Blesteme!Daca se ating de ea,ii omor cu mainile mele.
-Doamna,liderul grupului este Sasuke.Indiferent de cat de rau a devenit,nu cred ca ar fi in stare sa ii faca vre-un rau.Cunoaste foarte bine sentimentele pe care Sakura le are.Replica bruneta incercand sa o calmeze pe blonda.
In acel loc ascuns,unde te puteai pierde prin acel labirint imens format din holuri,intr-o camera mare,luminata de zeci de lumanari,se afla brunetul impreuna cu restul echipei.Karin statea in dreapta lui,incercand sa se apropie cat mai mult de frumosul lider.
-Sefu',ce facem cu ea?Intreaba Juugo punandu-si mainile in san.
-Sasuke,te rog lasa-ma pe mine sa o omor.Voi avea grija sa o fac sa regrete ca s-a pus cu mine.
Adolescentul a intors capul,patrunzand-o pe bruneta cu privirea rece si manioasa.Aceasta a tacut,lasand capul in jos.
-Nimeni nu se va atinge de ea sa ii faca vre-un rau.Cine nu va da ascultare ordinelor mele,il voi ucide fara sa ezit.
Cei trei au aprobat din cap.Insa fata si tanarul cu par portocaliu nu pareau sa fie de acord.Intodeauna a existat o competitie intre ei pentru atentia brunetului.Si nu acceptau sa mai existe si o a treia persoana.Clarificand toate aceste lucruri,Sasuke s-a ridicat,parasind incaperea.Ramasi singuri,acestia au inceput sa vorbeasca.
-Karin,vad ca sansele tale la inima lui sunt aproape nule.Am vazut ca o priveste ciudat pe femeia aia.
-Suigetsu,mai bine taci si iti vezi de treaba ta.Pentru ca eu...imi voi vedea de treaba mea.
Spunand acest lucru,adolescenta a plecat.Ramasi singuri,cei doi au privit suspicios usa.
-Ce crezi ca vrea nebuna aia sa faca?Doar nu e in stare sa o raneasca.
Juugo a ridicat din umeri,aratand ca nu ii pasa.La urma urmei,era spre binele lui daca tanara o ranea pe Sakura.Ea va fi cea care va suporta consecintele daca Sasuke afla.
Intr-o incapere mica si slab luminata,rozalia continua sa stea legata.Aceasta era obosita,insa stia ca nu poate sa doarma.Trebuia sa fie precauta la ce se intampla in jurul ei.Brusc,a auzit usa deschizandu-se usor.Si-a putut da seama imediat cine ii face o vizita.
-Tu...tipa care m-a invins pe mine.Iti place noua ta casa?Ai face bine sa te obisnuiesti cu ea pentru ca vei petrece mult timp aici.Apropo,fa bine si nu il mai privi pe Sasuke.
-De ce?Iti este cumva teama ca as putea sa ti-l fur?Intreaba Sakura vrand sa para sigura pe ea.
Auzind acest lucru,bruneta a lovit-o cu piciorul in obraz.Cateva picaturi de sange au ajuns pe podea,in timp ce adolescenta incerca sa disimuleze ca nu o doare.Vazand ca nu spune nimic,Karin a apucat-o de par,lovind-o cu pumnul in abdomen.Fiind legata,rozalia nu putea sa loveasca inapoi.Fata parea ca a scapata de sub control.O lovea neincetat,fara sa ii pese de ranile provocate.Brusc,usa s-a deschis,facandu-si aparitia Suigetsu.Acesta a apucat-o de brate,impingand-o pe hol.
-Femeie,esti bine?Intreaba acesta privind-o.
Insa nu se putea spune asta.Corpul ii era plin de vanatai,in timp ce sangele ii curgea pe chip din arcada sparta.Vazand-o intr-o asemenea stare,baiatul cu parul alb a parasit incaperea.Trebuia sa ii spuna colegei sale cateva lucruri.Era sigur ca Sasuke va afla in curand.Si cand asta se va intampla,nu va fi bine deloc.