Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Winx

#1
Winx

Preferatul meu. Consider ca e foarte reusit. Sunt o fana Winx. Preferata mea e Bloom. Este frumoasa, roscata si draguta. Este lidera grupului si chiar are calitati de lider.

totodata as dori sa stiu cine are colectia de reviste BD cu Winx. Din cate am auzit si revistele Winx sunt la fel de reusite ca serialul.

#2
revistele sunt niste copii exacte ale serialului...au devenit plictisitoare asa ca am incetat sa le mai cumpar...
preferata mea ar fi tot Bloom, puternica dar in acelasi timp timida. Diferita dar reuseste sa-i uimeasca pe toti prin harul ei...
desi consider ca Winx se aseamana foarte mult cu W.I.T.C.H, singura diferenta este ca fetele din Winx sunt cu vreo 2 ani mai mari decat celelalte...





#3
Mi-a placut destul de mult acest desen.Idea este interesanta si imi pare sincer rau ca nu am avut ocazia sa sa vad toate episoadele, deoarece eram la scoala si nu puteam sa ma uit la toate episoadele. Mi-a placut de Flora, pentru ca imi placea cum arata, puterea ei si faptul ca culoarea ei preferata era rozul, ca si a mea.Nu am luat decat acum cativa ani doar un numar al reviste si mi s-a parut o porarie.Cu toate astea mi-a placut mult desenul si imi pare rau ca nu l-am vazut pe tot.
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#4
Moama....unul din desenele mele favorite...eram innebunita..inca sunt....mi-a placut enorm si sezonul 3...cand s-au transformat inca o data...transformarile Enchantix sunt superbe....favorita mea este Musa...[am si cuvertura originala cu ea..yep..ati auzit..24 ] apoi vine Flora , apoi Leyla , apoi Stella apoi Tecna si apoi Bloom.

Veste buna..apare sezonul 4 !

Ah..si pe langa asta..un nou dsen..tot de la Rainbow si Iginio Strafi care a facut Winx a aparut ...Huntik..arata smecher.
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

#5
L-am vazut prima oara pe net si l-am indragit.
Povestea, desi este cu zane, combina clasicul cu modernul (eroi tineri, probleme sentimentale etc.) si nu mi se pare neoriginal. Chiar daca sunt multe desene animate cu transformari, acesta are farmecul ei si merita vazut.
Intr-adevar, transformarile Enchantix sunt magnifice. Mie una imi plac toate.
:bye:
[Imagine: chibi_1662.gif]
Haideti, cheliti-mi chibi-ul!
Descarcati-ca pe el!
Si acum, asa-i ca nu ma vezi ataca?

:nh:

[Imagine: girlholdinglollipop.jpg]
Hey! Mai mananci aia?

[Imagine: thkouichikimuraoretachi.jpg]

Kouichi Kimura...

So what if I still like Digimon Frontier?
I know about your secret teddybear!



#6
Am vazut acest desen cand eram mica, prin clasele primare. 10 Nu imi amintesc prea multe din el, doar ca era vorba despre o scoala de zane, iar personajele principale erau sase fete, bune prietene. In afara de faptul ca aveau puteri magice, erau normale, aveau conflicte cu fete din alte grupuri si erau indragostite. Daca imi amintesc bine, preferata mea era Flora, imi placea pt ca indragea natura si se purta frumos cu toata lumea.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#7
Abia îmi mai amintesc ceva ceva din acest desen animat. Ştiu că era pe un post de televiziune italian parcă, nu mai ştiu deloc cum se numea, şi în fiecare duminică aşteptam să îmi înceapă desenele preferate.
Chiar dacă nu mai înţelegeam nimic, pentru ca nu prindeam episod cu episod, mă uitam şi eu ca să nu stau degeaba. 21
Preferata mea sigur era Flora. Ştiam că mă asemăn mult cu ea. Părea fata sensibilă care ar sta în lumea ei cu florile ei şi nu ar mai da importanţă la nimic. Chiar o adoram pe fata aia. Încercam să mă uit pe Youtube dar dacă nu erau dublate în română, ce să mai fac? Stăteam şi mă uitam ca vaca la poarta nouă. Ştiu că apăreau o grămada de transformări, că abia le mai ştiam numărul. După cum am zis, nu înţtelegeam nimic, da totuşi mă uitam. 21
Deşi nu prea m-am uitat, aş fi vrut să mă uit, sincer.

EDIT : Mi-am amintit! Postul se numea Rai Fiction. 21
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#8
Si eu am urmarit acest desen intr-un timp : )) Mi se parea genial, datorita graficii. Imi placea ca era gen fantasy, iar tipele acelea aveau puteri, care pe mine, la vremea respectiva, ma fascinau o_o Eu l-am urmarit tradus in romana. Intelegeam totul, normal : )) . Le-am vazut si pe un alt post tv, in care nu erau traduse, insa acolo nu le-am urmarit. Preferata mea era Stella xD. Imi placea din toate punctele de vedere. Ma regaseam sa zic in caracterul ei. De asemenea, era foarte draguta. Si de Musa mi-a placut mult, la fel si de Layla.
Nu prea imi mai aduc aminte episoadele si care era treaba, povestea si asa mai departe...insa era un desen frumos.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
Umm, eu eram curioasa sa il vad acum 2 ani fiindca o verisoara imi tot vorbea despre el. Si am vazut vreo 20 si ceva de episoade pe yt in engleza. Era dragut, dar parca nu ma mai atragea mai incolo, adica ma mai uitam uneori pentru Musa, Bloom si Flora, dar nu este chiar unul dintre desenele preferate ale copilariei. 21 Seamana intr-o oarecare masura cu W.I.T.C.H., multi ii aseamana pe internet, dat dupa mine W.I.T.C.H. e mai reusit. ^^
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)