Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

some stuff ~

#1
so..mi-am zis sa imi pun si eu niste desene..singurele mele 3 desene colorate actually 21 (sunt mult prea lenesa sa mi le colorez deobicei asa ca ma multumesc cu schite.)

http://i1067.photobucket.com/albums/u432...titled.jpg

http://i1067.photobucket.com/albums/u432...pleted.jpg - kind of crappy

http://i1067.photobucket.com/albums/u432...veweap.jpg - unfinished

cam atat.
Don`t argue with idiots. They will drag you down to their own level and beat you with experience

#2
Sunt bune. Arata super si pun pariu ca daca n-ai mai fi asa lenesa si le-ai colora, ai avea o multime de lucrari foarte dragute. Nu ma pricep eu prea mult la desen, dar din cat observ te descurci la anatomie. Imi place prima lucrare pentru ca are un peisaj dragut ce nu sare foarte mult in evidenta si lasa personajele principale sa iti sara in ochi. La al doilea desen, cred ca trebuiau putin mai multe umbre la barbie, de abia se deosebeste dunga de la barba de cea de la gat, si la nas. Sunt curioasa cum arata si schitele, pentru ca cele terminate sunt grozave. Ai incercat sa desenezi si altceva inafra de fantasy?
Try it! Ai talent si merita.

#3
Imi place stilul tau fantasy, primul desen e cel mai reusit dupa parerea mea, desi capul i l-ai facut prea mare si chiar daca ai vrut sa dai impresia ca parul are volum, nu ti-a iesit in mare parte. Si cred ca ar fi trebuit sa faci niste crengi mai mici ce ies din cele mari, fiindca arata ciudat cu toate florile alea(flori, right? desi mie imi par mai mult a petale) prinse de o creanga mare si groasa.
La al doilea ai cateva greseli de anatomie, gen distanta dintre sprancene si ochi, chiar daca ea se mira presupun, tot e prea mare. Ar fi trebuit sa faci niste umbre la nas, nu doar sa desenezi narile fiindca arata ciudat si vad ca o ureche este normala la baza, dar cealalta din dreapta e toata de elf, weeeird. Oh, si la par, in partea de sus nu ai facut trecerea cum trebuia de la lumina la intuneric, iar glandele lacrimare arata mai mult cu niste lacrimi, pentru ca le-ai inclinat prea mult. D:
Ultima imi place la prima vedere, doar ca pozitia ei e rigida si picioarele nu sunt facute cum trebuie pentru a reprezenta pozitia in care ai vrut sa o pui, dar imi place faptul ca esti atenta la unele detalii, cum ar fi arcul ei.
In mare, te descurci bine, mai de lucrat la anatomie si umbre, succes. <3
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#4
@biersack: multumesc atat pentru aprecieri cat si pentru sfaturi. schitele mele? ehh poate o sa am chef intr-o zi sa le scanez si sa le postez 21

@aggie: ca sa fiu sincera, pana acum nu mi-am dat seara ca in primul desenul capul intr-adevar este mare in comparatie cu corpul. talking about lights and shadows? let`s just not do that 21 astea sunt primele 3 desene facute de cand mi-am luat tableta cand nu aveam instalat driverul bun pentru tableta si imi mergea aiureaaa rau de tot cu coloratul, dar pentru greselile de anatomie imi asum intreaga raspundere 4

so...i thought i`d post 2 other drawings...

http://i1067.photobucket.com/albums/u432...ostume.jpg

http://i1067.photobucket.com/albums/u432...eart3c.jpg - so unfinished (desi cred ca vi-ati dat seama si voi ) ehh cel putin este ceva...am inceput sa-mi colorez lineart-urile 21 si da. mana cu, care se sprijineste pe stanca este prea scurta (o sa corectez eu si asta...someday 21 )
Don`t argue with idiots. They will drag you down to their own level and beat you with experience



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Stuff Angelique 2 3.371 30-09-2012, 05:11 PM
Ultimul răspuns: yoneyu
  Drawings and stuff Lizz 4 5.420 24-07-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: Ana
  Shiva's stuff Shiva 18 12.430 08-09-2010, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Shiva
  Stuff ^^ Heratcher.21q 6 4.469 03-01-2009, 09:18 AM
Ultimul răspuns: nemo-chii
  My Stuff Amy8D 3 4.097 15-03-2008, 12:09 PM
Ultimul răspuns: Jigoku
  Seandreea's Stuff seandreea 11 8.637 01-03-2008, 08:59 PM
Ultimul răspuns: seandreea


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)