Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Zuzulete și Clorura magică ;3

#11
Prima lucrare : Sinceră să fiu, nu înţeleg nimic din ea. Am stat cred că jumătate de oră şi am privit-o, dar mie nu-mi transmite nimic. Nu-mi place deloc cum ai colorat-o, parcă ai făcut-o din plictiseală. Şi pentru că ai folosit numai o culoare . . . meh, nu dă deloc bine. Puteai folosi mai multe culori, să scoţi în evidenţă mai multe lucruri.

A doua lucrare : Prea simplă. E drăguţă prin modul ei . . . de a fi, dar la rândul ei nici lucrarea asta nu-mi transmite nimic special. Un chitarist, cu note muzicale prin jur. Nimic mai mult. Puteai şi tu să colorezi un pic, aşa . . . alb-negru ăsta e . . . prea, again, simplu. ._.

Cum îmi place să fiu sinceră, din nou, nu m-a atras cu adevărat nici o lucrare. Dar cum trebuie să votez . . . votul meu se duce la prima lucrare, pentru că a reprezentat mai multe elemente a artei, chiar dacă nu prea le înţeleg eu. ( da, recunosc că nu mă prea pricep la desen, eh . . . ._. )


N-aţi şi votul, Zuzfliciplici. Îmi aştept dulciurile prin poştă! :-l
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#12
Well, aleg prima lucrare.
Mi se pare foarte interesanta prin faptul ca nu inteleg nimic 15 Ciudat, nu-i asa? : )) A doua lucrare mi se pare mult prea simpla si foarte...usor de desenat? o.o Nu stiu, nu m-a impresionat cu ceva anume. Prima chiar imi place enorm de mult, prin faptul ca mi se pare originala. Nu se disting multe, insa ma duce cu gandul la un graffiti. Chiar se incadreaza in tema, arta, parerea mea. Nu trebuie sa aiba vreo logica desenul ca sa se numeasca arta. Arta prin asta se caracterizeaza, nu-i asa? Originalitate. I really like that drawing. Si a doua lucrare mi se pare dragutica. Imi place acel personaj care canta la chitare. Parca-i rupt din anime : )) I love that boy : > Si chitara a iesit draguta, insa mi se pare cam grabit desenul. Cred ca autoarea putea lucra mai mult la el. Cu siguranta iesea mai bine.
Deci, votul meu merge spre prima lucrare.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#13

Buna, am ajuns si eu pe aici asa ca sa comentez:

Prima lucrare
Este destul de incurcata, nu prea am inteles mare lucru din ea si am observat doar o fata si un baiat. Acum am observat ca ai scris " art ? " , "t" semana cu o sabie si nu am fost atent/a sa vad si celelalte doua litere : d . Culorile sunt destul de frumoase dar desenul, sincer, mi se pare intortochiat si nu prea se intelege mare lucru.

A doua lucrare
Este destul de simpla pot spune, dar nu foarte simpla, dar in comparatie cu celalalt desen este simpla. Chitara presupun ca ai vrut sa o pui in flacari da nu ti`a reusit... Si, tot despre chitara, pot spune ca nu te`ai straduit sa o faci sa arate putin mai bine dar e o.k si asa. Baiatul imi place dar cruciulita care o tine la gat nu e prea bine facuta. Cat despre note si litere pot spune ca trebuia sa le faci mai bine.

Acum, decizia cea grea: pai. tema a fost arta iar mie una nu mi se pare ca doar muzica este arta, etc. si aleg....prima lucrare.

Felicitari amandurora pentru desenele facute si fie ca cea mai buna sa castige "kiss" "kiss"

Acest com a fost facut de Sho-Yo ^&#!
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



#14
So so so 15 Am decis să încheiem mai repede [ cu o zi doar 21 ] acest duel mai devreme xd Ce-aş putea spune ? A fost funny să concurez pt prima dată cu Zuzuletele meu <3
Câştigătoarea este însăşi Zuzu, cu un punctaj de nouă voturi. Congrats', ma' love hug

Topicul poate fii închis . Ty ^^

#15
Duel incheiat.
Topic inchis. ^^
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)