Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Voices of a distant Star

#1
"Un anime foarte curios, probabil cel mai scurt film anime care l-am vazut vre-o data, numai 25 de minute, si nu exista continuare, in plus, cu totul ca e incredibil, este realizat de un singur om, si anume talentatul designer Shinkai Makoto, care doar cu ajutorul unui computer Mackintosh PC, a reushit sa creeze un anime a carui grafica poate sa concureze cu Vandread sau Martian Succesor Nadesico, sau chiar sa o intreaca.
Story-ul se invarte in jurul unei poveshti de iubire la mare distantza intre o fata si un baiat. In anul 2046, dupa descoperirea unor ruine extraterestre pe marte, omenirea a fost in stare sa evolueze enorm si sa construiasca nave spatiale uriashe si roboti de lupta, flota Un este trimisa intr-o expeditie pentru a cauta Tarsienii, o rasa extraterestra care a atacat baza omenirii de pe marte, pentru aceasta misiune sunt recrutati membri de elita, printre care si Nagamine Mikako, o fata de 15 ani, care era indragostita de Terao Noboru, si trebuie sa-l paraseasca, dar ei raman in contact prin mailuri, de fapt sunt un fel de SMS-uri pe care le trimit cu mobilul unul altuia, insa pe masura ce flota UN se indeparteaza, timpul in care ajung mesajele devine din ce in ce mai mare, ajungand la un moment dat sa fie 8 ani, insa Noboru o tot ashteapta, el avand deja 24 de ani cand ea are doar 15... In fine este o poveste de dragoste frumoasa, cu multa actiune si cu o grafica spectaculoasa, o sa impresioneze pe oricine, si pe amatorii de actiune hard-core, si pe fetele care vor sa vada o poveste de dragoste"

[Imagine: 200517l002-210.jpg]


soo pt cei ce au vazut acest anime movie...pareri cva...10

#2
Wah, l-am vazut eu. Am citit cateva pareri si cand am vazut ca e atat de scurt (doar 25 de minuuute!), am zis sa incerc si eu. Asa ca am deschis un nou tab si m-am pus pe vizionare.
Personal, urasc grafica, e un lucru care aproape m-a facut sa opresc totul. Intr-adevar, este uimitor ce a putut face omul acesta cu doar un calculator, insa nu-i pe gustul meu.
Povestea însă m-a ţinut în priză până la sfârşit. Este într-adevar foarte interesantă şi la sfârşit îţi fură câteva lacrimi - la mine s-a întâmplat să fie mai multe-. Este uimitor cum sentimentele lor raman neatinse de distanta si de timpul care trece pana primesc o veste unul de la celalalt. Este o poveste sfasietoare, pe mine m-a impresionat.
Este bun, cum am spus, grafica nu e chiar pe gustul meu, personajele par decupate si puse acolo- sau e doar impresia mea?- insa nu-ti pierzi timpul daca-l vizionezi : )
She's wiskey in a teacup.



#3
Wow...ma gandeam ca fac eu necro la asta, da vad ca mi-a luat-o alt necromancer inainte.

Doresc doar sa adaug atat: pentru cine inca n-a vazut Hoshi no Koe...afara de sub bolovan si fuga pe youtube cu tine. Pentru cine a vazut in schimb, recomand si She and her cat (altul de vazut pe youtube) precum Beyond the clouds. Daca nu le-ati vazut...aveti recomandarea mea.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#4




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)