Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hannah Montana

#11
Pai, Hannah Montana... nu mi se pare un serial bun si e chiar foarte departe de ceea ce numesc eu un serial la care mi-ar place sa ma uit. 78 De fapt, am vazut doar cateva episoade, cand nu aveam ce face sau cand mergeam la varul meu, care e mai mic si care avea tv-ul lasat pornit pe Jetix (sau Disney Channel). Nu m-a impresionat deloc. Se presupune ca ar trebui sa ma amuze, nu? Ei bine, nu mi se pare amuzant. Miley chiar ma enerva cu mutrele tampite si exagerate pe care le facea ca sa-si "sublinieze" socul, nevinovatia si alte "stari". Era chiar stupida, facea o gramada de tampenii, am vazut o data un episod in care trebuia sa iasa cu tip care avea parintii oribili si a inceput sa se crizeze. Si parintii aia isi exagerau expresiile faciale intr-un mod oribil... Mai e si prietena aia buna a ei, parca Lily se numea, cu obsesia ei pt Orlando Bloom si mai stiu eu ce faze aiurite. Si multe alte personaje "amuzante" si actori cu un incredibil talent in meserie...
[Imagine: sig_reinoir.png]

#12
-u- heh nici mie nu imi place hannanh montana dar heh am vrut sa pun uns erial pe care altzii nu l-au pus XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[Imagine: kuroshitsuji-2-ciel-sebastian_00104.jpg?w=450]
http://www.youtube.com/watch?v=rb5CXew9Kvs

#13
Okai, asta e total prostesc, banal , idiot.. Sau cum vreti sa-i spuneti.
In primul rand, e o porcarie totala. x3 Chiar nu ma gandeam ca o sa dau de un asemenea topic. =] Morrr, :]]. Deci, la inceput i-am dat o sansa, dar cand o vad peste tot cu idiotenii si chestii : Innebunesc. Haaai, Anti-Hannah.Montana !
:3.
Si asta pare a fi parerea mea, spusa cat de scurt a fost posibil pentru ca deh, un astfel de topic nu merita chiar mult. xD
Asta e..
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#14
Eu am urmarit doar jumatate din primul sezon, atunci cand il dadeau pe Tvr1 in engleza. Nu stiu cati ani aveam pe atunci o.o Vreo 9-10. Eh, era interesanta ideea pe atunci.
Dupa nu stiu ce s-a mai intamplat : )). Mi s-a acrit cu totul. A devenit mult prea penibil. Glume seci, multe strambaturi, rasetele alea pe fundal cand nu trebuie, melodii foarte slabe. Bine ca s-a terminat.
Incepeam sa detest faptul ca il dadea de 20 de ori pe zi la televizor. Cand deschideam televizorul numai asta vedeam o.o Doamne ! In plus, dadeau acelasi episod de 3 ori pe zi .___. God !
Si toata nebunia aia prin magazine, sunt de partea voastra ! Devine obositor sa vezi atata roz, mov si stele.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#15
Toata lumea zice de serialul Hanna Montana ca-i idiot, stupid si in toate felurile, dar sa fim seriosi: cati dintre cei care au postat deasupra mea nu s-a uitat si la un moment dat nu i-a placut? Sa nu fim ipocriti, macar o clipa. Nu pot sa spun ca ma dezgusta sau ca nu-l suport, din punctul meu de vedere este chiar ok, dar doar atat. Unii dintre voi se plang ca vad peste tot Hanna Montana, serios, dragii mei? Daca nu am fi noi sa le cumparam nu s-ar mai fabrica, asa ca nu va mai plangeti ca niste țațe. Singurul lucru cu care sunt de acord este ca la inceputul 'faimei' serialului chiar era prea des difuzat, adica ce-i mult strica. Daca nu vi se vara pe gat de cinci ori pe zi Hanna Montana sunt sigura ca nu ati mai fi avut reactia asta ca arsi cu apa clocotita.
Intr-adevar, unora poate nu va place, dar unii dintre voi chiar exagerati.
Da, tu, Yaoi Maniac: "Mai bine ma uit la un om cum isi injecteaza cocaina in vene decat sa privesc fiecare episod cap-coada fara nici o clipa de pauza.". Hai nu zau, vrei sa te si credem, nu? Cel putin deja ma calca pe coada parerile tale pline afirmatii de genul.

Cu toate parerile voastre negative, eu cred ca este doar un simplu serial. Nu o avea cea mai buna distributie, cea mai buna idee, cele mai amuzante scene, dar nici sa aruncati cu pietre pentru niste simple episoade. Cum spunea Mircea Badea " Ba nene, daca nu-ti place, ia telecomada si schimba canalul "
[Imagine: Jun0xCa.png]

#16
Citat:Mai bine ma uit la un om cum isi injecteaza cocaina in vene decat sa privesc fiecare episod cap-coada fara nici o clipa de pauza.
CE?! 21 Ai exagerat. Eu una prefer sa vizionez hannah montana decat sa vad un om cum isi injecteaza cocaina in vene. Ar fi oribil. -.-

In ceea ce priveste serialul Hannah Montana am doar doua cuvinte de spus (pe langa comentariile viitoare): Pentru copii. Serialul este strict facut pentru copiii de 6-12 ani. Fetite innebunite dupa eroina lor. Serialul nu m-a fascinat, atras nimic. Fata cu 2 personalitati: azi fata normala, maine star pop. In unele momente era amuzant. Radeam mai ales de fata Hannei, care sa fim seriosi este una amuzanta. Si momentele sora-frate. Cum canta nu mi-a placut si nici in viitor nu o sa ascult.
Cum a zis si daria, ce este mult strica. Si Hannah Montana multa strica ochii si urechile altor persoane, probabil pasionate de Tom si Jerry. ( 21 ).
Deci fata Hannei face tot serialul. lol
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)