Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Wanna watch them?

#11
(20-12-2010, 10:30 PM)Wheres my cookye? A scris: Corect in mare sunt numai critici insa daca ii spui cuiva ca se descurca extraordina, ca este minunat ceea ce nu este adevarat, atunci acea persoana nu va putea evolua. Gandeste-te, daca sa zicem tu ai posta un amv care nu poti spune ca este reusit si altii ar spune numai complimente doar pentru a fi draguti, tu ai evolua? la amv, fanart sau fanfic este la fel. Marea parte dintre noi vrem critici dure pentru a ne imbunatati. Normal ca nici critici precum "Esti varza, n-ai ce cauta aici!" "Nu esti bun/buna la asta, cara-te de aici!" nu sunt bine venite. Chiar din contra, astfel de critici fac o persoana sa renunte ceea ce nu este bine. Noi criticam insa intr-un mod in care sa nu deranjeze persoana respectiva. Cel putin eu una nu am vrut sa o deranjeze ceea ce am spus. Am vrut doar sa o ajut sa evolueze. Nu am postat aici ceva doar de dragul de a scrie si de a o face sa renunte.

sunt de acord, dar eu ma gandeam sa fie imbinate cu niste complimente [ajunge si unul]. altfel va ajunge sa schimbe si ce era bun. asa am patit-o data cu o prietena si am batut-o atat de mult la cap incat vroia sa renunte. s-a terminat cu happy end doar pt ca eu mi-am cerut scuze si i-am explicat din nou cu mai mult calm si rabdare. si de atunci incerc sa mentionez si ce e bun [daca gasesc]
acesta e punctul meu de vedere 4
[Imagine: alyss.jpg]

What will be world like without supernatural?

#12
(20-12-2010, 10:30 PM)Wheres my cookye? A scris: Nu este nevoie sa ma corectezi deoarece ultimul pe care l-am vazut este cel cu sasuhina-darkness eyes. Si chiar este reusit insa intotdeauna este loc pentru mai bine si acum nu vreau ca din cele spuse sa par ca sunt cea mai tare la facut amv-uri sau alte astfel de lucruri pentru ca nu este adevarat, adica mie rareori imi place un amv pe care il fac eu dar sa revenim la tine. Tu chiar ai talent si acum imi dau seama ca am parut destul de rea. Sony Vegas este un program profesional deci nu este usor sa lucrezi in el. Foarte greu descoperi unele efecte insa atunci cand il deschizi incearca sa te intreci cu propria imaginatie. De exemplu, deschide odata vegasul si incepe un proiect nou, mai intai alege cateva imagini sau niste clipuri scurte si nu o melodie. Sau o melodie vesela si scurta dupa care cauta prin vegas, pune si tu backgrounduri diferita, joacate cu efectele astfel incat sa iasa o armonie intre ele. Iti spun chiar merge. Cand esti presat ca trebuie sa faci un request sau un mep part atunci ideile vin greu insa daca vrei tu descopera ce ascunde vegasul.
pt incepu imi cer scuze. am inteles eu gresit ^^'
eu sincer chiar nu m-am suparat pentru ca sunt comentarii la locul lor, chiar daca la inceput nu imi dau seama, dar pe parcurs observ si eu ce nu e bine.

Horia K A scris:De la primele la ultimele AMV-uri, tot proaste sunt, sincer.
Melodii "overused" puse pe scene alese la întâmplare din anime-uri fără vreun mesaj.

De exemplu, melodia "Zombie" de la Cranberries e pusă alandala pe FMA. N-are nicio legătură mesajul cu video-ul.
Mai lasă efectele şi concentrează-te pe atmosferă. Asta contează! Şi desigur, mesajul melodiei/secvenţe (nu mă refer la sincronizare lirică)
alandala? m-am chinuit 3 zile cu acel video si trebuie sa recunosc ca nici eu nu-s pe deplin satisfacuta de el, dar stiu sigur ca fiecare clip pe care l-am pus are un rol. la fiecare m-am gandit bine daca ar merge sau nu si apoi vine cineva si imi spune ca sunt puse alandala >.< nu stiu ce ti se pare asa de "la intamplare". "melodii overused"-->as vrea sa imi explici ce ai vrut sa spui cu asta. eu folosesc melodiile care imi plac, daca ai ceva cu ele n-ai decat sa nu iti placa. si fara mesaj >.> nu mai zic nimic -_-'
apreciez comentariile constructive, dar ceea ce ai scris tu nu e deloc constructiv, mai ales ca eu stau zile intregi si analizez clip-urile si le prelucrez pentru a se potrivi cu melodia si tu imi spui ca sunt puse la intamplare.
[Imagine: robin-1.jpg]

#13
Păi sunt puse la întâmplare.
În cazul AMV-ului cu Zombie, probabil nu ştii la ce se referă melodia - anume la revolte şi războaie civile. A fost scrisă în timpul luptelor dintre irlandezi şi britanici - de aici inspiraţia.

Critică constructivă ţi-am dat atunci când ţi-am spus să ai grijă la sincronizarea internă şi să mai laşi efectele şi fade-urile.
Mai exact asta:
Ego A scris:Mai lasă efectele şi concentrează-te pe atmosferă. Asta contează! Şi desigur, mesajul melodiei/secvenţe (nu mă refer la sincronizare lirică)

În cazul în care stai 2 zile să alegi o melodie (ceea ce e destul de puţin) mai bine gândeşte-te mai mult.
Ideea e că eu nu-ţi dau critic (constructive) unde te şi apreciez şi te laud şi folosesc emoticon-uri şi alte floricele. Nu e nevoie să te ambalezi.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#14
Nu la asta ma refer. Si nu stau zile doar pt melodie, ci pt clip-uri.
Si nu ceream comentarii inflorite si pline de coplimente >.>
Iar in FMA este vorba de o revolta, tocmai de aceea am folosit melodia. Chiar si clip-urile le-am luat din episoadele corespunzatoare.

Nu inteleg de ce unii refuza sa iteleaga ce am de zis si trag concluzii gresite.
[Imagine: robin-1.jpg]

#15
Cu siguranţă ştiai, nici nu ştiu de ce am mai comentat.
Îmi pare aşa rău pentru ignoranţă şi trebuie să recunosc, că AMV-urile tale sunt destul de reuşite.

Da
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#16
Firstly, it's been a log time and I finally made up my mind.
Am facut un "mic" scandal pe aici, so sorry 'bout that. Dar, trebuie sa spun ca eu m-am simtit oarecum auirea stiind ca I put a lot of feeling into making this videos (sper ca nu va deranjeaza faptul ca folosesc atat engleza cat si romana. Imi este mai usor sa ma exprim asa)
Am decis sa nu mai intru o periada pe acest site pt ca am avut numai experiente naplacute cu unele persoane (nu e vb de cei care au postat in acest topic).
But I decided to come back. Making AMV's is my hobby, it's the only way to express my feelings, so I wanted to share my works even though they are not enough to satasfy you. I won't say a word, I'll just post them. You can write whatever you want.
Trebuie sa recunosc ca mi-au fost de ajutor unele comentarii, chiar daca unii vor zice ca nu am progresat deloc >.> So, write what you want. It will hurt at the begging but it will be a silent pain that will fade away in the end.
By the way, the previous videos can't be watched because my account got suspended (damn failtube for giving me 3 strikes >.<). Totusi, unele dintre ele pot fi vizionate pe actualul meu cont.

Ok, nu sunt aici sa scriu un eseu, asa ca:
Look I'm Still Around [Erza Scarlet]
Am vrut sa incep cu acesta deoarece mesajul pe care am vrut sa-l transmit inseamna foarte mult pt mine.
Standing on the edge of it all this time
E mai vechi si calitatea nu e foarte buna, but again the message means a lot for me.
Closer To The Edge
Again
Kill The Lights
need to be more careful while removing the subs -_-'
For Far Too Long
stiu, stiu...trebuie sa fiu mai atenta cand folosesc text
What Can I Say
How Many People Can Do It Like Them
Ondo I To Zhe
Bitter Taste
Desperate
Break You Away[Gerza]
[Imagine: robin-1.jpg]

#17
More...(nu mai am chef sa astept pana comenteaza cineva)

Warriors
Start Again
A L I V E [Erza Scarlet]
Yu-Gi-Oh! 5D's [Flashbacks]
Couldn't find creditless openings/endings -_- asa ca nu comentati asta. legati-va de altceva. Cel mai mult ma enerveaza cand lumea zice ceva ce eu stiu deja.
L e t i t O u t [ScoopShipping]
Decode
| Stand Through The Pain |
[Imagine: robin-1.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)