Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire Princess Miyu

#1
[Imagine: vampireprincessmiyuto8.jpg]

Abandonata,in spatiul dintre oameni si demoni,Miyu s-a nascut vampir si a primit responsabilitatea de-a trimite demonii,numiti Shinma inapoi in intuneric.Ramanand tot timpul o adolescenta de 15 ani,ea isi doreste sa se intoarca in intuneric,dar nu inainte de a distruge toti monstrii de pe planeta.

Personaje:

Miyu: http://img186.imageshack.us/img186/6540/miyumiyupa8.jpg
Larva: http://img523.imageshack.us/img523/2527/larvajj5.jpg
Reiha: http://www.dvdtimes.co.uk/images/bex/miyutv3_reiha.jpg
Shiina: http://img520.imageshack.us/img520/5228/...bitod9.jpg
Chisato Inoue: http://img520.imageshack.us/img520/4057/...atouj7.jpg


Ce parere aveti despre acest anime?
Care este personajul vostru preferat?
Miyu vs Reiha.Argumentati
Ce parare aveti despre Larva?Dar despre Shiina?

Puteti viziona acest anime si pe Extra Animezup,dand click aici.De asemenea gasiti si cele 4 OVA-uri.
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Am urmarit acest anime de muult si mi-a placut enorm ^_^ Tin minte ca sfarsitul a fost asa de trist, incat si eu am fost trista timp de o saptamana (daca nu mai mult 10) Este un anime bun, cu o poveste interesanta si cu o grafica buna. Personajul meu preferat este chiar Miyu(e simplu nu?^^) De ce? Pentru ca Miyu este personajul principal, este simpatica si draguta, este singura, uneori trista si sortite unei vieti ingrozitoare. (genul de personaj care-mi place).
Dintre Miyu si Reiha o aleg pe Miyu pentru ca este personajul meu favorit din acest anime si pentru ca Reiha mi se pare mult prea copilaroasa. De asemenea, Reiha are un defect, pe care eu nu-l voi ierta niciodata! Are putere, dar o foloseste in scop negativ si, astfel, pierde controlul asupra ei. Concluzie: O aleg pe Miyu.
Larva si Shiina au fost cei care i-au fost alaturi lui Miyu. Larva e cel care, in final, are misiunea de a pune capat zilelor lui Miyu. Eu cred ca sunt personaje superbe si ca merita tot respectul ^_^

#3
Vampire princess Miyu este unul din cele mai bune animeuri pe care le-am urmarit. A fost unul din primele animeuri urmarite, dar mi-l amintesc aproape perfect. Tin minte ca am vazut mai intai OVA-urile si ca am fost un pic dzamagita de serie pentru ca multe detalii nu coincid. Personajul meu preferat nu este Miyu, ea e doar o fata razgaiata care seduce baieti si fete dupa ore fara pic de constiinta si pe deasupra mai abuzeaza si de incredereasi devotamentul lui Larva. Eu personal il simpatizez mai mult pe Larva pentru ca va fi alaturi de Miyu pana ce aceasta se va plictisi de viata (seems like a long time to me..). Este o persoana tacuta, ascunsa, puternica .. cu ceva prieteni buni si loiali, iar devotamentul lui fata de Miyu nu cunoaste limite! Desi in anime (cred ca si in OVA tot la asta se refera) el e cel ce ii va lua viata lui Miyu e capabil sa moara pentru aceasta!
Reiha a fost unul din cele mai ciudate personaje din acest anime, nu am inteles in final daca a fost sau nu prietena lui Miyu, dar cu siguranta a jucat mai corect ca Chisato! Si nu s-a ales cu capul pe post de minge... sincer scena aia e sadica! Cat despre Shiina ce sa spun? E prea adorabila ca sa n-o iubesti!! :pls:
[Imagine: Anime_Vector_Signature_by_iNegacion.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)