Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata rebela [+16]

#1
Ma gandeam sa fac shi` eu un fic :D,mau cam speriat criticile primite serios:)),dar promit k nu ma mai speriu=)),astept parerile voastre,bune sau rele = care or fi ele :D
So` :

Cap I


Ora de romana,o alta ora "placuta",mai ales cand esti cu un tap in clasa,profu Pop Vladimir.Eu stau cu ochi pe un biletelul pe care lam primit,iar profu preda ceva la tabla.Ce ironic,chiar crede ca il asculta cineva? in fine,munca lui,ce imi pasa mie? ma uit in continuare pe acest biletel si observ ca nimeni nu s-a semnat,este de la un anonim.Hai sa iti zic si tie ce scrie,cred ca esti curios nu? "Hey,ceao ce mai faci? nam mai apucat sa vorbim deloc,sa sti ca vreau sa continui ce am sa iti spun,iar daca te intrebi cine sunt ai sa vezi.Tu trebuie doar sa vi la cafenea intr-o ora,nu este nimic daca chiulesti de la ora de Chimie,doar no sa stai cu o extraterestra si nu cu mine.Te astept la cafenea,sa nu uiti.Te iubesc! "
Acest biletel mia distras atentia,intre timp,profu se apropie incet de mine,insa fara sa observ.Acesta arunca o privire la "preocupatia mea",iar apoi isi drese glasul si spune:
- Domnisoara,Alexandra ce te preocupa in timpul orei mele,asa de interesanta ?
- A..! "te rog frumos ce ora interesanta viseaza el?!"
- Cu litera a,nu imi raspunzi la intrebare,domnisoara!
Am ezitat o clipa apoi enervata la culme ca am fost surprinsa,spun pe un ton nepasator:
- Te rog frumos,tu chiar crezi ca ora ta e interesanta?! adica uitate in jur,toti dorm sau fac altceva inafara de a urmari aceasta ora stupida!
- Cum va permiteti sa vorbiti asa cu mine?
- De parca nu am sti toti,ca rangul meu este unul nobil,si poti ramane fara slujba doar daca bat din palme! si in plus mam plictisit,este o mizerie de ora,de ce nu facem oare si un desen cu un maimutoi pe tabla? si asta ar fi mai interesant decat ora aceasta! eu am plecat de aici.
- Domnisoara,dar nu puteti sa iesiti asa!
- Ba uite ca pot,si daca vrei sa imi faci un raport nu te obosi sa scri,am trimis deja un cec gras directoarei,adio!
Barbatul nu a mai spus nimic,ci doar sa ajezat la catedra,abatut intr-un fel de cele spuse de mine.Nu am ce face sunt obisnuita deci nu e nimic nou,si oricum il urasc,tot timpul se leaga de mine pentru ca ii dau peste nas,dar asta e.Afara ma asteapta masina mea,un Ferrari,negru si lucios la razele calde ale soarelui.Imi trantesc ghiozdanul pe bancheta din spate a masini,apoi ma urc la volan.Pornesc cu o viteza mai rapida decat de obicei,insa uit sa imi pun centura,tipic mie.In timp ce conduc as putea sa ma prezint,ma numesc Alexandra Perez, si am 18 ani.Am 1,66.Sunt bruneta cu ochi albastri.Spre deosebire de fetele de la liceu,sunt singura cu ochi asa de intunecati,posed un albastru,mai inchis decat orice.Se poate asemana cu albastrul din adancuri.Sunt o fire,dura,rece si inchisa in mine,dar asta nu ma impiedica sa am prieteni.A,da am si un frate pe nume Cristian,pe scurt Chris.El spre deosebire de mine,este blond,cu ochii verzi,iar inaltimea lui este de 1,80.Este un tanar placut,cald,generos.Si este cu un an mai mare ca mine,el este la facultate.Vrea sa preia afacerile tatei.Se potriveste perfect pentru asta,desi defectul lui sunt femeile,poate avea orice femeie,inafara prietenei mele Kimy.Pe scurt Kim.Este o fata,calda,sensibila,si totusi dintre atatea persoane ma ales pe mine ca si prietena.Oricum eu sunt cu totul opusul ei,dar o iubesc si este cea mai buna prietena a mea.Are inaltimea de 1,66,ca si mine,are parul scurt si roz,iar ochii verzi,ca si fratele meu cel scump.Si cu toate ce ai aflat mai ai multe de descoperit.Cu tot ce ti-am povestit,am ajuns la cafenea.La masa mea preferata,sta asezat un tip,pe care nu mil amintesc.Este imbracat cam ciudat,intr-o pelerina,vara? amuzant,si totusi stupid,pentru oricine! ma apropiu cu sfiala de el.Ma asez pe scaun,dar nu inainte de a fi invitata.Acesta ma analizeaza din cap pana in picioare,apoi imi spune:
- Cred ca, te intrebi de ce te-am chemat aici,si de ce am scris la sfarsitul biletelului " te iubesc ! ",asa este?
- Cam da,as vrea sa stiu cine esti,si de ce ma deranjezi?
- Scuza-ma daca te-am deranjat,dar eram prin trecere in oras si am venit sa te vizitez!
- Dar,nici macar nu te cunosc.
- Ba da,ma cunosti,de altfel cum sa nu ma cunosti daca am fost impreuna 2 ani,apoi eu am plecat cu Sanda.
Chipul mi se umplea de lacrimi instantaneu,fara ca eu sa pot face ceva.Cu un glas gafait si parasit de putere,am reusit sa spun:
- Alex ?!
- Da,chiar eu in persoana.Scuzama ca am plecat,dar nu am stiut ce sa fac,iarta-ma!
- Nu zice nimic,doar imbratisaza-ma!
Cu toate acestea spuse,in inima mea era haos total,iar eu ma aflam la pieptul baiatului care mia frant inima cand m-a parasit,dar cu toate acestea,simteam nevoia sa il simt aproape,sa nu mai plece.Dupa doua minute,in minte mea,au aparut imaginile acelea neplacute,cand el a preferat alta fata,si nu pe mine.Atunci i-am dat o palma,si i-am turnat cafeaua in cap.El ma privea nedumerit si nu zicea nimic,dar eu am inceput sa ii spun:
- Esti un nenorocit! sti macar cat am plans eu dupa tine? iar acum vi si ma chemi de la scoala,ca si cum nimic nu s-a intamplat,sti ceva? mai bine mergi la Sanda,si tavalestete cu ea,pentru ca eu nu te mai vreau! Dispari din viata mea pentru totdeauna!
Dar,inainte sa spuna ceva,am plecat in graba,parasind locul intalniri "neplacute".Stiam ca in sinea mea tot il iubeam,si tot ce vroiam era sa fiu din nou cu el.Asta dorea inima mea,dar mintea,dorea cu totul altceva.Si anume razbunare! M-a lasat cu ochi in soare,a plecat,desi eu strigam ca o nebuna " te iubesc,nu pleca,mor fara tine!" el a plecat,si acum se intoarce sa imi dea din nou viata peste cap! Nu,nu o sa ii permit asta!
A,da scuze,am uitat sa il prezint.Il cheama Alex Montenegru.Este un baiat inalt de 1,80 si este un baiat brunet cu ochii albastri,doar ca ai lui sunt albastru deschis,are un corp bine lucrat,si este un baiat care iti da impresia ca e "bad-boy".Mda,acum ma indrept acasa...

Ps: nu va suparati daca e scurt,si stiu ca e naspa, ma straduiesc la celelalte :d
[Imagine: RUASOVNNHBNQMBJBJES.jpg]
Noo` sa renuntz nici macar o fractziune de secunda8
fiindca totdeauna pierzii,dak renuntzi la lupta 8!!
Soo` bye bye pupic

#2
Felul in care prezinti personajele... Fa un exercitiu: ia un roman de prin casa si citeste 10 randuri unde e introdus un personaj. Acum vezi ce nu merge la tine?

Apoi: tipa e nervoasa, plictisita de ora asa ca mie mi se pare mai natural sa foloseasca "asta" in loc de "aceasta". Bine, "aceasta" poate da senzatia de tipa extrem de cu nasu pe sus (poate ai vrut asta), dar, cel putin pentru mine, in situatia aia "aceasta" e greu de citit. Nu stiu daca m-am facut inteles...
Asta lasant la o parte restul dialogolui care nu da deloc impresia de viata.

Povestea de dragoste: chestie folosita de prea multe ori, nu impresioneaza. Cel putin nu inca.

Si pana acum nimic rebel (ba aproape nimic viu as spune) si nimic +16...
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#3
OMG!Ce este asta?In primul rand,nu te supara dar este un haos total acolo.Sa incep cu ce nu imi place...
''Ce ironic,chiar crede ca il asculta cineva? in fine,munca lui,ce imi pasa mie? ma uit in continuare pe acest biletel si observ ca nimeni nu s-a semnat,este de la un anonim.''-draga mea,daca nu ai invatat,propozitia incepe cu litera mare,si culmea,odata incepi cu litera mare,odata cu mica.Asta nu-i de bine.Adica uite aici:'' Te rog frumos,tu chiar crezi ca ora ta e interesanta?! adica uitate in jur,toti dorm sau fac altceva inafara de a urmari aceasta ora stupida!
-Te rog frumos,tu ''chear''(nu chiar) crezi ca ora ta e interesanta?!Adica uita-te(despartit) in jur,toti dorm sau fac altceva inajara de a urmarii( cu doi de ''i'') aceasta ora stupida! Si mai sunt multe dar nu am sa stau sa le enumar pe toate.Deci,asta nu este un motiv ca sa nu il continui.Sper ca urmatorul capitol sa iti iasa mai bine.Fii atenta la gramatica.

P.S:poate imi faci si mie cunostinta cu Chris =))


[Imagine: bloody62.jpg]

#4
Hallooo~

Am sa incep cu greselile ca sunt destul de multe si apoi am sa spun si restul ^^

Citat:Ora de romana, o alta ora "placuta", mai ales cand esti cu un tap in clasa,profu Pop Vladimir. Eu stau cu ochii pe un biletelul aici ori "pe un bilet, ori "pe biletul", ca amandoua nu merg pe care -am primit, iar profu' scria ceva la tabla. Ce ironic,chiar crede ca il asculta cineva? In fine, munca lui, ce imi pasa mie? Ma uit in continuare pe acest biletel si observ ca nimeni nu s-a semnat,este de la un anonim avand in vedere ca nimeni nu s-a semnat, e clar ca e anonim -- ai facut pleonasm. Hai sa iti zic si tie ce scrie,cred ca esti curios, nu? "Hey,ceao, ce mai faci? N-am mai apucat sa vorbim deloc, sa sti ca vreau sa continui ce am sa iti spun, iar daca te intrebi cine sunt ai sa vezi.Tu trebuie doar sa vi la cafenea intr-o ora, nu este nimic daca chiulesti cacofonie, incearca: daca o sa chiulesti" de la ora de chimie, doar n-o sa stai cu o extraterestra si nu cu mine.Te astept la cafenea, sa nu uiti: te iubesc! "
Acest biletel mi-a distras atentia, intre timp, profu' se apropie incet de mine, insa fara sa observ.Acesta arunca o privire la "preocupatia mea", iar apoi isi drese glasul si spune: trecut si prezent nu merg in aceeasi propozitie, ori "isi drese si spuse" ori "si-a dres si a spus"
- Domnisoara Alexandra, ce te preocupa in timpul orei mele asa de interesante ?
- A..! "Te rog frumos, ce ora interesanta viseaza el?!"
- Cu litera a, nu imi raspunzi la intrebare, domnisoara!
Am ezitat o clipa, apoi enervata la culme ca am fost surprinsa, spun am spus -- aceeasi poveste ca mai sus pe un ton nepasator:
- Te rog frumos, tu chiar crezi ca ora ta e interesanta?! Adica uitate in jur, toti dorm sau fac altceva inafara de a urmari aceasta ora stupida!
- Cum va permiteti sa vorbiti asa cu mine?
- De parca nu am sti toti ca rangul meu este unul nobil, si poti ramane fara slujba doar daca bat din palme! si in plus m-am plictisit, este o mizerie de ora, de ce nu facem oare si un desen cu un maimutoi pe tabla? Si asta ar fi mai interesant decat ora aceasta! Eu am plecat de aici.
- Domnisoara, dar nu puteti sa iesiti asa!
- Ba uite ca pot! Si daca vrei sa imi faci un raport nu te obosi sa scri,am trimis deja un cec gras directoarei,adio!
Barbatul nu a mai spus nimic,ci doar s-a ajezat la catedra, abatut intr-un fel de cele spuse de mine.Nu am ce face, sunt obisnuita, deci nu e nimic nou, si oricum il urasc, tot timpul se leaga de mine pentru ca ii dau peste nas, dar asta e.Afara ma asteapta masina mea, un Ferrari negru si lucios la razele calde ale soarelui.Imi trantesc ghiozdanul pe bancheta din spate a masini,apoi ma urc la volan. Pornesc cu o viteza mai rapida decat de obicei, insa uit sa imi pun centura, tipic mie.In timp ce conduc as putea sa ma prezint, ma numesc Alexandra Perez, si am 18 ani. Am 1,66, sunt bruneta cu ochii albastri. Spre deosebire de fetele de la liceu, sunt singura cu ochii asa de intunecati, posed un albastru mai inchis decat orice. Se poate asemana cu albastrul din adancuri. Sunt o fire dura, rece si inchisa in mine, dar asta nu ma impiedica sa am prieteni. A da, am si un frate pe nume Cristian, pe scurt Chris. El spre deosebire de mine, este blond, cu ochii verzi, iar inaltimea lui este de 1,80. Este un tanar placut, cald, generos. Si este cu un an mai mare ca mine, el este la facultate. Vrea sa preia afacerile tatei. Se potriveste perfect pentru asta, desi defectul lui sunt femeile, poate avea orice femeie, inafara prietenei mele Kimy. Pe scurt Kim. Este o fata calda, sensibila si totusi dintre atate persoane ma ales pe mine ca si prietena. Oricum eu sunt cu totul opusul ei, dar o iubesc si este cea mai buna prietena a mea. Are inaltimea de 1,66, ca si mine, are parul scurt si roz, iar ochii verzi, ca si fratele meu cel scump. Si cu toate ce ai aflat, mai ai multe de descoperit. Cu tot ce ti-am povestit, am ajuns la cafenea. La masa mea preferata, sta asezat un tip, pe care nu mi-l amintesc. Este imbracat c-am ciudat, intr-o pelerina, vara? Amuzant, si totusi stupid pentru oricine! Ma apropiu cu sfiala de el. Ma asez pe scaun, dar nu inainte de a fi invitata. Acesta ma analizeaza din cap pana in picioare,apoi imi spune:
- Cred ca,te intrebi de ce te-am chemat aici, si de ce am scris la sfarsitul biletelului " te iubesc ! ", asa este?
- Cam da, as vrea sa stiu cine esti, si de ce ma deranjezi?
- Scuza-ma daca te-am deranjat, dar eram prin trecere in oras si am venit sa te vizitez!
- Dar, nici macar nu te cunosc.
- Ba da, ma cunosti, de altfel cum sa nu ma cunosti daca am fost impreuna 2 ani,apoi eu am plecat cu Sanda.
Chipul mi se umplea de lacrimi instantaneu, fara ca eu sa pot face ceva. Cu un glas gafait si parasit de putere, am reusit sa spun:
- Alex ?!
- Da, chiar eu in persoana .Scuza-ma ca am plecat, dar nu am stiut ce sa fac, iarta-ma!
- Nu zice nimic, doar imbratisaza-ma!
Cu toate acestea spuse, in inima mea era haos total, iar eu ma aflam la pieptul baiatului care mi-a frant inima cand m-a parasit, dar cu toate acestea, simteam nevoia sa il simt aproape, sa nu mai plece. Dupa doua minute, in minte mea au aparut imaginiile acelea neplacute, cand el a preferat alta fata, si nu pe mine.Atunci i-am dat o palma, si i-am turnat cafeaua in cap. El ma privea nedumerit si nu zicea nimic, dar eu am inceput sa ii spun:
- Esti un nenorocit! Sti macar cat am plans eu dupa tine? iar acum vi si ma chemi de la scoala, ca si cum nimic nu s-a intamplat, sti ceva? Mai bine mergi la Sanda, si tavaleste-te cu ea, pentru ca eu nu te mai vreau! Dispari din viata mea pentru totdeauna!
Dar, inainte sa spuna ceva, am plecat in graba, parasind locul intalniri "neplacute". Stiam ca in sinea mea tot il iubeam, si tot ce vroiam era sa fiu din nou cu el. Asta dorea inima mea, dar mintea, dorea cu totul altceva. Si anume razbunare! M-a lasat cu ochi in soare, a plecat, desi eu strigam ca o nebuna "te iubesc, nu pleca, mor fara tine!" el a plecat, si acum se intoarce sa imi dea din nou viata peste cap! Nu, nu o sa ii permit asta!
A, da scuze, am uitat sa il prezint. Il cheama Alex Montenegru. Este un baiat inalt de 1,80 si este un baiat brunet cu ochii albastri, doar ca ai lui sunt albastru deschis, are un corp bine lucrat, si este un baiat care iti da impresia ca e "bad boy". Mda, acum ma indrept acasa...

- ai probleme cu virgulele, uneori le pui cand nu trebuie, alteori nu le pui de loc, si tot legat de semnele de punctuatie, ar fi bine sa lasi un spatiu intre semn si cuvantul care urmeaza, arata mai estetic
- am mai vazut in special la cuvantul "profu" ca nu pul "l" de la sfarsit, nu e nimic gresit cat timp pui un apostrov
- apoi, ai cazuri in care incepi propozitia cu litera mica
- ai si cateva repetitii, dar se rezolva daca recitesti
- actiunea e putin grabita, ba e la scoala, ba la cafenea, si apoi se indreapta spre casa. Poti s-o incetinesti cu ajutorul descrierii
- ca tot vorbim de descriere, iti cam lipseste, si trebuie sa ai grija cum introduci personalele, pentru ca apar prea brusc
- dialogul nu e in exces, si nici prea putin, pot spune ca e chiar destul de bun
- ai avut la un moment dat "2 ani", in ficuri nu se scrie cu cifre, numai in cazul in care e vorba de varsta sau de inaltime cum ai avut si tu
- "Cap I" nu arata deloc bine, scrie tot cuvantul
- la Alexandra spuneai la inceput ca e dura, rece, inchisa in sine; dar mai apoi incepe sa planga din nimic, te contrazici singura

Cam atat ar fi cu greselile, majoritatea se pot corecta daca citesti capitolul inainte de al posta de vreo doua ori
Avand in vedere ca esti la inceput, greselile in legatura cu modurile de expunere nu sunt atat de grave, iti vei dezvolta modul de a scrie pe parcurs, nu iti fa griji, candva toti am fost asa, nimeni nu se naste invatat ^^
Sfatul cel mai important cred ca ar fi sa nu te lasi de fic, si sa nu te lasi descurajata de comentarii, restul vine cu timpul

:bye:

____________________
of, stiu ca nu am voie sa comentez celelalte comentarii, dar nu imi place cand vad asa ceva
♫♪°Gαmє Øvєя ‹з™
Citat: ''chear''(nu chiar)
corect este "chiar" nu "chear", fata scrisese bine
Citat:urmarii( cu doi de ''i'')
si aici ea scrisese bine, urmari e cu un singur "i"
[Imagine: teru.png]


#5
Tin minte ca mai ai un fic . . . oricum il comentez si pe acesta .
Deci , ai multe greseli "ex : mam " . Fii mai atenta la gramatica .Corecteaza capitolul inainte sa postezi . La descrierea personajelor , [ stiu cum e pentru ca si eu trec prin asta ] ai putea citi un alt fic , o carte ceva . Propozitia asta "Hey,ceao, ce mai faci?" a stricat toata estetica fic`ului . Puteai spune "hei " , iar "ceao "ala nu mi se pare ca suna bine . . .
Stii ce mi s`a parut ciudat ? Cand a zis el ca s`a dus la Sanda , si ea a spus "- Nu zice nimic, doar imbratisaza-ma! " . Mie mi se pare ca seamana cu o telenovela propozitia asta ,dar faci cum vrei , e fic`ul tau . Nu mai scrie in fic`uri cu cifre , nu da bine . Am vazut pe acolo o cacofonie . Nu incepi cu litera mare la inceput de propozitie . Gaseste sinonimele cuvintelor , nu le repeta.

E buna ideea , astept capitolul doi . Nu trebuie sa te sperii de comentarii rele , gandeste`te ca ele te ajuta .Se pare ca ti`ai capatat un cititor fidel^^

Bye >:D<


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#6
‚Hey,am revenit mai repede cu nextu'l.Sh` va multumesc mult de parerile voastre,si pt greseli,era noapte >:P si era obosita :-<. dar recunosc ,ca nus experta sunt la inceput :D,o sa tin cont de parerile voastre:D,:x
acum nextu`:

Capitolul 2 :


Ma indreptam spre casa.Afectata de ceea ce se desfasurase inainte cu cateva minute.Era o intamplare neplacuta,dar totusi ma bucuram ca inca ma mai iubeste,asta era calea prin care ma puteam razbuna.Sa ii dau si lui din propriul suc amar,care in urma cu ceva vreme m-a facut sa plang,sa fiu slaba si sa ma inchid in mine.Singurele persoane care imi patrund in inima mea de gheata sunt: Kimy,tata si Chris.Restul nu conteaza pentru mine.Daca te intrebi unde e mama mea si a fratelui meu,nu a murit,pur si simplu ne-a parasit,fara sa ii pese de ce soarta avem.Daca ei nui pasa,nici mie nu imi pasa! Deci,cu tot ce am povestit am ajuns acasa,la vila uriasa in care locuiesc eu si Chris.Te intrebi unde locuieste tata? o sa iti spun si asta.El mai tot timpul e plecat cu afacerile,si il vedem doar o data pe an,deci el sta cu noi.Am ajuns in fata portii,apasand pe sonerie.O servitoare iese din casa,grabita sa imi raspunda,se pare ca e noua pe aici deoarece nu am mai vazuto niciodata.O privesc din cap pana in picioare,apoi spun pe un ton agresiv:
- Cine esti ?
- Eu sunt Rica,si sunt o noua servitoare in resedinta Perez,cu ce va pot ajuta domnisoara?
- Lasa tu toata aceasta politete si lasa-ma sa intru,acum!
- Dar,nu te las sa intri si gata!
"Cum isi permitea,o biata servitoare sa imi vorbeasca asa? Ii arat eu ei!" gandeam eu.Intre timp,privesc la poarta apoi,fara nicio retinere,o apuc de par pe servitoare,aceasta urland si gafaind cu putere.
- Cum iti permiti ?
- Dar,ce am facut? Domnisoara nu este acasa si nu va las sa intrati!
- Tu vaco,eu sunt stapana casei!
- Hei,nu ma faci pe mine asa! Si daca eu sunt vaca tu esti o fufa!
Fara ca eu sa mai pot spune nimic,apare si Chris.Acesta se uita la mine,apoi la servitoare si spune:
- Ce s-a intamplat aici?
- Idioata asta de servitoare nu isi da seama ca eu si cu tine suntem frati!
- Asa este Rica?
- Da,scuza-ma,am cam dat-o in bara si rau de tot!
- Da,ai dreptate!
Cu toate spuse,am intrat nervoasa in camera mea.Camera mea este,vopsita in culoarea mov si negru.Mobilierul este de culoarea maro deschis,iar becurile mele sunt de culoare albastra.Am un dressing urias.Ca de obicei,imi place sa imi bat joc de servitoare."Vai si-a adus inca o fufa acasa!" gandesc eu,dezaproband din cap,dar brusc gandurile imi sunt intrerupte de amintirea baiatului brunet.Nu mil pot scoate din minte,pur si simplu nu pot.Stau cateva minute in liniste apoi linistea este sparta de un telefon.Iau micul aparat si lipsita de interes il duc la ureche,apoi spun:
- Alo?
- Buna fica mea,mi-a fost dor de tine!
- Si mie tati! Cum iti mai merge ?
- Bine draga mea,doar ca am sunat sa iti transmit ca anul acesta este imposibil sa mai vin acasa,imi pare rau! Dar,ca sa nu iti fie asa de dor de mine,ti-am trimis un yorkshire.
- Of,tati! Asa faci mereu,tu chiar crezi ca niste cadouri ne ofera dragostea parinteasca?
- Nu draga mea,dar intelege-ma si pe mine.Nu imi pot parasi afacerea.Si in plus,peste o luna mama voastra va v-a face o vizita.
- Ce !?! Nici vorba.Nu te supara,dar eu cel putin nu o sa o bag in seama si o sa o tratez cu indiferenta ca si cum ar fi o servitoare oarecare.
- Bine,draga mea acum eu trebuie sa inchid pentru ca intru intr-o sedinta importanta imediat.Te iubesc si pe Chris la fel.
- Ceao tati.
Dupa ce am inchis convorbirea,am intrat intr-un somn adanc.
„Dc sunt singura in intunric? Dc tot ma gandesc la brunet? Dc atatea intrebari fara raspuns? Nimeni nu raspundea.”
A fost doar un cosmar! Ce bine imi pare! Acum ca ma-m trezit ar fi bine sa cobor sa ii fac viata amara servitoarei aleia,dar inainte de asta, mai bine ma schimb si apoi cobor.Intru in dressing si imi scot de acolo un tricou negru cu o inima zdrobita pe el,apoi scot afara niste blugi stramti.Ma imbrac apoi ma incalt cu o pereche de adidasi puma.Ies din camera pusa pe ganduri,dar asta nu ma impiedica sa ma si distrez un pic.Trec in graba pe langa camera fratelui meu.Ciudat se aud niste gemete puternice.Intredeschid usa si raman socata la ceea ce vad sau nu.Se pare ca aveam dreptate,inca o fufa adusa de Chris in casa.Daca inca nu sti la cine ma refer,e Rica noua servitoare bineinteles! Acum ca mi-am dat seama ca nu am de cine sa rad,decid ca e mai bine sa ma duc la cafeneaua mea preferata.Ma duc pe jos de data aceasta,deoarece decid ca vremea e destul de buna.Imi pun castile in urechi si pornesc muzica.Insa dupa cinci minute de mers,constat ca cineva ma urmareste,iar eu si „acel cineva” suntem singuri de pe strada.Incep sa fug si sa tip ca o nebuna,dar tipatul nu dura mult timp,deoarece mi-am simtit buzele cuprinse intr-un sarut apasat si fierbinte.Rusinata de faptul ca un individ m-a sarutat fara acordul meu,imi las privirea in jos si simt cum obraji imi iau foc.Imi simt fata ridicata cu doua degete,insa privirea mea era atintita in cimentul trotuarului.Dar se pare ca acel „individ” nu se lasa,iar pana la urma cedez si ridic privirea socata de rezultat.Stau asa cateva minute apoi spun mirata:
- Cine dracu ti-a permis sa ma saruti ?
- Eu singur,vroiam sa simt gustul buzelor tale din nou! Se pare ca a devenit mult mai dulce ca si acum doi ani.
- Da,cum zici tu! Acum poti sa imi dai drumul si sa ma lasi sa plec?
- Nu,inainte sa iti spun ceva!
- Ei bine,spune.
- Foarte bine,deci eu te iubesc papusa si nu am vrut sa te parasesc,dar asa au stat lucrurile atunci si imi pare rau.Te rog spune-mi ca ma iubesti,spune-mi ca ma ierti!
- Nu si iarasi nu! Nu te iert pentru nimic in lume! Acum lasa-ma sa plec!
Cu tot ce am zis,ma-m eliberat din imbratisarea aceea „scarboasa” in care am fost captiva cateva minte.Acum ma indrept la cafenea.Ajunsa acolo observ cum masa mea era ocupata.

To be continued...

#7
Pai sa incepem . In fic`ul tau predomina dialogul , lucru care nu imi place deloc . Nu ai descriere , iar descrierea este foarte importanta . In loc de dialogul acela foarte mare , puteai sa pui ceva descriere . Estetica ai facut`o praf . Am vazut foarte multe greseli , de exemplu fica [fiica] , mil [mi-l] , ma-m [m-am]. Incearca sa corectezi capitolul inainte de al posta . Ai repetat cuvantul "fufa". Iti cam place nu ?:)) Incearca sa gasesti sinonime ca sunt o groaza . Cuvantul "Ceao" parca strica estetica . Ar putea fi schimbat cu "buna" , "salut " , sau in cazul acesta , "la revedere ".
Sper sa tii cont de sfaturile mele . Bye >:D<


[Imagine: iloveyouanimesign.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragoste rebela who said i have to be normal2 8 5.063 02-05-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  O Rebela Cu Chip De Sfanta Kiddy 6 5.570 18-09-2008, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Kiddy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)