Lee...si el este super puternic si imi place de el,ca nici el nu se lasa niciodata mai prejos. El este foarte bun in cea ce face,el este primul ninja fara Ninjutu sau Ghenjutsu el tot ce are e taijutsu imi place foarte mult de el daca ar exista cele 8pt porti as lupta si ma-s antrena pentru a putea sa le deschid. Tot ce ma enerveaza este ca este copia fidela a lui Gay , si nu are si el viata lui...
Voi ce parere aveti?
O.o Lee >.>
In primul rand >.< Lee mi-e antipatic deoarece ii e [cum ai zis si tu] "copia fidela" a acelui ... ninja ... idiot oarecum ... pe nume Might Guy

lt;
Asa ... E foarte impresionant ca a luat "examenul" doar cu taijutsu O.O really ... dar oricum, are acele 8 porti si da, se merita sa le deschizi >.< chiar daca pateste ce pateste >.>
Eh ... e un baiat de treaba, dar prea direct ~>
"Sakura, do you wanna be my girlfriend? I'll protect you 'till I die" ...
Adica ... o.o e prea >.< pe fata ... nici nu a cunoscut-o ...
Dar in fine ... ce face Guy face si el ... si asta e un dezavantaj enorm ...
Baiatul are talent in taijutsu, in scimb nu are un instructor bun ...
So he's ... somehow ... lost >.<
Dar e un personaj dragut [nu, nu ma topesc dupa el xD]
Furia Frunzei!Ce imi place mie de tipul asta...e super simpatic.Chiar daca mi-a placut prima intalnire a lui cu Sakura...la examenul Chunin.Mi-a parut super rau atunci cand Gaara l-a invins...nu merita pentru ca a demonstrat cat este de puternic.E simpatic baiatul...
Eh...să ştiţi că nu e deloc idiot Might...el l-a antrenat foarte bine pe Lee şi a făcut din el un ninja foarte puternic.
Să revenim la Lee...îmi place foarte mult de el pentru că a reuşit să facă tot ce şi-a propus...el nu s-a născut cu niciun talen ca Neji, Sasuke etc...a trebuit să muncească mult pentru a deveni aşa puternic...şi e foarte funny...după părerea mea el merită să rămână cu Sakura(nu îmi săriţi în cap).
Yep, s-ar potrivi cu Sakura ^^.
Pai sa vedem... are nevoie de o viata, adica de mai mult timp liber. Poate ar fi devenit la fel de puternic daca macar o mica particica din timpul in care s-a antrenat ar fi petrecut-o bucurandu-se de varsta la care era. Adevarul e ca este foarte laudabil faptul ca a reusit sa devina atat de puternic folosind doar taijutsu, insa e cam incapatanat, si asta ma deranjeaza, de asemenea si faptul cum arata ( adica ca si senseiul lui ) ma deranjeaza.
In concluzie, este un personaj de nota 9.50 .
Prima data cand l-am vazut am crezut:Uite inca un idiot(scuzati-m limbajul^^).Cand am vauzt ca o place si pe Sakura,si cand ea se apara de inimile lui,am zis ca nu-mi voi mai schimba nici odata parerea.Dar mi-am schimbat-o cand am vazut ca el chiar a ajutat-o pe Sakura;cand am vazut cat de mare e puterea lui;ambtia lui foarte mare(nu renunta nici odata) si a devenit chiar si amuzant.Din pacate a ramas ceva oribil la el

arul.Inteleg ca-l venereaza pe senseiul lui dar nici chiar asa.
Oricum e un persoanj haios(apare chiar si in movie 3,printre persoanejle principalae,daca nu ma insel) si destul de acceptabil.
E un tip comic. Bine ca macar e puternic, ca asa, e panarama intruchipata.
First, ambitia lui absurda e cea mai relevanta insusire pe care o are. Apoi vine puterea, iarasi, exagerat de mare. Nu stiu cum le poate... Are o viteza aproape supersonica si pumnu` mai ceva ca Doroftei. Uneori cred ca vine de pe alta planeta. Iar asemanarea lui cu Gai e si mai comica. Credeam ca-s tata si fiu la inceput. Frizura aia de parca si-a pus castronu-n cap.. absenta pensetei (nu e prea masculin sa te pensezi, dar tipu` are serioase probleme, frate).. ochii aia de peste.. costumul ala mulat sa nu zic eu unde, verde, din latex cred ca facut

Practic un clovn al seriei, pe langa multi altii. Si e intradevar un idiot, asta-l defineste pe langa ambitie. E prea prietenos tipu` si prea iubaret (bleah, s-a indragostit de Sakura aia) Are el un farmec aparte, si numai Gai i-l poate lua. Dar tot idiot ramane.

mie imi place de lee foarte mult..da intr-adevar ar fi bun pentru sakura...la o anumita ochire lee o merita mai mult decat sasuke..

eu ii dau lui lee nota 10...imi place mult de el...este un shinobi admirabil

desi...ma enerveaza ca il imita pe gai...atat...