Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Wunschpunsch

#1
Zilele trecute nu aveam ce să fac aşa că am dat un pic de search pentru desenul acesta, din păcate nu prea l-am găsit pe youtube. În orice caz, mi-am amintit cât de mult îmi plăcea şi am zis să îi fac un topic.

[Imagine: wunschpunsch-02.jpg]

Povestea se învârte în jurul a doi vrăjitori excentrici şi foarte certăreţi, Bubonic şi mătuşica lui Tyrannia ( ei îşi unesc forţele malefice pentru a arunca vrăji asupra oraşului Megapolis. Ei sunt supuşii lui Maledictus T. Maggot ( un tip cu grad mai înalt care doreşte să aducă haosul în orăşel ) şi cei doi îşi unesc puterile pentru a crea vrăji.
Însă, ei întâmpină o oarecare micuţă problemă în vrăjile lor, trebuie să aştepte 7 ore neîntrerupte în care vrăjile lor să nu fie întrerupte ( că altfel nu se duc la capăt şi nu au nici cel mai mic efect ). Astfel, apare în poveste Jacob ( corbul ) şi Maurizio ( motănelul ) - ei sunt nişte spioni trimişi de Consiliul Animalelor pentru a asigura bună starea oraşului Megapolis, ferindu-l de vrăjile nepotului şi mătuşii ( pentru dezlegarea vrăjilor ei merg la o bătrână ţestoasă Aunty Noah ce le spune o ghicitoare, la baza căreia stă dezlegarea vrăjii ). Ei sunt chiar animalele de companie ale celor doi vrăjitori, aceştia din urmă neştiind că animăluţele lor le strică vrăjile. La sfârşitul vrăjilor rupte, cei doi vrăjitori, Bubonic şi Tyrannia sunt pedepsiţi urât de Maggot, superiorul lor.
Din câte ştiu eu, este un desen german creat de un anume scriitor, Michael Ende.

Părerea mea:
Ei bine, desenul acesta este unul dintre favoritele mele şi îmi pare foarte rău că nu l-au mai dat la televizor. Ok, nu au mai dat nimic bun sau frumos sau simpatic la televizor, dar nu asta este important. Mi-a plăcut mult la vremea când a apărut şi, de ce să nu recunosc, şi acum îmi place chiar dacă încă nu am găsit unde să îl văd ( o să caut, acum că mi-a revenit interesul pt. el ).
Povestea mi se pare chiar... elaborată în felul ei ( pentru un desen ) şi modul în care sunt "desenate" personajele ( grafica, we could say ) e foarte simpatică şi drăguţă şi ... şi, ah, dunno, e plăcut tare să urmăreşti acest desen.

Nu pot spune că m-am plictisit la vreun episod sau că mi s-a părut enervant să revăd anumite episoade. A fost doar distractiv şi comic şi plăcut, ca multe alte desene de altfel şi mă simt chiar nostalgic acum când îmi amintesc de el ( şi puţin furioasă, sau mai mult, pe faptul că nu îl mai dau la TV T_T ).
Era atât de taaaaare!

Nu mai ştiu exact care era personajul meu preferat, dacă aveam unul dar mie îmi plăcea, totuşi, mult de Bubonic * laughs* habar nu am de ce, era interesantă şi mătuşica lui dar mă cam enerva, pe când Bubonic avea chiar o latură interesting şi mă amuza ceva mai mult, I guess. O alegere ciudată, indeed ( şi numele lui mă făcea să râd maxim de fiecare dată * lols * ) anyway, era foarte comic şi " plăcut" într-un fel sau altul.
Adoram clipele când făceau ei vrăji şi spuneau incantaţia. De fapt, cântau, şi făceau acolo ce făceau şi se lipeau jumătăţile de pergament. O ŞI CEASUL ACELA. Cu deget * laughs* foarte mişto. Toate fazele erau interesante.

Voi ce credeţi?
Ştiţi unde am putea să-l găsim pentru vizionare on line?
Sau măcar download? În română, engleză? 5
Care era personajul vostru favorit?

#2
Nu pot sa cred ca nu am trecut pe aici mai devreme :]] Chiar uitasem de acest desen. (Shame on me).
Este si va fi in continuare unul din desenele mele preferate. Chiar imi e dor de el foarte mult si regret faptul ca nu il mai dau la tv. L-as urmari din nou cu mare placere. Cred ca am uitat o groaza de episoade, caci nu l-am mai vazut de valeu...de cand nu l-au mai dat :]]
Imi placea fiecare episod, povestea, totul. Fiecare episod ma captiva pana la final si ma tinea in suspans. Erau si multe faze amuzante, iar felul in care rezolvau cei doi protagonisti probleme mi se parea fantastic :]] Yea,my childish mind.
Imi placea foarte mult de motanelul acela :]] Stiu ca mereu vorbea de rudele sale si se lauda cu ele :]] Corbul ala era cam ciudat, dar amuzant la randul lui.
Nu stiu unde ar putea fi vizionate episoadele online. Stiu doar ca se gasesc pe filelist. Daca ai cont106...Btw, sunt in engleza. Mie imi placeau mai mult in romana, nu stiu... >.<
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
'Mega-magic, mega-magic, veche vraja!' - ce mai imi placea intro-ul de pe FK, ma amuza mereu;

Desenul a fost foarte simpatic, desi grafica era cam dubioasa, dar imi placea sa le urmaresc pe cele doua animalute de casa cum stricau planurile malefice ale matusii Tyranniei si Bubonic, si intorceau vrajile impotriva lor, salvand din nou orasul. Ah si pedepsele lui Maggot erau mereu pe masura si ma faceau sa rad multumita ca inca o data Mauricio si Jacob au castigat.

(16-01-2012, 09:38 PM)Yaoi A scris: Adorabile, le iubeam si inca le mai iubesc! Pana si mama si tata se uitau.
Imi amintesc cum impartisem rolurile: eu eram Maledictus T. Maggot, tata Bubonic, mama Tyrannia si eu ii ''pedepseam''
Adoram sa vad cum ii pedepseste Maledictus T. Maggot si ei tremurau de friica
Am vazut toate episoadele,desenele copilariei mele. Nu ca acum tot soiul de retarduri pe care Dysney Chanel le difuzeaza si Cartoon nu mai e ce era.
Au distrus tot ce era frumos. Le-au bagat-o pe gat copiilor pe Hanah Rahata, pardon Montana si alte jeguri.
Isi bat joc de mintea copiilor nostri. Eu am sa-mi feresc copii de asemenea mizerii si am sa-i invat cu desenele copilariei mele.

Yaoi, nu erau difuzate pe Cartoon Network ci pe Fox Kids (acum renumit Jetix), iar postul tau este sters pentru ca limbajul tau este jignitor si vorbesti pe langa. Si copiilor cui? Ai? Daca da e cam trist pentru ca si tu esti o copila cam imatura de altfel.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)